EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #25 - Page 26

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

68k

Users

35

22.6k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Serviana

Drage moje cure poruku o Neha sam ja prosledila smekici da vam prosledi a vas nekoliko je prosledilo meni🤣🤣

Volem vam tako savesne🤣

Jbg,kad nije receno ko je posaljilac 🤣
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: cherrybaby

Da lakse prebolis http://www.youtube.com/watch?v=wdDvMlXf57o

Bebice nasa, ...
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: smeker

Kad udjes gore na Overview pa odes dole na Prats sliku sad je promenjeno prvo je njena pa doticnog gospodina😡 ,a pre nije bilo tako .Jel znaci to nesto?

ja mislim da je to uradjeno planski, sa zadnjim namerama 😎... posto smo se navikli na kojoj je poziciji Prats, pa racunaju da cemo da se zeznemo i posetimo profil od Papua 🤣... tj slucajno makar da ga kliknemo 😆
bas me zivo interesuje kad se mere ti rejtinzi i kakva je situacija sad 😉
Bambina thumbnail

Originally posted by: Bikica

@ Smeki,da nepopravljivi romantik sam,vidim i ono sto niko ne vidi😳

Imam jos slika sa divnim pogledima,dodirima,ali ne mogu se snaci u albumima mi je opsti haus😉

ove tvoje slicke, huuuh
ja se topim
SOFFI007 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Sasvim sigurno je, da je BV pored toga sto je spojila Makana sa Papuom, spojila i ovu divnu ekipu.Sto nije ni Dadisa u Haveli uspela, da drzi sve pod konac , nasa draga Tresnjica sa lakocom i gracioznoscu uz pomoc vrednih pcelica, iz naj lepse cvetne baste ovoga topika.
...Sve devojke sa razlicitih strana , ali sa istom pozitivnom energijom, a opet , temelj te energije, je LJUBAV za Makana i Papua...😊😃😆...

Bambina thumbnail

Drage moje cure poruku o Neha sam ja prosledila smekici da vam prosledi a vas nekoliko je prosledilo meni🤣🤣

Volem vam tako savesne🤣

ja os svake info dobijem oko 10 tak poruka 😆, da dobro utvrdim 😆
ali ako ako bolje da je viska, nego da manjka ROFL
nego kad ce da se pusti ta buvica... ja je jos nisam videla^nigde 😲
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Volem vam tako savesne🤣

Pa kad ce vise taj post,ceo dan se igram ide maca oko tebe cekajuci ga 🤣
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: kop93

Interesantno 😉

I wish to share this news with u that my cousin from Delhi said that on16 feb13 she saw Sid+Prats at Delhi Airport... cause to attend youth Icon awards and both looks so sweet as couple, my cousin heard from others that they were hit pair on TV serial...Though we stopped watching BV after Prats ... but wish to share with u all this news.

Kopice 🤗 najlepse je cuti ovakvu vest o dragim ljudima... ko ono rece zavist zloba i druge lose osobine su krive za sve sto sad dozivljavamo zajedno sa nasim Makanom! MAKAN je zakon ❤️ zato za mene i sve ljude koje znam vise ne postoji BV... it's over ... 😭 ... zato naostrite alatke i napred 👏😉😛
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Bambina

ja mislim da je to uradjeno planski, sa zadnjim namerama 😎... posto smo se navikli na kojoj je poziciji Prats, pa racunaju da cemo da se zeznemo i posetimo profil od Papua 🤣... tj slucajno makar da ga kliknemo 😆
bas me zivo interesuje kad se mere ti rejtinzi i kakva je situacija sad 😉

Ma znas kad bi se zeznula...nikad 😆😆😆 i mene interesuje kad se mere i kakva je situcija ,ali po mojoj proceni njegova slika je bila pre njene😡 a sad je njena pre njegove znaci da je decko malo pao😆😆
Edited by smeker - 12 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Jel zna neko da mi objasni sta predstavlja HALL OF FAME na forumu ? Vidim sve nase u prvim borbenim redovima,al ne kontam sta to znaci 😕