EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #25 - Page 6

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

67.9k

Users

35

22.6k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: cherrybaby

Ma i ja isto osecam.Serija je imala the end onog pettka. 8 marta bese sedam dana od kraja BV zar ne?

Tacno tako kraj serije je bio 27 februara,ni ne pomisljam da vise odgledam ijednu epizodu,ova jecerasnja me je dotukla.Falila mi je nasa Makica i svim tim scenama i mnogo mi je bilo tesko ko se oseca kao ja razume me.A doticnog ne kom vise😡😡
Edited by smeker - 12 years ago
smeker thumbnail
Ovo treba da se odglumi ja sam joj poverovala iako sam licno veliki realista i ne shvatam sve zdravo za gotovo.Mene je nasa Makica svojom glumom kupila za citav zivot.

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Dobro jutro cure. I ja sam sad videla neke koji su branili ovu Toral razocarane😆 a lepo smo im govorili😆
doka1709 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: smeker

Ovo treba da se odglumi ja sam joj poverovala iako sam licno veliki realista i ne shvatam sve zdravo za gotovo.Mene je nasa Makica svojom glumom kupila za citav zivot.

Svaka ti je ko Njegoseva Smeks!!! Ovo je ono prevo!!! A sad bezim na takmicenje, duznost zove i nedeljom😕 Kuckamo se popodne ili veceras kad se vratim!!! Volim MAPU❤️
cherrybaby thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Moj omiljeni cvetic. Najlepsi cvetic u nasoj bastici.
smeker thumbnail

Originally posted by: Serviana

Dobro jutro cure. I ja sam sad videla neke koji su branili ovu Toral razocarane😆 a lepo smo im govorili😆

Drago mi je Jasna zbog toga nadam se da ce sad i one prestati da gledaju seriju😆
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Smekice jesi nesto istrazila i pronasla? Mislim kao Serlok...😆
smeker thumbnail

Originally posted by: Serviana

Smekice jesi nesto istrazila i pronasla? Mislim kao Serlok...😆

Nisam nista jos trazim😃 ali sam ih zato zatrpala mejlovima od ranog jutra,slala sam na TV kod sarenih ne prolazi ali zato ove druge idu😆 mnogo sam ljuta 😡 nahebali su sad😡
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Kad li se meri popularnost?
trebala bi nasa makan da skoci 👏, ubismo se pisajuci, trebalo bi da ima efekta... a valjda ce bikulja da se strolja 🤢
ma mene ovo nepopusta, isrtim zarom svaki dan komentarisem gde trebam 😆
a nesto im je zatisje zadnjih dana 😲... da nije zatisje pred buru 🤣
aj molim vas ako ima insajderskih info, saljite u PP (lepse mi nego PM) 😆 ... pisi srpski da te ceo svet razume 🤣
nesto ste utanjile sa PP... Smeki nam se juce s*enjala
Smeki devojcice samo napred 👏... u strahu su velike oci, tako da su se tebi juce, veruj mi, pricinile neke stvari kojih uopste nije bilo 😉
grlim, i da mi se vratis u top formu 🤗
Edited by Bambina - 12 years ago
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: smeker

Dobar juutric deefinitivno znaam daa ovvo dvvoje nissu gllumili a raazloge stto see deesilo too stto see deesilo ceemoo moozda i saaznati illi nee maa moozda i niije vaazno all onno stto jee meeni drrago jee ciinjenica daa mii svvaka naa svvoj naacin pookusavamo daa sppasimo jeednu diivnu ljuubavnu priicu kooja see oddvijala tuu prred naasim ocima ii kooja jee hrranila naase duuse. Isskreno see naadam daa cee naasa naastojanja urroditi pllodom a aako nee onnda baar immamo ciinjenicu daa smmo daali svve odd seebe. Puuno vaas voolim i zaa krraj Makan jee ZAKON a njihova ljubaav jee prrelijepa baajka