EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #29 - Page 15

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

54.1k

Users

33

20.8k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: jadra211

Saska moja draga, evo da ti ja strucno odgovorim koliko je u mojoj moci ovako uz preskakanje mnooogo prepona i ograda i zagrada i tako svega: Morali su da celom svetu prikazu kako izgledaju ceremonije i obicaji kad se zene i udaju odrasli ljudi a ne deca u njihovoj zemlji... pa posto su to svima prikazali onoliko detaljno, sad moraju da vrate svoju sluskinju nazad... s jedne strane mi je i drago sto ja nas Makan uspeo da izbegne ovu torturu... ili su oni koji pisu scenario izmislili sad ovu torturu jer kad je otisao Makan i oni su izgubili normalne ideje 😆😆😆 bice da je ovo poslednje u pitanju 😉

PS: Odusevljena sam sto ti radi komp, udri Mujo u tarabe i gde god... 🤗

Jadra mila moja drugarice, i ja bih bila odusevljena da radi ali avaj 🤣 trenutno samo grabim slobodne mom. da se docepam cerkinog laptopa a posto je to vreme vrlo ograniceno, koristim ga u pametnije svrhe, saranja i sl. pametnih stvari, a bicu svoja ponovo na svome tek u ponedeljak ili utorak kad dobijem novo kuciste, pa morala je rerna crci zbog pregrejanosti. ovako cu iskoristiti jos dok imam vremena samo jos da prokomentarisem da se mi bezveze ljutimo na rezisera, on covek sasvim sigurno vodi svoj brod prema santi, jes da i mi guramo, ali njemu niko vise ne moze reci skreci majstore, potapas brod, sem naravno ako ne vrati onog koga treba. Kakva je to 🤬
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: smeker

Jecooo😡 jesi gledala 😕 ja sam procitala prevod i iz toga sam zakljucila da se naslonila na njega,e sad kakva je njegova reakcija, to me interesuje a nemogu da gledam,opet mi tesko😕😕

Aj malo kasnije cu,pa javim 😕
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Nesto sam bila radoznala pa sam htela da vidim na sta sve to lici. Patetika sa Singovim. Drama bez premca. A onda scenna na terasii. Ljudi, ja stvarnoo nemmam rechi. Zena ne da ne zna da glumi , onaa nemma vezuu svezomm. Sve nestoo,, NJA...nja..nja...nja ...nja...nja... Sve ravnooo. Bez imaloo emocijaa. Ovoo je definittivnoo fijassko. Sviii ovii stoo kazzu da jojj trebaa vremena daa se priviknne nemaju vezzu s mozgomm! To bi biloo istoo ocekivvati od maggarca daa pricca. On samo zna da njace i teglii i to jje svee. Kakko moze neko sa ovimm prenemaganjem daa se odusevljavva?
Uhh, ne da samm besnna! idemm sad da ih pljuckam ali bezz rukavica.
v
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Aj malo kasnije cu,pa javim 😕

Ama Smeki jad i ocaj mu jjee faacaa stvvarnnoo koo onoo mozzee ddda glledda😡veruj miii😉
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: smeker

Sta je to bilo u danasnjoj epizodi pa su se odusevili🤢🤢

Ima li neko da isprica?😕

Ja sam tek malopre gledala. Ima sta da se isprica, ali...sve nekako negativno.
Ko zna engleski, ima na IF dobar prvi post koji dosta objasnjava. Ako neko zeli da ga prevede za one koji se jos uvek interesuju?? Malo je poduzi.

Prazna sam.. ne znam odakle da pocnem😕, ali kao sto sam danas rekla, morali su njih 15 da prikazu u krupnom planu😆
Singovi sebicni, ne misle na Shekarove, da i oni zele svoga sina uza sebe.
Zadnja scena...imitira Prats sa placnim glasom i ne razume se sta govori, a od romantike i zagrljaja ni r, ni z. Njeno lice u grcu, a ne misli kako je njemu.😲
Samo ona, pa ona i Singovi.
Pogledajte post, a i epizodu, sto da ne? Morate videti njegovo jos uvek, uplaseno i ozbiljno lice.
Prvih 10 min su kod Singovih, a posle na terasi...bolno.
Jag dobio ulogu, najzad...
Dora77 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Moze samo da ti budee zao njegaa. Bezz sjaja u ocimma, neobrijann ,zabrinutt. Ukipio see pa ni daa mrdnne. Ovajj covekk izgledda kao da su mu sve ladje potonulle a ne samo Titanikkk.Ovolikaa dramma, ovvi ljudii nisuu normalnii. Cik pa nek sad neko ozeni razvedenuu. 😡😡

MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Postavljenna jje ddanasnjja epiiyoodaa za pljuvannjje alli joss uveekk ne beelezee minuusee i kkomenttarre.Ali nemma vvezee da sse krenne naa vremme ssa pluvvannjjee😉Ja nissamm siigurrnna da lii biihh doobrro sttaviilla liinnkk😕
saaska thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Posle svih vasih komentara i ja sam odgledala epi i mogu da kazem sledece: Ovako se ne tesi zena koju volis i za koju bi zivot dao.Ovo je tako jadno.Pogledajte neku epi kad je Papu tesio nasu Makanu i uporedite s ovim.Sve ce vam biti jasno.
Dora77 thumbnail

Originally posted by: saaska

Posle svih vasih komentara i ja sam odgledala epi i mogu da kazem sledece: Ovako se ne tesi zena koju volis i za koju bi zivot dao.Ovo je tako jadno.Pogledajte neku epi kad je Papu tesio nasu Makanu i uporedite s ovim.Sve ce vam biti jasno.

Mogu dodati :ovako se ne ponasa zena koja voli. Zena koja je pre par dana shvatila da beskrajno voli svoga muza ponasa se sasvim drugacije.
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: kop93

Ni moj nisu objavili 😭

Pa ne mozes ti svuda da imas prodju!!!😛