=SOFFI007 Draga moja ovo je praznik i za oci i za dusu. Hvala ti sada moguOriginally posted by: doka1709
Devojke sanjajte nesto lepo a ja odoh na lalanje sa nasim Makanom i Papuom❤️
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 22nd Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Let's Discuss Abhir
Saiyaaara spoof
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Thread for Round 1 Nerdtastically Navratri
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
ENTRY INTO RESORT 22.9
Nine Nights of Devotion - Shubh Navratri
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
=SOFFI007 Draga moja ovo je praznik i za oci i za dusu. Hvala ti sada moguOriginally posted by: doka1709
Devojke sanjajte nesto lepo a ja odoh na lalanje sa nasim Makanom i Papuom❤️
Drage moje🤗 Vedo .❤️.mi je rekla da podelim njen novi blog..gde radi kreacije vm i ostalo
jer voli sve vas...❤️
Zelim vam ugodne snove..noci ove.🤗..a ja cu se snaci...iz ove tuge nekako malo izaci😉.
E da vam sad ispricam nesto. Proslog meseca mi zakazali operaciju tamo za 22-23 april. Ja ti lepo dodjem kuci pa tri dana razmisljam, znate o cemu? Razmisljam kako cu u bolnici da gledam seriju . Smisljala i smislila . Kupim lepo laptop i resim sve probleme. Seriju na pinku Jeca i onako snima sa vama sam na topiku, ma milina. Mislim se ja , ima tih 4-5 dana da prodju ...
Laptop mi stize suta i sve je OK samo nema serije . Crnjak najcrnji da nema dalje.
Originally posted by: SOFFI007
Evo mene samo da se zapi'em da ne dobijem ne opravdan, amozda i ukor nastavnickog veca😉...Znacii ubiste topik za jedan dan...😉 secate li se vi koliko je trajao jedan topik na samom pocetku aaa??*... da , da i vi'e od mesec dana..😆😆...
Mislim da cu tek sutra pogledati ep , danasnju preskacem posto nema PAPUA😭 A ja hocu da se uverim u ONO sto vec znam...Papu voli samo MAKANA...😆😆Sama cu se pozdraviti za laku noc posto nema nikog, osim mene🥱🥱🥱
Bikulju danas nisam ni pokusalaa da gledamm, od same pomislii na nju nije mi dobroo.
Samo za vas, mojih ruku delo, video, da se podsetimooo nase Anandi i Shiva.Ko zeli nek pogledahttp://www.youtube.com/watch?v=1juA1iQj4y0&feature=youtu.beI prevod delica pesme koji je u videu:Pogledaj u moje oci, i videces koliko mi znacis,pitaj svoje srce, pretrazi svoju dusu,i kad me tamo nadjes, traziti vise neces...Nema ljubavi kao sto je tvoja ljubav,i nijedna druga ne bi mogla vise ljubavi dati...
'dancic devojke, samo da vam se javim, nisam vas citala zbog nedostatka vremena , vraticu se na to nocas pa cu sa uzivanjem vase komentare da iscitavam, bacila sam pogled na epizodu a bolje da nisam jer za mene je tek sad prestalo da ima smisla, sem nase borbe naravno, tu sam svim srcem i delima uz vas, ali danas posle par trenutaka odgledane nekad moje omiljene BV,dobila sam zesci udarac u stomak, glavu, kako god i posstala svesna mog utrosenog vremena. Da je ova bikulja nasledila odmah malu Anandi, sigurna sam da ne bih nastavila da gledam seriju i Bogu hvala na vama jer najiskrenije, do sad sam zbog nase Anandi plakala, a sad bih jaukala, eto tako se osecam. Ne interesuje me vise cak ni prevod, ni komentari glupavih domorodaca koji bi se recimo posle ovakve epizode utrkivali ko ce vise da ispljuje nasu Anandi, opet kao da ona pise scenario, dokle vise odugovlacenja, pevanja, igranja, propovedanja, a sad eto bas im je sve divno.Pa ako mogu da ostanem s vama, da delim tugu i borbu, ja cu rado, ali za mene je BV zavrsena. Kad sam Smekici jednom rekla hrabro da cu ja da odgledam epizodu jer mi je potreban zakljucak, nisam ocekivala da cu se ovako osecati,ali sta sam trazila, to sam i dobila. Izvinjavam se na ovom dugacko postu, ali ako sam na pocetku svog druzenja s vama imala te duge postove posvecene nasoj Anandi , red je i da na kraju, kad se oprastam od serije zavrsim isto.
Originally posted by: alisa112
Devojke... vidim da ste sve 😭 pa pomislih da vam dugujem od juce... da nesto kazem.
Meni je juce bio dan D. I mislila sam da ga necu preziveti... Neko je rekao da se to kosi sa godinama i inteligencijom, al ja sam se stvarno tako osecala. U 15: 30 sam iskljucila komp jer sam se bojala.I provela sat i po setajuci po kuci nervozna nesposobna za bilo sta.Onda sam se vratila da procitam sta ste vi hrabrije od mene videle. I smejala sam se od srca vasim komentarima. Vratile ste me u zivot.Tad sam shvatila. Moja serija se zavrsila u sredu kad je nasa An napisala ILU i otisla.To tamo je neka druga... Nisam gledala ni danas, niti cu...Necu da pustim da mi uzmu sve lepo sto sam osecala i delila s vama.Hocu da imam snage za sve crteze koje cu i dalje crtati svuda... Jer tako mislim i tako osecam!I sve ovo ne znaci da jos ne boli, ni da sam manje ljuta sto su mi oduzeli mogucnost da uzivam u najmagicnijoj ljubavnoj prici ikad... Cak naprotiv! Ja ne idem nigde dok ste vi tu!Eto! U danu dugih postova, napisah i ja jedan! Sorry!