EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #25 - Page 10

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

67.9k

Users

35

22.6k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago

Originally posted by: bibir3

E, da, moram jos nesto da proverim, mozda mi je promaklo. Na ovim nasim prostorima, kada se desi nesto sto ne pije vodu, novinari grizu k'o pitbulovi, dok ne ispitaju u sitna crevca ne pustaju. Da li moguce da smo mi toliko razliciti ili je ovde u pitanju zavera neslucenih razmera 😕? Ne znam kako da napisem, jasnije ne smem 😉. Da li je moguce da se niko nema ono sto bioloski samo muski imaju da obavi jedan posten intervju sa zvezdom?

Vecina njihovih medija je placena od strane produkcija...Zato smo rekli da se pise ovima iz SBS..oni jedini nisu objavilio nista o BV od kad je P otisla
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: MINA1971

Mora tako pa viidiss da nii samee ne verejuumo kolikko smoo jakke🤣
Mnoogoo smmo jaakii,Makann jee zakonn👍🏼

Hvala Mina duso moja!!!🤗
bibir3 thumbnail
Ce se pise 😃. Videh ona dva lajka ispod slicice buljooke, ljube je mama i tata 🤣!
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: mima88

Too saam i ja httjela da piitam o0vve naase cuure kooje koontaktira saa njiima i meeni too niikako niije jaasno.Ovva suutnja see mooze dvvojako tuumacit ill Maakana pookusavaju unnistit ill jee taaktika daa viide kaako cee dooticna sppodoba biit prrihvacena illi neeprihvaacena paa daa see vrracaju naa sttaro

Na isti nacin i ja razmisljam. Devojka kao da je u zemlju propakla!
Ja sam na one sajtove pokusala da posaljem poruku pa nisam uspela, a pitala sam sta se desilo sa Pratyusha Banerjee?
Pomozite da saznamo istinu.
Na zalost mejl mi nije prosao jer nije dobra adresa. ne znam da li je neko slao da mi da ispravnu.

olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Ce se pise 😃. Videh ona dva lajka ispod slicice buljooke, ljube je mama i tata 🤣!

Hahahhh 👏👏
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Jel to prosla amnezija... ili imas nesto da nam kazes? 😉
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: alisa112

Dobar dan i od mene! Posto sinoc nisam bila tu... evo sad da se zapjunem!

Posto vidim borbeni duh odjutros, evo da i ja malo doprinesem.
Tamo na Zikinoj sarenici gde su ove nove divne epizode koje ne gledamo,
takodje moze da se komentarise i pokaze prstom koliko nam se svidjaju...
Ja sad bila... Mnogo malo nasih prstiju...
Svratite malo da pokazete nase odusevljenje novim epizodama! 😉

Tooo Alisa... ajjj ozezimooo
ja sam se upravo pozabavila time
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

E, da, moram jos nesto da proverim, mozda mi je promaklo. Na ovim nasim prostorima, kada se desi nesto sto ne pije vodu, novinari grizu k'o pitbulovi, dok ne ispitaju u sitna crevca ne pustaju. Da li moguce da smo mi toliko razliciti ili je ovde u pitanju zavera neslucenih razmera 😕? Ne znam kako da napisem, jasnije ne smem 😉. Da li je moguce da se niko nema ono sto bioloski samo muski imaju da obavi jedan posten intervju sa zvezdom?

Sve je tako. A, zasto? Nikome nije nista jasno, da nam je jasno ne bi ovoga svega bilo.

Da neko namerno radi u korist svoje stete, ja ne mogu da shvatim, niti mi dolazi do mozga, a cenim, da ga jos malo imam, makar za cisto logicka razmisljanja.😉
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Sigurno su Makanu zapretili da nista ne sme da kaze,a novinari nisu toliko zaintresovani da saznaju 😕