Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Malla and ARS running crime list
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
Conceiving of PL…
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Katrina Kaif Is Pregnant
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
BHAJAN & DANCE 16.9
which new Bollywood movie should i watch ....
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
Vrati se nazad badi i pogledaj malo bolje 😆
Badi il ja ne vidim dobro il ovde nema slicice 😉
Buddy il I see there is no good or thumbnails Wink
🤣🤣 Jel se oni to sale sa nama 🤣
Svasta Drya pa bas zato sto je shvatio sta joj je na umu, zato je i pobegao, jel neko mozda video da su ga skembali, covek otis'o da kupi lek ... i vise se nije vratio 🤣
Drya, precisely he can read everything's on her mind, he escaped, did anyone saw when they kidnapped him, man went to buy something and ... never returned🤣
Vrati se nazad badi i pogledaj malo bolje 😆
Jeste Nado..bilo je lepo dok je trajalo..ovo posle ne vredi gledati..u onom promou sam videla izraz lica kada je izgubila muza..kao da je upravo isla na botoks..strasno..
Have Nado .. it was nice while it lasted .. this post is not worth watching .. the one I saw sticks his face when she lost her husband .. like he just went to botox .. terrible ..
Dobro sto je stavila botoks, razumljivo, treba joj,ali ko da ga je malo spricnula i u mozak, od svega ona razmislja kako ce reagovati njegovi pa da l' da ih pozove ili ne, meni da nestane muz na medenom mesecu, ne bih znala kako se zovem a ne da se premisljam da li da obavestim njegove. Ok, mozda i tu ima logike ali nacin na koji ona prikazuje te ne-emocije, kao da se pita koji li ono bese broj
Good thing she put botox, ok it's understandable, she really need that, but it look like she put a little bit in her brain too, with everything happened she think if she should call his family or not, if my husband dissapear on our honeymoon, I couldn't remember even my name, Ok maybe it makes sense , but the way she show non-emotion is like she's wondering what number it was
![]()
Va' 'ivotni broj otkriva: 'ta vam daje snagu da "gurate" dalje
Va' datum rodenja ne otkriva samo va'e godine i horoskopski znak, vec na osnovu njega lako mo'ete da izracunate i svoj broj, koji dosta govori o va'oj licnosti i stremljenjima u 'ivotu.
Kako izracunati svoj broj
Pojedinacne cifre svog datuma rodenja saberite, dok ne dobijete jednocifreni broj. U slucaju da je va' datum rodenja 27. 09. 1977., postupak je sledeci:
2 + 7 = 9
0 + 9 = 9
1 + 9 + 7 + 7 = 24 = 2 + 4 = 6
9 + 9 + 6 =24 = 2 + 4 = 6!
Konacni jednocifreni broj koji smo dobili je broj 'est. To je va' 'ivotni broj, a tarot karta s tim brojem je va'a 'ivotna karta.
Broj 1: Carobnjak - Stvaralacka inicijativa
Ako je va'a 'ivotna karta Carobnjak, vi ste nemirna osoba, radoznalog duha. Tema va'eg 'ivota je pokretanje dogadaja, ostvarivanje vizija. Hrabro cete slediti svoje srce. Ponekad ste zaneseni nevidljivim svetovima ideja, osecanja i nadahnuca, ali ipak ne gubite dodir sa stvarno'cu. Vi ste stabilna osoba koja 'ivi ispunjenim 'ivotom i koja se daje svim srcem.
***Da ih lak'e zavedete: Saznajte kakav seks voli vodolija, a mo'da i ovan ili devica...
Broj 2: Velika sve'tenica - Unutra'nja istina
Ako je va'a 'ivotna karta Velika sve'tenica, vi ste osoba prefinjene 'ivotne energije. Pobudujete zanimanje svojom smireno'cu i snagom koja se u vama naslucuje. Tajanstveni ste, saosecajni i vrlo kreativni.
Va'a 'ivotni zadatak je da spoznate unutra'nju istinu, da radite s nevidljivim silama nesvesnoga, s energijama osecaja. Pouceni svojim iskustvom, vodeni ljubavlju i mudro'cu, mo'ete da poma'ete drugima.
Broj 3: Carica - Obilje i 'ivotna radost
Ako je va'a 'ivotna karta Carica, vi ste prakticna i uravnote'ena osoba koja se dobro snalazi u materijalnom svetu. U svoj 'ivot lako privlacite bogatstvo i obilje, a to je va' najva'niji 'ivotni zadatak. Cenite porodicne vrednosti. Va'a vesela narav privlaci prijatelje, vole vas kao saradnika i cene va' savet.
Broj 4: Car - Stvaranje sigurnosti
Ako je Car va'a 'ivotna karta, znaci da vladate svojim osecajima. Jako ste disciplinovani, ozbiljni, imate sna'an osecaj odgovornosti i samokontrole. Va' 'ivotni zadatak je stvaranje i odr'avanje sigurnosti.
Dobro se brinete za svoju porodicu, savesno radite. Duboka svest o tome da 'ivot ima svetlu i tamnu stranu dr'i vas na oprezu, ali ne i u strahu. Spremno se suocavate sa svime 'to vam 'ivot donosi, sigurni u sebe i svoju snagu.
