EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #25 - Page 8

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

67.9k

Users

35

22.6k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: SOFFI007

Mina vam je pozelela laku noc iz corke 😭..

A i ja vas isto pozdravljam, lakos nocos ❤️

Soffi, ozezi danas imas jos 20, taman da izadjes iz zone sumraka.👏

Mina se bori kao lavica, puca iz svih oruzja svuda i na svakom mest. 👏
Tooo 👍🏼
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: doka1709

Devojke pa vi pisete brzinom svetlosti😛 Ja tek citam 120 str prethodnog topica! Valjda cu vas stici Evo Slicice sa Gininog signature, Raspametila me je😳😳😳

Prelepo🤗
bibir3 thumbnail
Caoste, vrednice 😊! Ispratih sinoc link za sarene koji bese postavljen, mal' se nisam slogirala! Naravno, ostavila sam n-ti komentar koji nisu objavili, mozda sam bila previse fina 😛. Vidim da su navikli na zescu pljuvacinu, ja sam ih samo pitala imaju li oci ... Ona fotografija je dno, on mukica ne zna da li da se smeje ili da place, pa ispade neki grc, sta li 🤢. Epizode, naravno, ne gledam, citam nas extra-super skraceni prevod WU, ako se to vise tako moze zvati, ali sam pogledala promo. Jbte, ko koga tamo spasava 😕? Mislim, vece su Gede nego sto sam ikada mogla da zamislim. Insistirati na Sivu-spasiocu bili je realno u prethodnoj postavi, sada se takvim scenama ukopavaju brzinom svetlosti. Mozda ne bi bilo lose insistirati na tom elementu, nekome ko se satire u teretani da bi izgledao kako izgleda sujeta moze gadno da se proradi, a diplomatija ode u majcinu, gde joj je i mesto, jel' 😛. Vreme je za tesku artiljeriju😉.
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: doka1709

Wow Jeco😛 Greota da ostane na prethodnom topicu👏

Da se ne zaboravi, ponoviti sto cesce👏
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: bibir3

Caoste, vrednice 😊! Ispratih sinoc link za sarene koji bese postavljen, mal' se nisam slogirala! Naravno, ostavila sam n-ti komentar koji nisu objavili, mozda sam bila previse fina 😛. Vidim da su navikli na zescu pljuvacinu, ja sam ih samo pitala imaju li oci ... Ona fotografija je dno, on mukica ne zna da li da se smeje ili da place, pa ispade neki grc, sta li 🤢. Epizode, naravno, ne gledam, citam nas extra-super skraceni prevod WU, ako se to vise tako moze zvati, ali sam pogledala promo. Jbte, ko koga tamo spasava 😕? Mislim, vece su Gede nego sto sam ikada mogla da zamislim. Insistirati na Sivu-spasiocu bili je realno u prethodnoj postavi, sada se takvim scenama ukopavaju brzinom svetlosti. Mozda ne bi bilo lose insistirati na tom elementu, nekome ko se satire u teretani da bi izgledao kako izgleda sujeta moze gadno da se proradi, a diplomatija ode u majcinu, gde joj je i mesto, jel' 😛. Vreme je za tesku artiljeriju😉.

Biberce, gde si ?🤗

Sto te nema?🤗

Pucaj, mila. iz svih raspolozivih sredstava, pa makar i u skladu sa tvojim imenom, nekka kijjaju barr bezz presstanka😉

bibir3 thumbnail
O, pucam gde stignem, samo sam previse "fina" ovako nervozna da bih cesce pisala na nasim stranicama 😛. Ukinuli bi nas jos prosle nedelje 😃. Glasala redovno, napisala komentare gde je bilo potrebno, ali bele zastavice nece videti, to je sigurno. Ili ce ukinuti ovu sprdacinu ili ce vratiti zvezdu, sve drugo ne dolazi u obzir! Samo davajte linkove, ce se postigne 😉.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Dobar dan i od mene. Vidim Smeks nam je vratila jos ljuca. Pozdrav za tebe Serloce, nedostajala si nam juce.
Tako je Bibir od diplomatije nema leba, samo raspali.
Odoh i ja malo da mu ga dam tamo gde treba😉

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: bibir3

O, pucam gde stignem, samo sam previse "fina" ovako nervozna da bih cesce pisala na nasim stranicama 😛. Ukinuli bi nas jos prosle nedelje 😃. Glasala redovno, napisala komentare gde je bilo potrebno, ali bele zastavice nece videti, to je sigurno. Ili ce ukinuti ovu sprdacinu ili ce vratiti zvezdu, sve drugo ne dolazi u obzir! Samo davajte linkove, ce se postigne 😉.

Svidja mi se nacin na koji razmisljas 😉
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
bibir3 thumbnail
E, da, moram jos nesto da proverim, mozda mi je promaklo. Na ovim nasim prostorima, kada se desi nesto sto ne pije vodu, novinari grizu k'o pitbulovi, dok ne ispitaju u sitna crevca ne pustaju. Da li moguce da smo mi toliko razliciti ili je ovde u pitanju zavera neslucenih razmera 😕? Ne znam kako da napisem, jasnije ne smem 😉. Da li je moguce da se niko nema ono sto bioloski samo muski imaju da obavi jedan posten intervju sa zvezdom?