EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #29 - Page 16

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

54k

Users

33

20.8k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Drya

Uh uh evo i mene stigoh vas konacno...Umalo nervni slom da dozivim,cale mi doneo alo novele ,a na naslovnoj bikulja kad ga nisam pocepala zajedno sa naslovnicom nikad necu 😆

Vidim i danas filer epi sad jos i Jag smislja kako da A ostane tu...To sve znaci da mi jako dobro pecemo kolace i crtamo kad toliko otezu ! 👏

to sam i ja pomislila😉
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Pa ne mozes ti svuda da imas prodju!!!😛

Hahaha🤣 navadila sam se😉🤣
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

to sam i ja pomislila😉

Ma nesmiju oni njih poslat u radionu od nas...🤣🤣
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Ovde je prelepa

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Reziser je sad tako lepo Shivu dodelio ulogu sonje koji toliko zazire od reakcije svoje zene i tolike brige da se ne sekira njena bivsa tazbina i njen bivsi muz da mislim da bi trebao i on da nabaci pallu na glavu i da ostane da masira babi noge, a njegova karijera i njegovi roditelji, pa ko te pita, vazno je da ova prica ima takav smisao, narocito u Indiji gde je muskarac Gospod Bog i vazno je da Titanik potone sto pre i zbog Makana a i zbog Papua koji zato i ima takav izraz lica kao sto ima. Da sam se ja pitala, prica ne bi mogla ici u boljem pravcu, pravcu totalne propasti. Samo, svojevremeno kad su baba i Bajron resili da udaju Anandi pa isli po okolnim selima da nadju mladozenju, da li su u stvari mislili da ce mladozenja doci u Djaitsar da zivi ?😆
Sicilija thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Dusa nasa
Pa bas je prava Anandi! Lepota dolazi iz duse, to se ne da nauciti ni odglumiti.

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: kop93

Hahaha🤣 navadila sam se😉🤣

Inace cure ne mogu vam u detalje ali onaj intervju najverovatnije nije tacan. Naime kopica ima neke veze u indiji pa se raspitala😉 uskoro ocekujem da vidimo nasu kopicu u glavnoj ulozi neke indijske serije kako nam sa ekrana nasih tv prijemnika kaze Namaste!!!😆 al nemojte nista vise da me pitate...ne smem da pricam🤣 a ni nju, posto ni ona ne sme🤣
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: MINA1971

Postavljenna jje ddanasnjja epiiyoodaa za pljuvannjje alli joss uveekk ne beelezee minuusee i kkomenttarre.Ali nemma vvezee da sse krenne naa vremme ssa pluvvannjjee😉Ja nissamm siigurrnna da lii biihh doobrro sttaviilla liinnkk😕

Evo ga link

Pokazite svoje odusevljenje... 😆
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: saska

Reziser je sad tako lepo Shivu dodelio ulogu sonje koji toliko zazire od reakcije svoje zene i tolike brige da se ne sekira njena bivsa tazbina i njen bivsi muz da mislim da bi trebao i on da nabaci pallu na glavu i da ostane da masira babi noge, a njegova karijera i njegovi roditelji, pa ko te pita, vazno je da ova prica ima takav smisao, narocito u Indiji gde je muskarac Gospod Bog i vazno je da Titanik potone sto pre i zbog Makana a i zbog Papua koji zato i ima takav izraz lica kao sto ima. Da sam se ja pitala, prica ne bi mogla ici u boljem pravcu, pravcu totalne propasti. Samo, svojevremeno kad su baba i Bajron resili da udaju Anandi pa isli po okolnim selima da nadju mladozenju, da li su u stvari mislili da ce mladozenja doci u Djaitsar da zivi ?😆

Sve si objasnila 👏
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: saaska

Posle svih vasih komentara i ja sam odgledala epi i mogu da kazem sledece: Ovako se ne tesi zena koju volis i za koju bi zivot dao.Ovo je tako jadno.Pogledajte neku epi kad je Papu tesio nasu Makanu i uporedite s ovim.Sve ce vam biti jasno.

Dobro je da si odgledala, jer se to njegovo lice ne moze opisati.
A tek kada ga je uhvatila ispod desne ruke😲..ja pogledala gde mu je leva, da vidim da li ce da je zagrli, kad ono ljudiii, to treba videti! Ona place, a njegova leva ruka pola metra od njegovog tela, kao da je hteo od ove da se iscupa i pobegne😆
Tek na kraju su im se ruke preklopile, sto je odusevilo njene obozavaoce.
Sve toliko ukruceno i silom odradjeno, da nemam reci.