EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #30 - Page 117

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

63.1k

Users

32

18.9k

Frequent Posters

jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Serviana

Smekice razdeli sto sam ti poslala... Nikome ni reci o ovome!!!!! Ozbiljna sam!!😡😃

I ja sam ovde ozbiljna al' mi niko ne veruje valjda zbog visine... zato sam lajava samo tako... e to mi je karakterna osobina koju mnogo volem... niko mi ne rece sta cu sa onim domorocicima 😕😕😕 😆😆😆
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Saska to cu sutra da im objasnim kako se veoma brzo gube gledaooccii a sad svii znnaa sse gdee😡
MINA1971 thumbnail

Originally posted by: jadra211

I ja sam ovde ozbiljna al' mi niko ne veruje valjda zbog visine... zato sam lajava samo tako... e to mi je karakterna osobina koju mnogo volem... niko mi ne rece sta cu sa onim domorocicima 😆

Nisstta Jadroo drzii iihh na leduu mozda ti zatrebajjuu😆
MINA1971 thumbnail

Originally posted by: Drya

Zato sto imaju previse negativnih ocena,neko je bio vredan 😡 a ja sad pokusavam da stignem,al niko od vas mi ne pomaze 😭

Devojciicee svii suu see rasporediilli i jaa ssamm caass u posttii caas ovdde cas i kujnii a ii rreklaa bihh da nnas nestto mallo imma.Alloo gdee stte svve otiisllee vracajtte sse nnaboojnnoo poljjee😡🤣🤣Mallo salla malo zbilja
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Moram sad da idem...bicu tu kasnije uvece da pripomognem...ajde da se ubije ovaj topic omaaa😡
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
btw ima neko link od novog topica???😕😆 misim kad vec ovaj ubijamo
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: MINA1971

Devojciicee svii suu see rasporediilli i jaa ssamm caass u posttii caas ovdde cas i kujnii a ii rreklaa bihh da nnas nestto mallo imma.Alloo gdee stte svve otiisllee vracajtte sse nnaboojnnoo poljjee😡🤣🤣Mallo salla malo zbilja

iDEMO SVI KOD ZIKE SAD 😃
MINA1971 thumbnail
joj stoo volimm da povedemm koloo naa sareniicii pogotovvoo.Odoo naa keecaa pa se vidimo na novom topicu
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: saska

Pa zbog Makancica jos vredi snimiti i da to imamo, a za bojkot sam ozbiljna, mislim slacu i zvacu, ako mogu Indiju, sto ne bih mogla ovde, ali da gledam naje, pa tako kad kazem mami pa njenim komsinicama, pa redom od usta do usta, pa svaka od nas to uradi pa da vidim da li ce otkupiti bikullu, kome ?

od mene je taj krug krenuo jos pre dve nedelje manje dva dana jer sam mami rekla tek posle dva dana dakle vec se proculo nadaleko, dao Bog, sve smo lajave... i volimo pravdu 👏👏👏
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Pazite na zadnjoj smo strani...zavrsavamo selimo se ovde

Edited by Bikica - 12 years ago