EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 57

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.1k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Drya

Nisam ni ja mogla,sreca pa nije dugo trajalo inace bi se zabrinula.

Trebali bi razmotriti sta ako se tako nesto desi na duze. Ja sam prvo pomislila gotovo sad su nas djuture skenjali, sta cu sad? Onda su me ljubazno obavestili da sacekam da ce biti ok. I bilo je za 1 minut.
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

bojim se da je neka navlakusa u pitanju, ono gde pitaju kako smo zadovoljni sa zamenom, treca mogucnost gde se spominjeneki put mislim da znaci put kojim treba da ide bikulja, ja necu dati svoj doprinos njima na tom...😡🤢
saaska thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Slatke MaPu❤️ snove vam zelim

nn027 thumbnail

Originally posted by: medena

Hvala i mi tebi isto zelimo.😳

Olla lepi snovi. SanjajMaPa
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Laku noc i od mene i sanjaj te nesto lepo.Napred Makan i Papu!!!😉

nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Nadam se da nije nista ozbiljno ...U svakom slucaju kad na to dodje red brz oporavak ti zelim 🤗

Nema serije ni za mene,al zato sam se prebacila na turke ,jest da sam bila veliki protivnik tih serija ,al sam se letos zarazila,a sad cu taman da pogledam epi koje sam propustila,samo me malo hvata muka posto pratim dve ,a u zaostatku sam na svakoj ,a njihove serije traju najmanje 90 min,pa dok pregledam sve ukocim se u fotelji 😆

Nije nista ozbiljno. Ispricala sam zato da vam pokazem koji su mii prioriteti. Shjebashe mi cochepciju.😕
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Sve sam nesto htela da vam kazem, ali misli lutaju ali Nada me zagolica sa ovim da nije mogla da ode na info, pa odem ja i prvo sto mi je palo u oko da posle prevoda znali su da ispisu i po 10-ak str komentarisuci, a sad jedva 3 i to zna se ko ali nemaju sta pametno da kazu, sem jedne cini mi se koja isto rece da ne moze da se poveze sa bikuljom, ali me oni podstise sta sam htela da kazem.Danas je cini mi se Jeca pitala za sliku od ovog Ganginog malog a Sladja je rekla da je bila ta scena vec sa Makanom. Nije bila, Ganga je stalno drzala onu bebinu narukvicu a ne sliku, tako da su oni dosnimili scenu sa bikuljom, koji skotovi,ponovo dokaz da su to pripremali duze.
nn027 thumbnail
Laku noc vam i od mene. Sanjajte nesto lepo. Nadam se da cemo svi sutra biti bolje.Sve vas ❤️ i 🤗 kao i naseg Makana!
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Laka vam noc i od mene, ne zaboravite, zajedno smo najjace 🤗
Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: nn027

Nadam se da nije nista ozbiljno ...U svakom slucaju kad na to dodje red brz oporavak ti zelim 🤗

Nema serije ni za mene,al zato sam se prebacila na turke ,jest da sam bila veliki protivnik tih serija ,al sam se letos zarazila,a sad cu taman da pogledam epi koje sam propustila,samo me malo hvata muka posto pratim dve ,a u zaostatku sam na svakoj ,a njihove serije traju najmanje 90 min,pa dok pregledam sve ukocim se u fotelji 😆

Drzi se, Nado, ali u tome ce ti tvoj vedar duh i pozitivno razmisljanje mnogo pomoci. .🤗