Returning of the written off #11*invited only* - Page 89

Created

Last reply

Replies

938

Views

86.2k

Users

8

5.2k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Smeki , meni googl prevodi svasta ali mi se cini da Prats igra ulogu majke, znaci nju treba da pokusaju ubiti i ona treba da promeni identitet.
Charm, I googl translates lot, but it seems to me Prats plays the role of the mother, so it should not try to kill it is to change the identity.

Ma kakve majke!!! Manite se vise gugla ,zar mislis da bi ona pristala da igra majku ?? Ta Simone Singh ce da bude majka...😃
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Smeki !!!😲 Sta se to desava sa tobom. Pa zasto nju?
Smeki! Shocked What is going on with you. So why do it? wacko

Ja nju nisam ni videla 😆 pokusavala sam da vam docaram ljubav izmedju Siva i Jagdisa🤣
Edited by smeker - 12 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Ja nju nisam ni videla 😆 pokusavala sam da vam docaram ljubav izmedju Siva i Jagdisa🤣

Kakva je to hemija 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Edited by nn027 - 12 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Ma kakve majke!!! Manite se vise gugla ,zar mislis da bi ona pristala da igra majku ?? Ta Simone Singh ce da bude majka...😃

Pa Badi kad vas nema moramo se nekako snalaziti. Sad vidis da nam nije lako.
Well Buddy when you have no need to somehow make do. Now we see that it is not easy.
smeker thumbnail
Namaskar, poznat i kao namaste, je oblik pozdrava uobicajen uglavnom na Indijskom podkontinentu. Upotrebljava se kao pozdrav pri dolasku i odlasku. Kada jedna osoba pozdravlja drugu sa namaskar , pozdrav je popracen blagim naklonom, sa skupljenim prstima, tako da se dlanovi dodiruju i prsti su usmereni prema gore. Uz to, osobi koja se pozdravlja izgovaraju se reci 'namaste ili 'namaskar'. Položaj ruku je poznat i kao Namaskar -Mudra. (Mudra oznacava odredeno kretanje ili položaj ruku.) Zajedno s japanskim naklonom i mahanjem ruku poznat je kao oblik pozdrava bez fizickog kontakta, duhovna osnova je ono što ga razlikuje od svih drugih pozdrava. U ovom clanku istražujemo njegovo duhovno znacenje kao i njegove dobrobiti za nas na duhovnom nivou. 'Namaskar' je Sanskrut rec nastala od druge Sanskrut reci 'Namaha', koja znaci klanjati se. Iako su reci namaste i namaskar sinonimi, postoji duhovna razlika izmedu njih. Namaskar je više satvik(satva-cistota)nego rec namaste. Zatvaranje ociju za vreme namaskar pozdrava upucenog Bogu ili nekoj osobi, olakšava proces 'pogleda' unutar sebe i pogleda Boga unutar nas samih odnosno fokusiranja na Dušu (Boga) unutar druge osobe.
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Kakva je to hemija 🤣

🤣 Organska ili neorganska?
ROFL organic or inorganic?
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Dakle P serija krece a ova stara se zavrsava ...ili traje,samo sto niko vise nece da je gleda..Treba Zeljku Mitrovicu na vreme skrenuti paznju na novu seriju,da je otkupi ,kako bi je gledale sa prevodom..😃

So P series is old and this ends ... or is just that no one will look at her .. It should Zeljko Mitrovic, the time to draw attention to the new series, to redeem, to make it looked a translation .. Big smile
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Nado..jos malo pa zakljucavam..😉

Nado .. some more and locks .. Wink
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dakle P serija krece a ova stara se zavrsava ...ili traje,samo sto niko vise nece da je gleda..Treba Zeljku Mitrovicu na vreme skrenuti paznju na novu seriju,da je otkupi ,kako bi je gledale sa prevodom..😃

So P series is old and this ends ... or is just that no one will look at her .. It should Zeljko Mitrovic, the time to draw attention to the new series, to redeem, to make it looked a translation .. Big smile

Da krece uh jedva cekam,a to si u pravu za Zeljka Mitrovica hm 😉
Mogla bi da nam iscackas koji lik glumi Prats,moze