BHAGODI MAIRA 8.9
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
SUPER HEROO 9.9
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
The Ba****ds of Bollywood trailer
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
3 Years Of Brahmāstra
Happy Birthday Akshay Kumar
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 10, 2025 EDT
Posto nema nikoga odoh i ja na spavanje i da savladam ovaj virus koji me stefio.Laku noc ,devojke.Makan je zakon !!!!🤗
Ne znam ima li ovde jos nekoga al nema veze.
Vi se cure ladno mozete zvati ubice topika. Sat vremena vas citam. Ludilo. Cestitam Kopici na promeni boje. Love draga obradovala si me a vidim da se atmosfera podigla sto je super. Nas neverni Toma - Jeca nam je opet ona stara i raspolozena. Ne znam sta nam je sa Serlokom i ona je posle danasnje epizode bila razocarana. Bikice sta god da kazem malo je. Svaki put prevazidjes samu sebe.
Prelepo Bikice 🤗
Originally posted by: jadra211
Ooo, evo naseg Kaktusa, pa nema te toliko, spominjali smo te, jesi bockala do sad... Ja sam budna i setam od 19. do 24. i nazad, pa malo okolo i svuda po malo, slucajno sam te srela u ovoj basti i pozdravljam sve sto si rekla. I ja mislim da Serlok ima neki tajni zadatak, jedino me interesuje gde mu je Votson 😆 meni je toliko ostalo da citam da sam u maleru za jedno tri dana... ne znam uopste kako cu... Spavaj lepo i sanjaj zna se koga i zasto... Narcis i Lotosov cvet... ma nas MAKAN je zakon 🤗