EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 58

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.1k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
E sad sam stvarno besna...Em provodim pola noci lutajuci od strane do stran ,pisuci pa onda jos i na gogiliju proveravam jesam dobro napisala pa postavim,pa kopiram kako bi postavila par puta kom u nadi da ce mi objaviti ,pa onda sutradan opet od strane do strane trazim jesu mi pustili ista i za sve ove dane vidim dva kom od pre dva dana,pre toga nista i juce i danas nista ,stvarno sam 😡
Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: saska

Sve sam nesto htela da vam kazem, ali misli lutaju ali Nada me zagolica sa ovim da nije mogla da ode na info, pa odem ja i prvo sto mi je palo u oko da posle prevoda znali su da ispisu i po 10-ak str komentarisuci, a sad jedva 3 i to zna se ko ali nemaju sta pametno da kazu, sem jedne cini mi se koja isto rece da ne moze da se poveze sa bikuljom, ali me oni podstise sta sam htela da kazem.Danas je cini mi se Jeca pitala za sliku od ovog Ganginog malog a Sladja je rekla da je bila ta scena vec sa Makanom. Nije bila, Ganga je stalno drzala onu bebinu narukvicu a ne sliku, tako da su oni dosnimili scenu sa bikuljom, koji skotovi,ponovo dokaz da su to pripremali duze.

I ja isto mislim da je to od ranije, pa nisu oni mogli za 3-4 dana da snime sve to, a ovamo po 10 i vise sati snimaju ono sto gledamo 20 minuta. Ma ciste gluposti, nego smo mi pametne pa ne nasedamo.
Cica thumbnail

Originally posted by: Drya

E sad sam stvarno besna...Em provodim pola noci lutajuci od strane do stran ,pisuci pa onda jos i na gogiliju proveravam jesam dobro napisala pa postavim,pa kopiram kako bi postavila par puta kom u nadi da ce mi objaviti ,pa onda sutradan opet od strane do strane trazim jesu mi pustili ista i za sve ove dane vidim dva kom od pre dva dana,pre toga nista i juce i danas nista ,stvarno sam 😡

Drya, i ja imam isti problem, meni po 3 prozora za prevodjenje otvorena, u jedan ukucam, u drugi idem da vidim kako mi prevodi, treci kontrolise ova dva, ma zivi upis. Dosta vremena na to utrosim i onda jedva stignem ovde da citam i pisem.
Drya thumbnail

Originally posted by: Cica

Drya, i ja imam isti problem, meni po 3 prozora za prevodjenje otvorena, u jedan ukucam, u drugi idem da vidim kako mi prevodi, treci kontrolise ova dva, ma zivi upis. Dosta vremena na to utrosim i onda jedva stignem ovde da citam i pisem.

Sreca pa zhnam eng jedino malo moram poneku rec da proverim zbog pravopisa inace bi polupalla i monitor i tastauru kad vidm dami ne objave ,a toliko se napatim...al dobro sta je tu je ne odustajem.
Drya thumbnail
Kakvi su nam postovi ,onaj ko dodje prvi put kod nas mislice da smo svi napismeni (sa n aglaskom na e 😆)
Cica thumbnail

Sicilija, laku noc.
Cica thumbnail

Originally posted by: Drya

Kakvi su nam postovi ,onaj ko dodje prvi put kod nas mislice da smo svi napismeni (sa n aglaskom na e 😆)

Vazno je da se mi razumemo.

Sad idem i ja. Laku noc sa zeljom da nam sutrasnji dan bude bolji.Ljubim vas.
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Zelim vam ugodne snove..noci ove.🤗..a ja cu se snaci...iz ove tuge nekako malo izaci😭.

Edited by Bikica - 12 years ago
SOFFI007 thumbnail
Evo mene samo da se zapišem da ne dobijem ne opravdan, amozda i ukor nastavnickog veca😉...Znacii ubiste topik za jedan dan...😉 secate li se vi koliko je trajao jedan topik na samom pocetku aaa??*... da , da i više od mesec dana..😆😆...

Mislim da cu tek sutra pogledati ep , danasnju preskacem posto nema PAPUA😭 A ja hocu da se uverim u ONO sto vec znam...Papu voli samo MAKANA...😆😆

Sama cu se pozdraviti za laku noc posto nema nikog, osim mene🥱🥱🥱
dada68 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: SOFFI007

Evo mene samo da se zapi'em da ne dobijem ne opravdan, amozda i ukor nastavnickog veca😉...Znacii ubiste topik za jedan dan...😉 secate li se vi koliko je trajao jedan topik na samom pocetku aaa??*... da , da i vi'e od mesec dana..😆😆...

Mislim da cu tek sutra pogledati ep , danasnju preskacem posto nema PAPUA😭 A ja hocu da se uverim u ONO sto vec znam...Papu voli samo MAKANA...😆😆

Sama cu se pozdraviti za laku noc posto nema nikog, osim mene🥱🥱🥱

Ima nas Sofi nocnih ptica a Bikica i Drya su kako vidim isto tu.I ja sam danas kasno dosla i evo konacno zavrsila sa citanjem.Ovo je neverovatno kako lete!!!!