Originally posted by: Drya
Danas sam o5 gledala scenu iz skole i znate sta to je bas lep kraj serije...do sada to nisam primetila ,ali sam uocila jednu bitnu stvar kad ona pise na onoj tabli I LOVE i u tome trenutku pogleda u njega sto sam ja sad protumacila kao da je zavrsila recenicu pogledom ,dakle rekla mu je do kraja da ga voli i sta sad ovi glumataju hoce od bikulje da izvuku nesto sto je vec bilo ,stvarno su smesni ,ponavljaju se 😕
Pokazala mu je i zeku na kojem je pisalo ILU, on shvatio sta je draga htela da mu kaze i kraj price. A ova nova sad sta glumata i ponovo srice, nikom vise nije simpaticno, cak potpuno odvratno. Da je nasa Anandi danas bila s njim u kolima i da se ta prica nastavila, ona bi opet unela svoju magiju u tu scenu i imalo bi neki znacaj. Medjutim, mene raduje da svi polako pocinju da shvataju koliki je to gubitak za seriju pa cak i oni koji su se tliko radovali odlasku nase mile devojcice. Danas citam kom. recimo jedne koja je svugde zabadala nos i cak dobila od jedne od nasih , misllim tu na Ind.koja misli isto kao i mi pa je zato zovem nasa, zvanje bikuljinog advokata, dakle cak je ta, bikuljin advokat prokomentarisala da joj je danas u autu nedostajao Makan, pa drugi razni jos kom. da se preterano smeje, da ako su vec morali da menjaju glumicu, bar da nastavi istim stilom kao Makan, a ne da dobijemo potpuno drugu Anandi, a tek ce razocarenje da nastupi kad sve manje bude romanse a sve vise price o borbi zena u Indiji, tako da kako god okrenemo, mi smo na dobitku i nas lepi Makan.I da, cak se i neki od njih izjasnjavaju da ce prestati da gledaju, a nije proslo ni nekoliko dana, sta im to uradi njihova bikulja kojom su tako bili odusevljeni, kako stvari stoje, uskoro ce nas i oni moliti da pisemo peticije 😆😆