EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #25 - Page 9

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

68k

Users

35

22.6k

Frequent Posters

mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago
I kooji jee ovvo liik krraj naaseg Makana. Duusice🤗 saala maala
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: bibir3

E, da, moram jos nesto da proverim, mozda mi je promaklo. Na ovim nasim prostorima, kada se desi nesto sto ne pije vodu, novinari grizu k'o pitbulovi, dok ne ispitaju u sitna crevca ne pustaju. Da li moguce da smo mi toliko razliciti ili je ovde u pitanju zavera neslucenih razmera 😕? Ne znam kako da napisem, jasnije ne smem 😉. Da li je moguce da se niko nema ono sto bioloski samo muski imaju da obavi jedan posten intervju sa zvezdom?

Ja se ti pitam vec destak dana a onda sam resila i da se obrratimm na prrrave adresse😉
Jestee da onni nemajju kuuurirr alii immajuu nas da im otvvvarammmo occci kad sssu sleeepccci
Dobar jutar
MINA1971 thumbnail
Vidii ga proodje👏Moraa da josss niisuu otvarralii posstuuu,neddeljaa je pa moozda ne rrade🤣Zaljunula ssseee
bibir3 thumbnail
Nista, cekamo i akcijamo, nema druge 😉.
MINA1971 thumbnail

O, pucam gde stignem, samo sam previse "fina" ovako nervozna da bih cesce pisala na nasim stranicama 😛. Ukinuli bi nas jos prosle nedelje 😃. Glasala redovno, napisala komentare gde je bilo potrebno, ali bele zastavice nece videti, to je sigurno. Ili ce ukinuti ovu sprdacinu ili ce vratiti zvezdu, sve drugo ne dolazi u obzir! Samo davajte linkove, ce se postigne 😉.

Bolje budi fina negoo da tee apsee ko menne na pravdii bogga 🤣 a ja imm samo ukazivalla naa propustte da bii moglii da isspravve greskkke.A oni meenii marsss u zatvvorr.E paa ja nisammm dooobricca kaoo Makkance da iim cuutimmm nego ozzzezii a uskkoro ce iim bitti ii Jeremijaa palli topaaa😡
mima88 thumbnail

E, da, moram jos nesto da proverim, mozda mi je promaklo. Na ovim nasim prostorima, kada se desi nesto sto ne pije vodu, novinari grizu k'o pitbulovi, dok ne ispitaju u sitna crevca ne pustaju. Da li moguce da smo mi toliko razliciti ili je ovde u pitanju zavera neslucenih razmera 😕? Ne znam kako da napisem, jasnije ne smem 😉. Da li je moguce da se niko nema ono sto bioloski samo muski imaju da obavi jedan posten intervju sa zvezdom?

Too saam i ja httjela da piitam o0vve naase cuure kooje koontaktira saa njiima i meeni too niikako niije jaasno.Ovva suutnja see mooze dvvojako tuumacit ill Maakana pookusavaju unnistit ill jee taaktika daa viide kaako cee dooticna sppodoba biit prrihvacena illi neeprihvaacena paa daa see vrracaju naa sttaro
MINA1971 thumbnail

Originally posted by: Bambina

Ma Jasna je gora od gonica robova... sat'r nas 🤣

Mora tako pa viidiss da nii samee ne verejuumo kolikko smoo jakke🤣
Mnoogoo smmo jaakii,Makann jee zakonn👍🏼
alisa112 thumbnail
Dobar dan i od mene! Posto sinoc nisam bila tu... evo sad da se zapjunem!

Posto vidim borbeni duh odjutros, evo da i ja malo doprinesem.
Tamo na Zikinoj sarenici gde su ove nove divne epizode koje ne gledamo,
takodje moze da se komentarise i pokaze prstom koliko nam se svidjaju...
Ja sad bila... Mnogo malo nasih prstiju...
Svratite malo da pokazete nase odusevljenje novim epizodama! 😉
olla thumbnail

Originally posted by: mima88

I kooji jee ovvo liik krraj naaseg Makana. Duusice🤗 saala maala

Ma to je onaj iz "Zaboravljenih" 😆😆
Dobro jutro, ili dobar dan devojke! Danas bas neki lep, suncan dan!
Obisla sam linkice... mamu im 😡
Edited by olla - 12 years ago
bibir3 thumbnail
Dobila postu, ali sam kao mladjana ne mogu da vrnem, veliko HVALA 😉. Samo ostro, lud i dobar dva brata, ne sme da se dogodi "svako cudo tri dana". Iznova se iscudjavam pomirljivom stavu i ponasanju vecine sa njihovih prostora, k'o Trumanov sou, covece, gde im je srcanost, inat, borbenost, ...😕