Originally posted by: sladjana333
Sve je tako. A, zasto? Nikome nije nista jasno, da nam je jasno ne bi ovoga svega bilo.Da neko namerno radi u korist svoje stete, ja ne mogu da shvatim, niti mi dolazi do mozga, a cenim, da ga jos malo imam, makar za cisto logicka razmisljanja.😉
Mislim da njima nije bilo na umu da rade u korist svoje stete, naravno. Imam utisak da su naprosto bili ubedjeni da nikome od nas nece pasti na pamet da odustanemo od price u zenitu, priznanje ljubavi, romantika,. ... Zaboravise da nije svejedno KO ce izjaviti ljubav i snimati sve te divno zamisljene scene! Sa izborom koji su napravili 'ladno su i na kamilu mogli da navuku Anandinu odecu, isti efekat postizu sto se mene tice. Nisam ameba, svaka moja celija se buni protiv ove nepravde, gledam onaj promo i ne verujem, tuga! Isti utisak na mene ostavlja glumica koja je zamenila prethodnu Sugnu, ista mi je i kada se smeje i kada se ljuti, ali Sugna nije primaran lik, pojavi se reda radi i cao, svarim je nekako. Pritom, ne mislim o glumici nista lose, naprotiv, ubedjena sam da bi u nekoj drugoj seriji pobrala bolje kritike, ali ne kao zamena. To isto se odnosi na ovog buljivka, sama sebi je napravila pakao od zivota vec sada. Ali, treba biti realan, zasto zatvarati oci pred istinom, nece da moze i tacka!