EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #30 - Page 116

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

63.1k

Users

32

18.9k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bikica

Love ja sad usla nakon 1h ponovo ovde kad sta vidim imam 54 disklajka,a nisam imala pre toga nijedan...uzas

A sto su sakrili kom da se ne vidi koliko je ljudi ne prihvataju i sta pisu, a ni moj kom, nije tu prosao, ma stvarno je sramota cime se sluze
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Ja stvarno zelim da nam se Makan vrati, ali nekad koliko sam kivna na ovu bagru, pozelim da ona dobije neku ulogu, da zablista onako kako to samo ona ume a da ovi propadnu skroz, eto

Badi i ja nekad pomislim "ma samo da je gledam ne mora biti BV", al onda se setim Papua
Edited by nn027 - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Ja trenutno odmaram od poshlasticharne...jer radicu trechu smenu kao i obicno,ne znam koliko che nas biti,ali vi koji necethe biti,pravithe kolachiche ,postho je potrebho prekho dve hiljhade khila😉
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

A sto su sakrili kom da se ne vidi koliko je ljudi ne prihvataju i sta pisu, a ni moj kom, nije tu prosao, ma stvarno je sramota cime se sluze

Zato sto imaju previse negativnih ocena,neko je bio vredan 😡 a ja sad pokusavam da stignem,al niko od vas mi ne pomaze 😭
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Smekice razdeli sto sam ti poslala... Nikome ni reci o ovome!!!!! Ozbiljna sam!!😡😃
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
@ loveansh,
@ MINA1971
@ smeker

http://www.emirates247.com/entertainment/anandi-who-dared-to-replace-pratyusha-on-balika-vadhu-speaks-2013-03-19-1.499155

Evo linka 😡😡

Dakle cure, trebate s vremena na vreme da odete na ovaj link posto su ovi bikuljini fanovi navalili i na sve nase (mislim od ljudi koji su za Prats) komentare lupili crvene palceve. Ja sam sad bila da vidim da li su mi pustili komentar, nisu naravno, tako je bilo i u Times of India, pustili mi nakon tri dana, a majke mi nije bio toliko dug da ga toliko dugo razmatraju.

Elem, zadnji komentar koji sam ja videla je Bikicin, i ispod jos dva, a posle su svi zatvoreni kao radi velikog broja negativnih odgovora...onda kliknete na ono gde pise To view click here i posle lepo lupite zeleni palac gore.
Lovvee jja samm juutrooss tuu osttaviillaa komentteerr i nijje mmi izasaoo i to na ingliss i u trii kkadaa ssamm poslla kucii jeedvva da jee imaoo koji 👎🏼 Kadda samm malopree uslla da vidiimm da lli suu objaaviilli ummallo see nissamm slooogiirrallaa pa niijjee iimm dossttaa stoo lazuu na vatoovvee negoo ii kraduu naa milioonee😉

Kradu Mina, lopine su teske, i ja kada sam popodne pogledala Bikica je bila prva odozgo, i sada malopre isto, a sigurna sam da su ljudi jos pisali, znam za sebe, jos sam tri komentara stavila i trudila se da budu kratki i jezgroviti, na engl. al djabe. Ovi crveni pljuvaci su nakucali na 81 i svi su komentari zatvoreni. Koga oni to farbaju, 😡

bas sam 😲 njihovom drskoscu i nehumanoscu, prosto ne mogu da verujem da su u stanju da se tako ponasaju, doslo mi da pitam one novine ko ih je platio i koliko, mnogo me na svu nesrecu podsecaju na neke druge price pa sam jos vise zapenusala (nema u guglosavu 🤢) nema mojih 4-5 u nekoliko navrata, e nek im sluzi na cast, bas zato ce da propadnu i gore od onog broda koji je prosao tako kako je prosao... hvala vama mojim curama na strpljenju zbog mog ovolikog besa 😡😡😡 a za vas je veliki 🤗 ma nek se nose... ma ne nosa nego nose vise nosa u jednom cugu to sam tela da kazem 🤣

Edited by jadra211 - 12 years ago
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ja trenutno odmaram od poshlasticharne...jer radicu trechu smenu kao i obicno,ne znam koliko che nas biti,ali vi koji necethe biti,pravithe kolachiche ,postho je potrebho prekho dve hiljhade khila😉

A oni nee priipiisuujju dook sse nne nnapuunnii pllehh reeklla biih poo triddesettakk vaaniiliicca allii spporroo npecceee doo boolaa😡Malloo ssamm ovdde mallo tamoo.Ujjutruu cuu opett uu prvvuu smmennii ii kko mii buudde poomeenuuoo slaatkiiss viisse sse lebbaa neecee najestii😡
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Smekice razdeli sto sam ti poslala... Nikome ni reci o ovome!!!!! Ozbiljna sam!!😡😃

MMM 😕
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: MINA1971

I JAA allii rracuunnaamm dda Jeccaa snimmaa😆

Pa zbog Makancica jos vredi snimiti i da to imamo, a za bojkot sam ozbiljna, mislim slacu i zvacu, ako mogu Indiju, sto ne bih mogla ovde, ali da gledam naje, pa tako kad kazem mami pa njenim komsinicama, pa redom od usta do usta, pa svaka od nas to uradi pa da vidim da li ce otkupiti bikullu, kome ?
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Drya

Zato sto imaju previse negativnih ocena,neko je bio vredan 😡 a ja sad pokusavam da stignem,al niko od vas mi ne pomaze 😭

Ni moj komentar nije prosao.
Bas su sebicni!! 😕