Returning of the written off #6*invited only * - Page 30

Created

Last reply

Replies

930

Views

54.9k

Users

7

5.6k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bikica

On i ona na snegu sede piju caj i pricaju o svom odnosu.Na pocetku kod nje nema plavog prstena u drugom delu ga nosi ..😲 Ona se njemu zahvaljuje sto je usao u njen zivot i da je tako razuman prema svojoj njoj ,kao sto savaki muskarac treba biti prema svojoj zeni.On joj kaze kako je ona iskrena i da sve sto je na njenom umu on moze procitati to na njenom licu i da razume nju.

🤣🤣 Jel se oni to sale sa nama 🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
SAda sam odgledala na pinku..ovo je cini mi se pre predposlednja..mislim da ima jos 3, ako se ne varam sa njom..i onda baj baj..vise ne gledam..

Now I watched the pink .. it's seems to me that before the penultimate .. I think there are 3 more, if I'm not mistaken with her .. and then bye-bye .. I no longer look ..
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Drya

🤣🤣 Jel se oni to sale sa nama 🤣

Sad kad joj uleti Shivov zli brat blizanac, pa sve u 16...🤣🤣🤣

Now that she rushed Shivov evil twin, up to the 16th.
Daltoni thumbnail

a neke moras da ljubis u celo jer nemaju obraz...

and some you have to love the whole because they have no honor ...
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

SAda sam odgledala na pinku..ovo je cini mi se pre predposlednja..mislim da ima jos 3, ako se ne varam sa njom..i onda baj baj..vise ne gledam..

Now I watched the pink .. it's seems to me that before the penultimate .. I think there are 3 more, if I'm not mistaken with her .. and then bye-bye .. I no longer look ..

Dal mozda i samo jos dve 😕 Ni ja vise necu gledati. Eto stigli smo polako do kraja. 😔
Dal perhaps only two more Confused I will no more look. Here we're slowly to the end.
Daltoni thumbnail

ZASTRA'UJUCA TRAGEDIJA NA MEDENOM MESECU: Ajkula na smrt izgrizla mu'karca naocigled supruge (VIDEO)

Mirno i opu'tajuce bracno putovanje na ostvu prekinuo krvolocni napad ajkule. Tek o'enjenog mu'karca 'ivotinja izgrizla na smrt.

ZASTRASUJUCA-TRAGEDIJA-NA-MEDENOM-MESECU-Ajkula-na-smrt-izgrizla-muskarca-naocigled-supruge-VIDEO

Francuz (36), koji je sa svojom suprugom bio na medenom mesecu, poginuo je u napadu ajkule dok je surfovao na ostrvu Reunijon na obalama Indijskog okeana. Tragedija se dogodila pred ocima njegove supruge, koja je bila duboko potresena 'okantnim prizorom dvostrukog napada krvolocne ajkule.

Kupac koji se nalazio u blizini mesta napada podigao je uzbunu nakon 'to je na vodi video obilne tragove krvi, izjavili su predstavnici vlasti.

Spasioci su hrabro uskocili u vodu kako bi spasili nesrecnog surfera, i uspeli su da ga, potpuno oblivenog krvlju, iznesu na obalu. Ipak, nisu uspeli da ga o'ive.

Surfer je zadobio dubok ugriz, koji je pro'ao pravo kroz njegovu ruku, zbog cega je nastradali igubio velike kolicine krvi, a i disajni putevi su mu bili prekinuti.

Supruga 'rtve sa obale je posmatrala citavu scenu, pa je i ona, zbog posledica 'oka, hospitalizovana.

(Daily mail)
Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Dal mozda i samo jos dve 😕 Ni ja vise necu gledati. Eto stigli smo polako do kraja. 😔
Dal perhaps only two more Confused I will no more look. Here we're slowly to the end.

Jeste Nado..bilo je lepo dok je trajalo..ovo posle ne vredi gledati..u onom promou sam videla izraz lica kada je izgubila muza..kao da je upravo isla na botoks..strasno..

Have Nado .. it was nice while it lasted .. this post is not worth watching .. the one I saw sticks his face when she lost her husband .. like he just went to botox .. terrible ..
nn027 thumbnail

ZASTRA'UJUCA TRAGEDIJA NA MEDENOM MESECU: Ajkula na smrt izgrizla mu'karca naocigled supruge (VIDEO)

Mirno i opu'tajuce bracno putovanje na ostvu prekinuo krvolocni napad ajkule. Tek o'enjenog mu'karca 'ivotinja izgrizla na smrt.

ZASTRASUJUCA-TRAGEDIJA-NA-MEDENOM-MESECU-Ajkula-na-smrt-izgrizla-muskarca-naocigled-supruge-VIDEO

Francuz (36), koji je sa svojom suprugom bio na medenom mesecu, poginuo je u napadu ajkule dok je surfovao na ostrvu Reunijon na obalama Indijskog okeana. Tragedija se dogodila pred ocima njegove supruge, koja je bila duboko potresena 'okantnim prizorom dvostrukog napada krvolocne ajkule.

Kupac koji se nalazio u blizini mesta napada podigao je uzbunu nakon 'to je na vodi video obilne tragove krvi, izjavili su predstavnici vlasti.

Spasioci su hrabro uskocili u vodu kako bi spasili nesrecnog surfera, i uspeli su da ga, potpuno oblivenog krvlju, iznesu na obalu. Ipak, nisu uspeli da ga o'ive.

Surfer je zadobio dubok ugriz, koji je pro'ao pravo kroz njegovu ruku, zbog cega je nastradali igubio velike kolicine krvi, a i disajni putevi su mu bili prekinuti.

Supruga 'rtve sa obale je posmatrala citavu scenu, pa je i ona, zbog posledica 'oka, hospitalizovana.

(Daily mail)

Medeni mesec opasan po zivot. Jel ti to hoces da kazes da je ovaj u BV jos dobro prosao? Mislim sta je otmica naspram toga da budes ajkuli uzina.
Honeymoon dangerous to life. Are you trying to say that this is the BV still do well? I think what's kidnapping in contrast to be a shark snack.
nn027 thumbnail

Jeste Nado..bilo je lepo dok je trajalo..ovo posle ne vredi gledati..u onom promou sam videla izraz lica kada je izgubila muza..kao da je upravo isla na botoks..strasno..

Have Nado .. it was nice while it lasted .. this post is not worth watching .. the one I saw sticks his face when she lost her husband .. like he just went to botox .. terrible ..

Hahahaha Pa ne cudi me. Zena ima iskustva sa plasticnom hirurgijom. Za nju su ta dva bola otprilike ista, mislim nestanak muza i ubcivanje kojeg "kubika" 😕
Hahahaha So it is not surprising to me. Women with experience in plastic surgery. For her, the two of pain about the same, I think the disappearance of husband and ubcivanje that "cube" Confused
nn027 thumbnail

a neke moras da ljubis u celo jer nemaju obraz...

and some you have to love the whole because they have no honor ...

A i tu vrlo tesko zbog "velicine" !
And this is very difficult because of the "size"!