Returning of the written off #6*invited only * - Page 32

Created

Last reply

Replies

930

Views

54.9k

Users

7

5.6k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago
Broj 8: Snaga - Poverenje u 'ivot

Ako je Snaga va'a 'ivotna karta, vi ste osoba cvrstoga karaktera. Va' autoritet izvire iz tihe odlucnosti. Vi ne morate da demonstrirate svoju snagu, u stanju ste da postignete meku, gotovo neprimetnu kontrolu koja izvire iz va'e strpljivosti i saosecanja.

Upravljate svakom situacijom, ali to ne radite pod pritiskom ili zastra'ivanjem, nego razumevanjem i svojom unutra'njom snagom. Vama ljudi instinktivno prepu'taju vodstvo, nadaju se da cete svojom hrabro'cu izboriti i njihove bitke.

Meni je ovo ispalo😃
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ma sta me briga za matematiku Bikice . Ja sam nasla sta tebi odgovara.😊
Oh what do I care about math bikica. I found what you odgovara.Smile

Ja nabrzinu i zeznem se😆 pod 4..ali ja se pronalazim po malo u svakom broju😆
I screw up hastily and under 4. But I'm finding a little bit of each, the number of
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Broj 8: Snaga - Poverenje u 'ivot

Ako je Snaga va'a 'ivotna karta, vi ste osoba cvrstoga karaktera. Va' autoritet izvire iz tihe odlucnosti. Vi ne morate da demonstrirate svoju snagu, u stanju ste da postignete meku, gotovo neprimetnu kontrolu koja izvire iz va'e strpljivosti i saosecanja.

Upravljate svakom situacijom, ali to ne radite pod pritiskom ili zastra'ivanjem, nego razumevanjem i svojom unutra'njom snagom. Vama ljudi instinktivno prepu'taju vodstvo, nadaju se da cete svojom hrabro'cu izboriti i njihove bitke.

Meni je ovo ispalo😃

Isto..vidis da se ja i ti lepo kapiramo jer imamo istu zivotnu snagu..😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Na prvoj je vece bez Ivana Ivanovica , voditelj je Balasevic ..to ne moze da bude lose,odoh da gledam..

On the first night without Ivana Ivanovic, head of the Balasevic .. it can not be bad, I'm going to watch ..
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Isto..vidis da se ja i ti lepo kapiramo jer imamo istu zivotnu snagu..😆

Da videla sam i samo sto sam htela da ti napisem,preduhitrila si me 😆
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Na prvoj je vece bez Ivana Ivanovica , voditelj je Balasevic ..to ne moze da bude lose,odoh da gledam..

On the first night without Ivana Ivanovic, head of the Balasevic .. it can not be bad, I'm going to watch ..

I ja gledam hahha interesantno,dugo je pricao kako Balasevic nije hteo da mu bude gost 😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Broj 9: Pustinjak - Duhovna potraga

Ako je va'a karta Pustinjak, pred vama je potraga za dubljim razumevanjem 'ivota. Vi ste osoba koja aktivno radi na sebi. Disciplinovano ucite, isku'avate razlicite pristupe da biste bolje upoznali sebe. Ostavljate utisak zatvorene i skromne osobe koja upo*no sledi svoj cilj.

Va'a snaga le'i u unutra'njem zadovoljstvu koje proizlazi iz razumevanja velikih 'ivotnih istina. Smatraju vas mudrom osobom, rado vam se obracaju za savet i tra'e utehu.
Number 9: The Hermit - Spiritual Quest

If va'a Hermit card, this is a quest for a deeper understanding of life. You are a person who is actively working on it. Learn discipline, isku'avate different approaches to better understand themselves. You leave feeling enclosed and modest person upo * but follows its target.

Va'a power le'i unutra'njem the satisfaction that comes from understanding the big 'livelihood true. They see you as a wise person, you are happy to pay for advice and comfort are demanding.
Bikica_Biki thumbnail
Samo moj zeko😉
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=2_Kaaefzpjo[/YOUTUBE]
Bikica_Biki thumbnail
Evo mog auta u koga sam strpala zeku,kad sam ga kindapovala
Bikica_Biki thumbnail
U toku snimanja,pratila sam ga😉 i smejao mi se😆
During shooting, I followed him and we laughed