EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #25 - Page 4

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

67.9k

Users

35

22.6k

Frequent Posters

medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago
Posto nema nikoga odoh i ja na spavanje i da savladam ovaj virus koji me stefio.Laku noc ,devojke.Makan je zakon !!!!🤗
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Ne znam ima li ovde jos nekoga al nema veze.
Vi se cure ladno mozete zvati ubice topika. Sat vremena vas citam. Ludilo. Cestitam Kopici na promeni boje. Love draga obradovala si me a vidim da se atmosfera podigla sto je super. Nas neverni Toma - Jeca nam je opet ona stara i raspolozena. Ne znam sta nam je sa Serlokom i ona je posle danasnje epizode bila razocarana. Bikice sta god da kazem malo je. Svaki put prevazidjes samu sebe.

jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: medena

Posto nema nikoga odoh i ja na spavanje i da savladam ovaj virus koji me stefio.Laku noc ,devojke.Makan je zakon !!!!🤗

Ajde medena, nasa Bagremka 🤗, lepo spavaj i lepo sanjaj, leci se cajem to je ipak najsigurnije... red je da budes zdrava i cila i da imas snage za trcanje s preponama 😆 i preskakanje ograda i zagrada i sve ostale sportske discipline u nasoj basti... MAKAN je zakon i nas najdrazi Lotosov plavi cvetic ❤️
nn027 thumbnail
Jadra posla li ti onaj mejl?
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ne znam ima li ovde jos nekoga al nema veze.
Vi se cure ladno mozete zvati ubice topika. Sat vremena vas citam. Ludilo. Cestitam Kopici na promeni boje. Love draga obradovala si me a vidim da se atmosfera podigla sto je super. Nas neverni Toma - Jeca nam je opet ona stara i raspolozena. Ne znam sta nam je sa Serlokom i ona je posle danasnje epizode bila razocarana. Bikice sta god da kazem malo je. Svaki put prevazidjes samu sebe.

Ooo, evo naseg Kaktusa, pa nema te toliko, spominjali smo te, jesi bockala do sad... Ja sam budna i setam od 19. do 24. i nazad, pa malo okolo i svuda po malo, slucajno sam te srela u ovoj basti i pozdravljam sve sto si rekla. I ja mislim da Serlok ima neki tajni zadatak, jedino me interesuje gde mu je Votson 😆 meni je toliko ostalo da citam da sam u maleru za jedno tri dana... ne znam uopste kako cu... Spavaj lepo i sanjaj zna se koga i zasto... Narcis i Lotosov cvet... ma nas MAKAN je zakon 🤗
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Nesto mi naislo i sad napisah ove stihove..Kao Papu za makkkanna😳
Edited by Bikica - 12 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Nesto mi naislo i sad napisah ove stihove..Kao Papu za makkkanna😳

Prelepo Bikice 🤗
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Prelepo Bikice 🤗

To mi doslo kao i obicno u 2 min..bez prepravke😆Tnx. Nadice moja ❤️.tako ih osecam..😳
samo bi sad gledajuci bilo male prepravke..😆
Edited by Bikica - 12 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: jadra211

Ooo, evo naseg Kaktusa, pa nema te toliko, spominjali smo te, jesi bockala do sad... Ja sam budna i setam od 19. do 24. i nazad, pa malo okolo i svuda po malo, slucajno sam te srela u ovoj basti i pozdravljam sve sto si rekla. I ja mislim da Serlok ima neki tajni zadatak, jedino me interesuje gde mu je Votson 😆 meni je toliko ostalo da citam da sam u maleru za jedno tri dana... ne znam uopste kako cu... Spavaj lepo i sanjaj zna se koga i zasto... Narcis i Lotosov cvet... ma nas MAKAN je zakon 🤗

Dodjose gosti pa nikako da prostis da odu! Visa sila! Imacu ih i sutra tako da ce opet biti trcanja da vas stignem. Mozda cu ipak imati vise srece pa odu malo ranije😉 Vazno da ste vi bile vesele i razdragane, za razlikuu od pomalo tmurnog popodneva posle serije. Sutra nema serije pa cemo opusteno da se druzimo!
Edited by nn027 - 12 years ago
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
😊Evo i ja dodjoh da se zapljunem pre nego sto zbrisem u krpanjac. Brze ste ko brze strele, ja jos nadoknadjujem ono sto nisam procitala dok me nije bilo par dana, i nikako da vas stignem i sve postignem. Zapljunula se kod Makana, poslala mejlice, sarala slicice i okretala palceve, sve u svemu trudila se, pa ce valjda i nas svakoliki trud biti nagradjen, u nadi je spas.

Kad sam vec kod Nade, vidim da je i ona nocna pticica poput Bikice i jos ponekoga.

Bikice, prekrasne su ti ove kreacije iz plave faze. Tako romanticne i sanjalacke, predivne i udaraju u dusu. Veceras sam odgledala neke silne VM-eve sa nasim AnSh i bas sam se izbedacila.

Toliko od mene, odoh na spavanje. Laku vam noc zelim, lijepo spavajte i sanjajte Makana i Pappa kako u nekom paralelnom svetu sanjaju slatke snove jedno drugom u zagrljaju. Cmokic