EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #25 - Page 12

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

67.9k

Users

35

22.6k

Frequent Posters

bibir3 thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: sladjana333

Sve je tako. A, zasto? Nikome nije nista jasno, da nam je jasno ne bi ovoga svega bilo.

Da neko namerno radi u korist svoje stete, ja ne mogu da shvatim, niti mi dolazi do mozga, a cenim, da ga jos malo imam, makar za cisto logicka razmisljanja.😉

Mislim da njima nije bilo na umu da rade u korist svoje stete, naravno. Imam utisak da su naprosto bili ubedjeni da nikome od nas nece pasti na pamet da odustanemo od price u zenitu, priznanje ljubavi, romantika,. ... Zaboravise da nije svejedno KO ce izjaviti ljubav i snimati sve te divno zamisljene scene! Sa izborom koji su napravili 'ladno su i na kamilu mogli da navuku Anandinu odecu, isti efekat postizu sto se mene tice. Nisam ameba, svaka moja celija se buni protiv ove nepravde, gledam onaj promo i ne verujem, tuga! Isti utisak na mene ostavlja glumica koja je zamenila prethodnu Sugnu, ista mi je i kada se smeje i kada se ljuti, ali Sugna nije primaran lik, pojavi se reda radi i cao, svarim je nekako. Pritom, ne mislim o glumici nista lose, naprotiv, ubedjena sam da bi u nekoj drugoj seriji pobrala bolje kritike, ali ne kao zamena. To isto se odnosi na ovog buljivka, sama sebi je napravila pakao od zivota vec sada. Ali, treba biti realan, zasto zatvarati oci pred istinom, nece da moze i tacka!
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Jaaasnaaa, sta mi radiiis😭 😭 😭...

Ovo gluma??? Jeste kako da ne!!! Na njihovim licima se vidi koliko uzivaju jedno u drugom!
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Na isti nacin i ja razmisljam. Devojka kao da je u zemlju propakla!
Ja sam na one sajtove pokusala da posaljem poruku pa nisam uspela, a pitala sam sta se desilo sa Pratyusha Banerjee?
Pomozite da saznamo istinu.
Na zalost mejl mi nije prosao jer nije dobra adresa. ne znam da li je neko slao da mi da ispravnu.

U stto saam bessna, mammiccu imm njiihhovo😃
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Meni smrdi da je ovo drugo u pitanju😃

I mooj jee oddgovor pood B a nadaam se daa jee i taacan 😃
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Sigurno su Makanu zapretili da nista ne sme da kaze,a novinari nisu toliko zaintresovani da saznaju 😕

Uggovvor, podppisann, kllauuzulle unnaprred smiisljene. Onna jee billa poccetnnik, niije moggla nissta daa usslovvljavva. Nissu onni odd jucce😃
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Pripremicu linakove za palcic na dole i posaljem smekici...da bude lakse

Ljubim te Jasna, ako linkice mozes da iseces 😳. Bolje je nego kad je copy- paste. Udjes direktno u njega, ili ih odjednom sve pootvaras 😆
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: bibir3

Mislim da njima nije bilo na umu da rade u korist svoje stete, naravno. Imam utisak da su naprosto bili ubedjeni da nikome od nas nece pasti na pamet da odustanemo od price u zenitu, priznanje ljubavi, romantika,. ... Zaboravise da nije svejedno KO ce izjaviti ljubav i snimati sve te divno zamisljene scene! Sa izborom koji su napravili 'ladno su i na kamilu mogli da navuku Anandinu odecu, isti efekat postizu sto se mene tice. Nisam ameba, svaka moja celija se buni protiv ove nepravde, gledam onaj promo i ne verujem, tuga! Isti utisak na mene ostavlja glumica koja je zamenila prethodnu Sugnu, ista mi je i kada se smeje i kada se ljuti, ali Sugna nije primaran lik, pojavi se reda radi i cao, svarim je nekako. Pritom, ne mislim o glumici nista lose, naprotiv, ubedjena sam da bi u nekoj drugoj seriji pobrala bolje kritike, ali ne kao zamena. To isto se odnosi na ovog buljivka, sama sebi je napravila pakao od zivota vec sada. Ali, treba biti realan, zasto zatvarati oci pred istinom, nece da moze i tacka!

Makan ima licnost, ima harimu, ja joj verujem da je ona lik koji tumaci, ova druga nema to i ne vredi, mogu da joj oblace sta hoce i mini suknju, ne pomaze.

Nisam gledala promo i necu, ne zanima me .

Cekam Makana😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Uggovvor, podppisann, kllauuzulle unnaprred smiisljene. Onna jee billa poccetnnik, niije moggla nissta daa usslovvljavva. Nissu onni odd jucce😃

Slazem se Sladjo. Oni se i nepisu da zastite gluummice nego djuubrrrad da bi mmogglll daa urrade ooovoo stto ssu uuraddiili!
smeker thumbnail
Alooo bre sklanjaj rukeee😡

bibir3 thumbnail
O, korisno je pogledati promo, veruj mi. Podsetis se sta dovedose, na sta je serija spala. Zestoko se iznerviram svaki put, deluje kao inekcija adrenalina 😃. Onda mogu da ih hejtujem u nedogled, da kuckam k'o oktopod 😆.