Returning of the written off #11*invited only* - Page 90

Created

Last reply

Replies

938

Views

86.2k

Users

8

5.2k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago
Srecan prvi katanac mojoj Smeki ❤️
Happy first lock charm my Heart

Molim lajk. Podrzite nas prvi katanac 😆
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3659103&TPN=9
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=KEXy8GCeE_8[/YOUTUBE]

Edited by nn027 - 12 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nado..jos malo pa zakljucavam..😉

Nado .. some more and locks .. Wink

Nisi u toku Dal. Smeki i ja smo zakatancene na jednom drugom mestu 🤣
You're in the Dal. Charm and I padlocked in another place
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: smeker

Sta ise ovde izgleda da Prats glumi tu zenu s oziljkom ili mi se cini

There are few TV stars who leave an unforgettable mark in the hearts of viewers with their work and beautiful Simone Singh is one amongst them.

Simon who shot to popularity with TV series"Heena", went on to try her luck in Bollywoodwith successful films like " Kal Ho Na Ho", Kabhi Khushi Kabhi Gum, " Being Cyrus" to name a few and post the hiatus, the talented actress is now all set to return to TV with Cinevistaas'Daag.

Sources inform that the actress has been finalized to play a pivotal role in the show which also has big names like Vatsal Seth, Pratyusha Banerjee and Harsh Chaya. She has been cast to play the role of a mother and if everything falls into place TV audiences will yet again get a chance to see the actress playing an interesting character. Daag is said to be loosely inspired from the Bollywood blockbuster Khoon Bhari Maang and the shooting for the show is soon expected to began in Kolkata.

When contacted, Simone Singh said, "Yes, the production house has approached me for the show and it's a really exciting character but it's too early to comment anything on it."

Zdravo ponovo, vratila sam se. Gledajte, da ne brzamo, i u ovom clanku i u onom prethodnom prvom koji je Drya postavila pre neki dan ( a nije htela da ga prevede 🤣 ) pise se da je ova serija OVLAS bazirana na tom filmu , znaci ne mora da znaci da ce citava radnja biti ista kao u filmu , ova Simon Sing je predvidjena za kljucnu ulogu, tako pise , u seriji gde se takodje nalaze velika imena poput Prats i Vatsala, ako ona glumi majku, znaci Prats bi trebala da jo j bude cerka ili devojka koja se pojavljuje posto ova menja licni opis. ( ako se u seriji budu pridrzavali toga a verovatno hoce, cim je naslov takav ). Ova Simon kaze da je producijska kuca kontaktirala , da je uloga vrlo uzbudljiva ali da je isuvise rano da se komentarise o bilo cemu, mada sad meni nije jasno, kako rano kad i ovde lepo kazu pocinje snimanje ovog meseca, tako da nas bas briga sta ko kaze, ko je kakva uloga bitno je da Prats snima
Stephi thumbnail

Sta, je l' gotov ovaj topic, GDE MI JE LINK , nemoj da odem da saram sad po tudjoj teritoriji 🤣
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Smeki , meni googl prevodi svasta ali mi se cini da Prats igra ulogu majke, znaci nju treba da pokusaju ubiti i ona treba da promeni identitet.
Charm, I googl translates lot, but it seems to me Prats plays the role of the mother, so it should not try to kill it is to change the identity.

Kad bi ti znala sta tebi sve tvoj gugl prevede 🤣

If you only knew what your google translate🤣
Stephi thumbnail

Ja nju nisam ni videla 😆 pokusavala sam da vam docaram ljubav izmedju Siva i Jagdisa🤣

Ja te potpuno razumem, pored takvih likova , ko jos moze nju da primeti 🤣
nn027 thumbnail
Hvala Bikice ❤️
Thank Bikica Heart

Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Nisi u toku Dal. Smeki i ja smo zakatancene na jednom drugom mestu 🤣
You're in the Dal. Charm and I padlocked in another place

AAA, sad kapiram , ja tamo nisam bila, samo znam da mozete da izlazete svoje slike u galeriji slika 🤣
Stephi thumbnail

Namaskar, poznat i kao namaste, je oblik pozdrava uobicajen uglavnom na Indijskom podkontinentu. Upotrebljava se kao pozdrav pri dolasku i odlasku. Kada jedna osoba pozdravlja drugu sa namaskar , pozdrav je popracen blagim naklonom, sa skupljenim prstima, tako da se dlanovi dodiruju i prsti su usmereni prema gore. Uz to, osobi koja se pozdravlja izgovaraju se reci 'namaste ili 'namaskar'. Polo'aj ruku je poznat i kao Namaskar -Mudra. (Mudra oznacava odredeno kretanje ili polo'aj ruku.) Zajedno s japanskim naklonom i mahanjem ruku poznat je kao oblik pozdrava bez fizickog kontakta, duhovna osnova je ono 'to ga razlikuje od svih drugih pozdrava. U ovom clanku istra'ujemo njegovo duhovno znacenje kao i njegove dobrobiti za nas na duhovnom nivou. 'Namaskar' je Sanskrut rec nastala od druge Sanskrut reci 'Namaha', koja znaci klanjati se. Iako su reci namaste i namaskar sinonimi, postoji duhovna razlika izmedu njih. Namaskar je vi'e satvik(satva-cistota)nego rec namaste. Zatvaranje ociju za vreme namaskar pozdrava upucenog Bogu ili nekoj osobi, olak'ava proces 'pogleda' unutar sebe i pogleda Boga unutar nas samih odnosno fokusiranja na Du'u (Boga) unutar druge osobe.

E sad me Smeki, podsecas na nasu Dadi, tako nas je ona uvek prosvetljivala. 👍🏼Pozdrav za nasu Dadi, gde god bila

Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dakle P serija krece a ova stara se zavrsava ...ili traje,samo sto niko vise nece da je gleda..Treba Zeljku Mitrovicu na vreme skrenuti paznju na novu seriju,da je otkupi ,kako bi je gledale sa prevodom..😃

So P series is old and this ends ... or is just that no one will look at her .. It should Zeljko Mitrovic, the time to draw attention to the new series, to redeem, to make it looked a translation .. Big smile

Nego sta nego ce da otkupi, a dotle prevodice nam Smeki i Nada 😃

Damn right he'll buy it, in meantime Smeki and Nada will translate😃