EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #30 - Page 114

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

63.1k

Users

32

18.9k

Frequent Posters

MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bikica

Love ja sad usla nakon 1h ponovo ovde kad sta vidim imam 54 disklajka,a nisam imala pre toga nijedan...uzas

Ma Biki to je svee doodatoo posllee trii satta a akkoo suu krettenni misllilli da nnass demooraliisuu zaheeballii suu sse.Sammoo nnaamm dajjuu veetaarr uu leedjjaa daa mmii poguurrammoo tittaniikk a kaapeetann veec guurra santuu u pravcuu broodda🤣
cherrybaby thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Edited by cherrybaby - 12 years ago
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: MINA1971

DA i opett suu jee skratilli nna cetrespett minutta zboogg faarmuu opaadaa imm gleddanoossttt saa millionn i cetriisttoo vvecc suu spallii naa miiliionn i dvvestaaa😡

redovno to pratim, dakle za 4 dana opadanje je za 50.000 televizora a ko zna koliko je to ako gledamo broj gledalaca, neka svaka kuca ima 2-3 pa matematicari pomnozite... 🥳 to je od nas u ovom broju... inace i meni je srce zaigralo na pocetku... pa onda opet tata sa vestima... pa onda opet hoce da gleda farmmu i ulazak i sve ostalo... tako ja prebacih a ono njihova melodija http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1gukvtH_a3I i nas papu seda u fotelju da gleda i uziva u sovm zaljubljenom pogledu... a meni suze na oci samo tako 😭😭😳⭐️👏😉
MINA1971 thumbnail

Originally posted by: nn027

Sve ce ici nekako dok im Bikulja ne stigne. U kombinaciji sa pricom bez price , sa gomilom nebuloza, sa farmom i velikim bratom, prolece, basta ...Mislim da ce to biti kraj BV na ruzicastoj! Samo ne znam koliko jos ima epizoda do Bikuljinog dolaska.

Ja miisliim jednoo dvva meesecca nee visee😉
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Drya

Jesam ja to dobro videla il me oci varaju pocinje serija na pinku i umesto slike AnSh oni stavili AnJa ,sta im bi ?🤪

Pa Drya lepo sam ja shvatila poruku ove serije, prvi muz zaborava nema, jos ako pocne da ga sluzi od svoje 8, ihaj, to je to, nek on mene ostavi, nek mi dovede ljubavnicu u kucu, nek me maltretira psihicki, ako se ja jednog dana ponovo i udam ne mogu ga nikad izbaciti iz sistema, ni njega, ni njegove a i ovog novog cu nauciti da vodi brigu samo o mom bivsem, valda se i ruzicasta pridrzava te por. pa stavili tu sliku 😆 .Ne znam, ne gledam i ruzicasta mi digla pritisak, onako malo komentarisem da dam sebi oduska 😉
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: MINA1971

Ma Biki to je svee doodatoo posllee trii satta a akkoo suu krettenni misllilli da nnass demooraliisuu zaheeballii suu sse.Sammoo nnaamm dajjuu veetaarr uu leedjjaa daa mmii poguurrammoo tittaniikk a kaapeetann veec guurra santuu u pravcuu broodda🤣

Radite isto sto i za onu anketu,dakle brisanje kolacica pa opet udaranje lajka,ja sam vec krenula 😆
Stephi thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Moja najmladja ima 18 godina, zanci totalno sam okasnila, a najjstarija 22 godine, kuuukuuu sta uradi te ne znado sta mi je ciniti...😭

Pa kad ne gledas BV, tamo sve lepo i pametno mozes da naucis , CVs 👎🏼
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Pocinje Makan naruzicastoj!Odoh da uzivam😊

Ja bojkotujem i Pink !
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: jadra211

redovno to pratim, dakle za 4 dana opadanje je za 50.000 televizora a ko zna koliko je to ako gledamo broj gledalaca, neka svaka kuca ima 2-3 pa matematicari pomnozite... 🥳 to je od nas u ovom broju... inace i meni je srce zaigralo na pocetku... pa onda opet tata sa vestima... pa onda opet hoce da gleda farmmu i ulazak i sve ostalo... tako ja prebacih a ono njihova melodija http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1gukvtH_a3I i nas papu seda u fotelju da gleda i uziva u sovm zaljubljenom pogledu... a meni suze na oci samo tako 👏😉

To je negde po meni oko 150000. Oni ce pustiti ono sto su kupili. Nas cilj je ne kupuju epizode sa Bikuljom!
MINA1971 thumbnail

Jos uvijek sanjam da smo zajedno

Od kad te nema ne mogu budan biti
jer sve sto zelim u tome budes i ti
pa budan sanjam da snovi duze traju
u svakoj prici samo ti si mi na kraju

Ti si pocetak i kraj, ti si tama i sjaj
svaku mi nadu dijelis po pola
dajes mi mrvice sa svoga stola
i znam, bez tebe ostat cu sam

Ref.
k'o nekad davno ti i ja
al' jutro svaki put mi pokvari
tu slatku prevaru iz sna

i da je sve k'o prvi put
al' jutro nosi golu istinu
da sve je bilo uzalud

Od kad te nema, nema ni pola mene
jer sve u meni od toga dana vene
pa budan sanjam da snovi duze traju
u svakoj prici samo ti si mi na kraju

Ne postooji pesmma njegoovva koju nee vooliim a uzz ovuu rredovnnoo zaplaccemm kaaoo iisadd😭