Originally posted by: MINA1971
Ja se ti pitam vec destak dana a onda sam resila i da se obrratimm na prrrave adresse😉
Jestee da onni nemajju kuuurirr alii immajuu nas da im otvvvarammmo occci kad sssu sleeepccci
Dobar jutar
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 28
Armaan has always been the victim
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 20th Sep 2025 - WKV
Deepika starts shooting for King
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
Appreciation Post for Ruheen
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
Anupamaa 20 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Singer Zubeen Garg Passes Away
Aneet replaces Kiara in Shakti Salini
Veer Hanuman - Chat Club #4
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo ~ Oct 2025 Sign up open!
Homebound - OSCARS 2026 Official Indian Entry
“Why aren’t Bollywood actresses supporting Deepika? - Upala KBR
These were Deepika's demands for Kalki
Ja se ti pitam vec destak dana a onda sam resila i da se obrratimm na prrrave adresse😉
Jestee da onni nemajju kuuurirr alii immajuu nas da im otvvvarammmo occci kad sssu sleeepccci
Dobar jutar
Bolje budi fina negoo da tee apsee ko menne na pravdii bogga 🤣 a ja imm samo ukazivalla naa propustte da bii moglii da isspravve greskkke.A oni meenii marsss u zatvvorr.E paa ja nisammm dooobricca kaoo Makkance da iim cuutimmm nego ozzzezii a uskkoro ce iim bitti ii Jeremijaa palli topaaa😡
Kooga pookusavas daa ubbijedis seebe il naas 😉
Sigurno su Makanu zapretili da nista ne sme da kaze,a novinari nisu toliko zaintresovani da saznaju 😕
Originally posted by: alisa112
Dobar dan i od mene! Posto sinoc nisam bila tu... evo sad da se zapjunem!
Posto vidim borbeni duh odjutros, evo da i ja malo doprinesem.Tamo na Zikinoj sarenici gde su ove nove divne epizode koje ne gledamo,takodje moze da se komentarise i pokaze prstom koliko nam se svidjaju...Ja sad bila... Mnogo malo nasih prstiju...Svratite malo da pokazete nase odusevljenje novim epizodama! 😉
Too saam i ja httjela da piitam o0vve naase cuure kooje koontaktira saa njiima i meeni too niikako niije jaasno.Ovva suutnja see mooze dvvojako tuumacit ill Maakana pookusavaju unnistit ill jee taaktika daa viide kaako cee dooticna sppodoba biit prrihvacena illi neeprihvaacena paa daa see vrracaju naa sttaro
Kooga pookusavas daa ubbijedis seebe il naas 😉
Originally posted by: Serviana
Vecina njihovih medija je placena od strane produkcija...Zato smo rekli da se pise ovima iz SBS..oni jedini nisu objavilio nista o BV od kad je P otisla
Ce se pise 😃. Videh ona dva lajka ispod slicice buljooke, ljube je mama i tata 🤣!