EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #25 - Page 25

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

68k

Users

35

22.6k

Frequent Posters

cherrybaby thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Posted: 12 years ago
Predlazem da Bikulju posle ove +uspesne+ uloge angazuju kao balerinu. Ima sve preduslove za uspesnu karijeru!

I stas i oostalo.

View Profile

dada68 thumbnail
Evo cure i ja da se javim posto sam bila u skitnji kod sarenih pa rade malo cetkice,malo prstici i sve u krug.Bila sam i kod Makana.😃
Juce ceo dan sam bila blokirana. Znam da ste svi novi manje ili vise slicno prolazili ali toliko casova ne secam se da je neko bio osim jedne osobe nesecam se sada ko je bio,ali znam da je morala sve iz pocetka.😡
Seriju vec sam rekla ne gledam i sve sto znam o bikulji to je iz vaseg pisanja.Cekam da ih malo vise ubace u kadar zajedno,da pocnu izjave ljubavi pa cu onda da zasednem ali ne zato sto me interesuje vec samo da potvrdim ili negiram neke svoje sumnje. Ne gledam druge serije tog tipa i nikada ih nisam ni gledala i ne znam ni sada sta mi je bilo ali kao sto je neko rekao Zaljubila sam se u njihovu ljubav. Mislim da je to MINA izjavila. Vise vas je pisalo da ih cudno posmatraju ako pricaju o seriji pa su ovde nasle utociste. Daj priznajte pre ove serije mislim da bi mnoge od nas isto reagovale da nam je to neko drugi pricao.Medjutim postale smo zavisnice od serije pa nam neshvatljivo.Ovih dana od kada ne gledam seriju,sve nesto trazim,sve mi nesto nedostaje ali OVAKVA serija kao sto je bila do sada.Ostah ja dugo izvinjavam se al koristim priliku priliku da bar nesto kazem.Svasta bi nesto al mi ne daju😡😡😡
cherrybaby thumbnail
Do 200 seckam kuranfil iz svake slic.
no comments

Smanjih da ne vredjam vas dobar ukus. Meni se smucilo
SOFFI007 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: medena

moram da idem devojke .Kuckam se kasnje veceras moram da popijem lek i da nesto obavim.Makan je zakon!!!

=SOFFI Medena draga , hajde i sto pre ozdravi🤗
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bikica

@ Smeki,da nepopravljivi romantik sam,vidim i ono sto niko ne vidi😳

Imam jos slika sa divnim pogledima,dodirima,ali ne mogu se snaci u albumima mi je opsti haus😉

Ima nas jos takvih... 😳 Zato i jesmo ovde zajedno...
Samo si ti najruzicastija od svih... ❤️
I zato te mnogo volem!🤗
cherrybaby thumbnail

Originally posted by: SOFFI007

=SOFFI Medena draga , hajde i sto pre ozdravi🤗

Da lakse prebolis http://www.youtube.com/watch?v=wdDvMlXf57o
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: alisa112

Ima nas jos takvih... 😳 Zato i jesmo ovde zajedno...
Samo si ti najruzicastija od svih... ❤️
I zato te mnogo volem!🤗

Alisice moja sestrice🤗
I kad mi je najteze...ja ruzicasta..😳 i romantik😉
Moje srce te mnogo vole❤️ a volem i MaPa

Edited by Bikica - 12 years ago
cherrybaby thumbnail
Grmi napolju a moje raspolozenje kao i vreme.

Odoh sad dobrovoljno u sopstvenu apsanu: odjavljujem se za danas. Ovako raspolozena samo bih kvarila vase raspolozenje. Letite dalje. Sve vas volim

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: dada68

Evo cure i ja da se javim posto sam bila u skitnji kod sarenih pa rade malo cetkice,malo prstici i sve u krug.Bila sam i kod Makana.😃

Juce ceo dan sam bila blokirana. Znam da ste svi novi manje ili vise slicno prolazili ali toliko casova ne secam se da je neko bio osim jedne osobe nesecam se sada ko je bio,ali znam da je morala sve iz pocetka.😡
Seriju vec sam rekla ne gledam i sve sto znam o bikulji to je iz vaseg pisanja.Cekam da ih malo vise ubace u kadar zajedno,da pocnu izjave ljubavi pa cu onda da zasednem ali ne zato sto me interesuje vec samo da potvrdim ili negiram neke svoje sumnje. Ne gledam druge serije tog tipa i nikada ih nisam ni gledala i ne znam ni sada sta mi je bilo ali kao sto je neko rekao Zaljubila sam se u njihovu ljubav. Mislim da je to MINA izjavila. Vise vas je pisalo da ih cudno posmatraju ako pricaju o seriji pa su ovde nasle utociste. Daj priznajte pre ove serije mislim da bi mnoge od nas isto reagovale da nam je to neko drugi pricao.Medjutim postale smo zavisnice od serije pa nam neshvatljivo.Ovih dana od kada ne gledam seriju,sve nesto trazim,sve mi nesto nedostaje ali OVAKVA serija kao sto je bila do sada.Ostah ja dugo izvinjavam se al koristim priliku priliku da bar nesto kazem.Svasta bi nesto al mi ne daju😡😡😡

Dado, sve podpisujem👏

Budi upo*na, izaci ces iz mraka😃
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Drage moje cure poruku o Neha sam ja prosledila smekici da vam prosledi a vas nekoliko je prosledilo meni🤣🤣

Volem vam tako savesne🤣