Returning of the written off #16*invited only* - Page 88

Created

Last reply

Replies

992

Views

59.7k

Users

7

4.1k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

A u 101-oj epizodi srecu se Marina i Magdalena

I tako cemo dobiti Marija - Magdalenu šŸ˜†
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Mislim da kreten ima zabranu prilazka i nadam se da i kod njih to funkcionise kao kod nas ili ne😲

Nadam se da je tako Smeki i da ne moze da joj pridje.
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Pricala je sa Tanisom o MM. Ne znam koliko joj je to pametno. Mozda ce mu to posluziti kao povod da ostvari pretnju i udje i on u BB.

Nado, ne razumem ovaj tvoj komentar, ja stvarno nisam u toku sa BB, sem sto imam priliku da uzivam u ovim divnim Bikicinim slikama i drugo mi i ne treba. Ali , mozes li da mi pojasnis malo to,'' da ostvari svoju pretnju i da udje u BB ''. Pa ko je on da radi sta hoce, valjda se tu neko pita ko su ucesnici ili tu moze da ulazi ko kako hoce ili sta ?
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

Kumice moja,drago mi je te videti ovde,nisam bas neke volje ovih danaali se trudim evo veceras da se malo dodjem sebišŸ˜‰ Hvala ti sto mislis na meneā¤ļø
Hvala na komplimentima za mog Sakija,a letos je bilo nekih curica oko njegašŸ˜†
E sad specijalno tebi sa kratkom kosom-LEVIšŸ˜†

VOLIM VAS OBOJE ā¤ļø
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Nado, ne razumem ovaj tvoj komentar, ja stvarno nisam u toku sa BB, sem sto imam priliku da uzivam u ovim divnim Bikicinim slikama i drugo mi i ne treba. Ali , mozes li da mi pojasnis malo to,'' da ostvari svoju pretnju i da udje u BB ''. Pa ko je on da radi sta hoce, valjda se tu neko pita ko su ucesnici ili tu moze da ulazi ko kako hoce ili sta ?

Da pojasnim. Izjavio je , ako ga Prats bude spominjala i pricala o njemu u BB, da ce i on uci u sou. Inace je, posle svega, mnogo onih koji ne veruju da je on zaista maltretirao devojku, vec da je to ona uradila radi reklame za BB. Cak su i novine pisale o tome. To je naravno imalo za rezultat potpuno omalovazavanje i minimiziranje nasilnistva MM nad Prats i njenom porodicom, Sada , umesto da se javnost zgrazava nad njim i njegovim postupcima, on decko od sebe napravi zrtvu i ispade fin momak.
PS: Ovi u BB bi jedva docekali da on udje (moje misljenje). Sve za sou i gledanost.
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

nn027 thumbnail
Znam da neki ne prate BB, ali samo radi ilustracije o kakvom souu se ovede radi, da vam kazem sta se danas desilo. Devojka je pristala da se po zadatku BB kupa u kadi punoj kravlje balege.😲
nn027 thumbnail
Badi ā¤ļø Znam da si umorna i da rano ustajes. laku noc , lepo spavaj i ustani na vreme 😃
nn027 thumbnail
Steta sto je u ovim dnevnim pregledima ne prikazuju malo vise. Danas je bila posebno simpaticna dok se igrala kao devojcica. Nasmejana i nestasna.

Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Da pojasnim. Izjavio je , ako ga Prats bude spominjala i pricala o njemu u BB, da ce i on uci u sou. Inace je, posle svega, mnogo onih koji ne veruju da je on zaista maltretirao devojku, vec da je to ona uradila radi reklame za BB. Cak su i novine pisale o tome. To je naravno imalo za rezultat potpuno omalovazavanje i minimiziranje nasilnistva MM nad Prats i njenom porodicom, Sada , umesto da se javnost zgrazava nad njim i njegovim postupcima, on decko od sebe napravi zrtvu i ispade fin momak.
PS: Ovi u BB bi jedva docekali da on udje (moje misljenje). Sve za sou i gledanost.

Dakle ovako. Sve ono sto sam rekla i pre neki dan i u nekom od mojih prethodnih postova sto se tice Colorsa , znaci bila sam u pravu, da nisam bila odusevljena sto je usla u taj rijaliti iz prostog razloga sto ovima ne verujem nimalo. On ne bi mogao da daje takve izjave da ce uci ,bez obzira na razlog ,da ga neko nije kontaktirao od strane produkcije , jer koliko mi se cini da je tako mocan, interesantan sam po sebi , odavno bi napravio sebi mesto u ovoj industriji za kojom ocigledno toliko zudi, sam svojim snagama a ne slepajucise uz jednu devojku bilo kao'' gospodin trenutni'' ili ''gospodin bivsi ''. Dalje, to sto kazes da su novine potpuno minimizirale nasilnistvo nad njom, opet kazem da je greska Colorsa jer su trebali demantovati njegove izjave o eventualnom ulasku , jer zlostavljanje, maltreriranje bilo koje vrste nije stvar za zajebanciju, izvinjavam se na recniku, ali zgrozena sam. To sto se narod uvek vise raduje tudjoj nesreci i da tudji uspeh najvise boli, davno poznata stvar, radije ce da poveruju da jedna mlada, uspesna, talentovana devojka laze o tako ozbiljnim stvarima, nego da pokusaju da shvate da je i ova njegova izjava ako ga Prats bude spominjala i on ce uci u BB, isto tako pretnja i vid maltretiranja i da je decko ocigledno psihopata. I opet se vracam na pocetak, kad je jednom shvatila kakvi su ovi iz Colorsa, nije im trebala verovati vise nikad.Jer kako ja ovo shvatam, cutanjem na njegove izjave da ce uci i to covece u vidu pretnje, oni izgleda jednim udarcem ubijaju dve muve, dize se prasina oko njihovo g soua, a s druge strane pa eto , sama kazes mnogi su poverovali da je ona to izmislila radi reklame , znaci bavi se takvim stvarima i nisu oni jadni krivi sto je ona napustila BV.