EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #25 - Page 5

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

67.9k

Users

35

22.6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: loveansh

😊Evo i ja dodjoh da se zapljunem pre nego sto zbrisem u krpanjac. Brze ste ko brze strele, ja jos nadoknadjujem ono sto nisam procitala dok me nije bilo par dana, i nikako da vas stignem i sve postignem. Zapljunula se kod Makana, poslala mejlice, sarala slicice i okretala palceve, sve u svemu trudila se, pa ce valjda i nas svakoliki trud biti nagradjen, u nadi je spas.

Kad sam vec kod Nade, vidim da je i ona nocna pticica poput Bikice i jos ponekoga.

Bikice, prekrasne su ti ove kreacije iz plave faze. Tako romanticne i sanjalacke, predivne i udaraju u dusu. Veceras sam odgledala neke silne VM-eve sa nasim AnSh i bas sam se izbedacila.

Toliko od mene, odoh na spavanje. Laku vam noc zelim, lijepo spavajte i sanjajte Makana i Pappa kako u nekom paralelnom svetu sanjaju slatke snove jedno drugom u zagrljaju. Cmokic

Laku noc i tebi Love.🤗
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Odoh i ja na spavanje!
saaska thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Laku noc i od mene nocne pticice.❤️
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Au Jasna mnogo dobar onaj frajer bruka ,moracu da pocnem da gledam tu seriju...samo jos da mi kazes koliko su odmakli tj koja je epi od prilike ?

Edit: nasla sam je ,nije strasno, da se postici za par dana...koliko sam videla kod njih na forumu je ko i kod nas dva tabora,moram prvo da pogledam sve pa cu da razmislim kome da se pridruzim 😆
Edited by Drya - 12 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Danas sam o5 gledala scenu iz skole i znate sta to je bas lep kraj serije...do sada to nisam primetila ,ali sam uocila jednu bitnu stvar kad ona pise na onoj tabli I LOVE i u tome trenutku pogleda u njega sto sam ja sad protumacila kao da je zavrsila recenicu pogledom ,dakle rekla mu je do kraja da ga voli i sta sad ovi glumataju hoce od bikulje da izvuku nesto sto je vec bilo ,stvarno su smesni ,ponavljaju se 😕
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Drya

Danas sam o5 gledala scenu iz skole i znate sta to je bas lep kraj serije...do sada to nisam primetila ,ali sam uocila jednu bitnu stvar kad ona pise na onoj tabli I LOVE i u tome trenutku pogleda u njega sto sam ja sad protumacila kao da je zavrsila recenicu pogledom ,dakle rekla mu je do kraja da ga voli i sta sad ovi glumataju hoce od bikulje da izvuku nesto sto je vec bilo ,stvarno su smesni ,ponavljaju se 😕

Pokazala mu je i zeku na kojem je pisalo ILU, on shvatio sta je draga htela da mu kaze i kraj price. A ova nova sad sta glumata i ponovo srice, nikom vise nije simpaticno, cak potpuno odvratno. Da je nasa Anandi danas bila s njim u kolima i da se ta prica nastavila, ona bi opet unela svoju magiju u tu scenu i imalo bi neki znacaj. Medjutim, mene raduje da svi polako pocinju da shvataju koliki je to gubitak za seriju pa cak i oni koji su se tliko radovali odlasku nase mile devojcice. Danas citam kom. recimo jedne koja je svugde zabadala nos i cak dobila od jedne od nasih , misllim tu na Ind.koja misli isto kao i mi pa je zato zovem nasa, zvanje bikuljinog advokata, dakle cak je ta, bikuljin advokat prokomentarisala da joj je danas u autu nedostajao Makan, pa drugi razni jos kom. da se preterano smeje, da ako su vec morali da menjaju glumicu, bar da nastavi istim stilom kao Makan, a ne da dobijemo potpuno drugu Anandi, a tek ce razocarenje da nastupi kad sve manje bude romanse a sve vise price o borbi zena u Indiji, tako da kako god okrenemo, mi smo na dobitku i nas lepi Makan.I da, cak se i neki od njih izjasnjavaju da ce prestati da gledaju, a nije proslo ni nekoliko dana, sta im to uradi njihova bikulja kojom su tako bili odusevljeni, kako stvari stoje, uskoro ce nas i oni moliti da pisemo peticije 😆😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Dobro jutro ❤️ drage moje forumasice izvinjavam se svima zbog mojih jucerasnjih kom ,ako sam vas iznervirala verujte nije mi bila namera.Htela sam samo da iznesem svoje misljenje a i da se izduvam jer sam prsla nacisto.Ja naravno ostajem ovde sa vama i borim se da ukinu seriju,i za naseg Makana sad vise nego pre😃

cherrybaby thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Drage moje, javljam iz prve ruke: ova dusmanska corka gora je od Vijetkongovskog logora!

Toliko sam dumala da sam pala u totalnu depresiju. Pokusavala da gledam neke druge dusmanske serije a u njima sve sama explicitna prenaglasena gluma. Prosto me probada koliko je neprijatno ocigledna u svakom pokretu, pogledu. A oda vrtim po glavi sve one bajkovite scene sa nasim lepim lotosovim cvetom i u stomaku leprsaju, leprsaju leptirici, ja sam stidljiva, ja sam ta Anandi koja place decjim jecajima, moja ruka drhti na prvi dodir njegove ruke, ja sanjam, ja strepim, ja ocekujem...Mili nas andjeo vratio mi je ona osecanja ... s druge strane meseca ... e kad sam to pomislila veoma sam se rastuzila. Ako andjeo lepi nije glumio nego stvarno osecao a onaj hebeni kuranfil nije kuranfil nego Kir Janja sa kasicom prasicom mesto srca?

Pomagajte cvetici veseli jer ova kukurekica postade kukulelica! Recite mi da nisam u pravu!
Jer sam se tako ubedacila da cu kad razdrmam resetke ovim dusmanima pravo kod CS na fejs da mu kazem tri slatke reci ... i necu ovako sj.. da se zaustavim... a nisam sigurna da ce onaj GT da prevede sve kako treba, Mislim nece razumeti ni sta je kuranfil ni visibaba ni Kir Janja ...
Ma ako mu utrcim tamo ovako besna ima da padne jedno slavno tepanje! Kao da je moju rodjenu cerku povredio!

Edited by cherrybaby - 12 years ago
cherrybaby thumbnail
Zivela sloboda! Ove njihove dusmanske resetke slabe za

Dok me ne presvuku ponovo u prugasto odelo da se zvanicno zapljunem

Ljubim vas sve sareni cvetici !
cherrybaby thumbnail

Originally posted by: smeker

Dobro jutro ❤️ drage moje forumasice izvinjavam se svima zbog mojih jucerasnjih kom ,ako sam vas iznervirala verujte nije mi bila namera.Htela sam samo da iznesem svoje misljenje a i da se izduvam jer sam prsla nacisto.Ja naravno ostajem ovde sa vama i borim se da ukinu seriju,i za naseg Makana sad vise nego pre😃

Ma i ja isto osecam.Serija je imala the end onog pettka. 8 marta bese sedam dana od kraja BV zar ne? Meni danas nesto cvetic bas svenuo. Kukurekica =Kukulelica
Edited by cherrybaby - 12 years ago