***Gde ljudi 'ive, i cena koju placaju za to: Kako izgleda iznajmljivanje stana u Njujorku (FOTO)
Broj 5: Sve'tenik - Moc znanja
Ako je va'a 'ivotna karta Sve'tenik, va' 'ivotni zadatak ukljucuje ucenje, poucavanje, dru'tveni aktivizam. O svemu imate svoje mi'ljenje i rado ga iznosite. Spremno sledite pravila i po'tujete tradiciju jer vam to daje sigurnost.
S lakocom se uklapate u dru'tvene i radne organizacije, u porodicnu hijerarhiju. Vi ste dru'tveni, humanitarni ili religijski aktivist i mo'ete da uradite mnogo dobrog u edukaciji i pokretanju projekata od op'te va'nosti.
Broj 6: Ljubavnici - Va'nost odabira i ljubavi
Ako su Ljubavnici va'a karta, 'ivotni zadatak vam je da pa'ljivo birate i prihvatite posledice svojih izbora. Za vas je ljubav najva'nija sila u ciju pozitivnu energiju potpuno verujete. 'elite da ostvarite duboku ljubavnu vezu, potpuno se predate poslu koji volite ili se posvetite detetu u najdubljoj emotivnoj vezi.
Ljubav ohrabruje va'e srce da ostane otvoreno prema 'ivotu i ljudima, spremno na pomoc i saosecanje. Ljudi vas vole jer ste topla osoba koja ima sme'ak i razumevanje za svakoga.
Broj 7: Kola - Snaga volje
Ako su Kola va'a 'ivotna karta, znate 'ta 'elite i kako to da dobijete. Nadmetanje i pobeda su tema va'ega 'ivota. U stalnoj potrazi za izazovima jacate samopouzdanje i razvijate zdrav ego. Imate mentalitet pobednika, 'to vrlo cesto impresionira druge. Lako preuzimate ulogu vode, a cesto i nesvesno pokazujete dominaciju koja izvire iz va'e odlucnosti i jasno zacrtanih ciljeva. Spremni ste da sami zaslu'ite svoj uspeh, a sreca prati hrabre!
***Vernost po horoskopu: Da li ste skloni prevari?
Broj 8: Snaga - Poverenje u 'ivot
Ako je Snaga va'a 'ivotna karta, vi ste osoba cvrstoga karaktera. Va' autoritet izvire iz tihe odlucnosti. Vi ne morate da demonstrirate svoju snagu, u stanju ste da postignete meku, gotovo neprimetnu kontrolu koja izvire iz va'e strpljivosti i saosecanja.
Upravljate svakom situacijom, ali to ne radite pod pritiskom ili zastra'ivanjem, nego razumevanjem i svojom unutra'njom snagom. Vama ljudi instinktivno prepu'taju vodstvo, nadaju se da cete svojom hrabro'cu izboriti i njihove bitke.
Broj 9: Pustinjak - Duhovna potraga
Ako je va'a karta Pustinjak, pred vama je potraga za dubljim razumevanjem 'ivota. Vi ste osoba koja aktivno radi na sebi. Disciplinovano ucite, isku'avate razlicite pristupe da biste bolje upoznali sebe. Ostavljate utisak zatvorene i skromne osobe koja upo*no sledi svoj cilj.
Va'a snaga le'i u unutra'njem zadovoljstvu koje proizlazi iz razumevanja velikih 'ivotnih istina. Smatraju vas mudrom osobom, rado vam se obracaju za savet i tra'e utehu.
(sensaklub, Foto: Gulliver/Thinkstock)
will do it later😆
ovo cu uraditi kasnije😆
Originally posted by: jadra211
Drage moje drugarice i badiji, jednostavno ne "postizavam" sto rece neko nekad davno... ljubim vas sve do jedne i trcim da ispratim ostatak od proslog topika (da ne preskocim nesto bitno) i da vas (Boze zdravlja) zateknem nocas oko 2-3 u trecoj smeni... ne umem ja da funkcionisem ni u jednoj drugoj smeni... u drugim smenama kazu da sve uradim kako treba i po protokolu, ali ja licno se najbolje osecam u trecoj... sta cu, takav mi horoskop... a vi usporite malo molim vas, dajte mi malo fore da vas stignem... 🤗 ❤️ 🤗
My dear friend and Badia, just not "attained" as someone said a long time ago ... I love you with all of them and I run to send the rest of the last Topeka (not to skip anything important) and you (god of health) catch you tonight about 2-3 in the night shift ... I do not know how to function in any other shift ... in other shifts say to do everything properly and according to the protocol, but I personally feel the best in the third ... what I, like my horoscope ... and you slow down please, give me some jokes to get ... Hug Heart Hug
zato sam ja i rekla da cu uraditi kasnije , visa matematika za mene 🤣
that's why I said will do it later , higher mathematics for me🤣
Broj 8: Snaga - Poverenje u 'ivot
Ako je Snaga va'a 'ivotna karta, vi ste osoba cvrstoga karaktera. Va' autoritet izvire iz tihe odlucnosti. Vi ne morate da demonstrirate svoju snagu, u stanju ste da postignete meku, gotovo neprimetnu kontrolu koja izvire iz va'e strpljivosti i saosecanja.
Upravljate svakom situacijom, ali to ne radite pod pritiskom ili zastra'ivanjem, nego razumevanjem i svojom unutra'njom snagom. Vama ljudi instinktivno prepu'taju vodstvo, nadaju se da cete svojom hrabro'cu izboriti i njihove bitke.
E pa hvala, znala sam da ce neko izracunati za mene 🤣
Thanks, I knew someone will do it for me🤣