EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 59

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.1k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

SOFFI007 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: doka1709

Devojke sanjajte nesto lepo a ja odoh na lalanje sa nasim Makanom i Papuom❤️

=SOFFI007 Draga moja ovo je praznik i za oci i za dusu. Hvala ti sada mogu

na sanjanje , dakako... MAKANA I PAPUA❤️🤗
jadra211 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Drage moje🤗 Vedo .❤️.mi je rekla da podelim njen novi blog..gde radi kreacije vm i ostalo

jer voli sve vas...❤️

Bikice 🤗 odusevljena sam, naravno, treba malo vise vremena za detaljno iscitavanje, ali je za dusu i ❤️ hvala ti sto si nas oficir sa ruzom za vezu 👏
dada68 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Zelim vam ugodne snove..noci ove.🤗..a ja cu se snaci...iz ove tuge nekako malo izaci😉.

I ako sam nova sama cu, po slobodi ,da ti se obratim na malo prisniji nacin. Dusice moja slatka i tanana,neznam kolika je i koja je tvoja bol ala ma sta da je nedaj da te srusi.Okreni se,pogledaj oko sebe...Sigurna sam da bas tu blizu videces, postoji hiljadu razloga zbog kojih vredi nastaviti dalje,naci snage dici glavu i ne dozvoliti da bol te srusi.Citam vas od pocetka i imam neku sliku u svojoj glavi za svakoga od vas,tako da sam sigurna da ti to mozes a malo ti pricam i iz nekih licnih iskustava.Laku noc🤗
dada68 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: nn027

E da vam sad ispricam nesto. Proslog meseca mi zakazali operaciju tamo za 22-23 april. Ja ti lepo dodjem kuci pa tri dana razmisljam, znate o cemu? Razmisljam kako cu u bolnici da gledam seriju . Smisljala i smislila . Kupim lepo laptop i resim sve probleme. Seriju na pinku Jeca i onako snima sa vama sam na topiku, ma milina. Mislim se ja , ima tih 4-5 dana da prodju ...
Laptop mi stize suta i sve je OK samo nema serije . Crnjak najcrnji da nema dalje.

Zelim sve najbolje i nadam se da nije nesto ozbiljno. Laptop stize ali BV nesta!
jadra211 thumbnail

Originally posted by: SOFFI007

Evo mene samo da se zapi'em da ne dobijem ne opravdan, amozda i ukor nastavnickog veca😉...Znacii ubiste topik za jedan dan...😉 secate li se vi koliko je trajao jedan topik na samom pocetku aaa??*... da , da i vi'e od mesec dana..😆😆...

Mislim da cu tek sutra pogledati ep , danasnju preskacem posto nema PAPUA😭 A ja hocu da se uverim u ONO sto vec znam...Papu voli samo MAKANA...😆😆

Sama cu se pozdraviti za laku noc posto nema nikog, osim mene🥱🥱🥱

tu sam iza coska, samo sam mala pa me ne vidis... zzz se... idem napred nazad levo desno i onda vidim da odoste devojke masovno na spavanje (uh al sam kvarna, kako kaze djole balas ko kvaran zub 😆😆😆), ali to znaci da cu ipak uspeti bar donekle da vas iscitam... ubijam se a vajde niotkuda nema... draga moja, poz te i zelim ti laku noc i lepe snove... pa ce kuckamo sutra 🤗 ❤️
jadra211 thumbnail

Originally posted by: Maja86

Bikulju danas nisam ni pokusalaa da gledamm, od same pomislii na nju nije mi dobroo.

Samo za vas, mojih ruku delo, video, da se podsetimooo nase Anandi i Shiva.
Ko zeli nek pogleda

http://www.youtube.com/watch?v=1juA1iQj4y0&feature=youtu.be

I prevod delica pesme koji je u videu:

Pogledaj u moje oci, i videces koliko mi znacis,
pitaj svoje srce, pretrazi svoju dusu,
i kad me tamo nadjes, traziti vise neces...

Nema ljubavi kao sto je tvoja ljubav,
i nijedna druga ne bi mogla vise ljubavi dati...

Majo 🤗 tek sto pomislim da sam se vratila, a ono me nesto ovako uf...buf...duf... tuf i jos jednom to isto pravo u celenku i u glavudzu i mene opet nema, sva se istopih iako nisam od secera... 😭😭😭 ponovo, jer pojedinacne sekvence, neznost i po ko zna koji put te okice i ti pogledi, reci ili muzika, ne znam sta je vise delovalo, ali najnoviji virus MAPUVITIS me drma pa drma, sto kazu nasi Bosanci, nema mi lijeka...
jadra211 thumbnail

Originally posted by: saska

'dancic devojke, samo da vam se javim, nisam vas citala zbog nedostatka vremena , vraticu se na to nocas pa cu sa uzivanjem vase komentare da iscitavam, bacila sam pogled na epizodu a bolje da nisam jer za mene je tek sad prestalo da ima smisla, sem nase borbe naravno, tu sam svim srcem i delima uz vas, ali danas posle par trenutaka odgledane nekad moje omiljene BV,dobila sam zesci udarac u stomak, glavu, kako god i posstala svesna mog utrosenog vremena. Da je ova bikulja nasledila odmah malu Anandi, sigurna sam da ne bih nastavila da gledam seriju i Bogu hvala na vama jer najiskrenije, do sad sam zbog nase Anandi plakala, a sad bih jaukala, eto tako se osecam. Ne interesuje me vise cak ni prevod, ni komentari glupavih domorodaca koji bi se recimo posle ovakve epizode utrkivali ko ce vise da ispljuje nasu Anandi, opet kao da ona pise scenario, dokle vise odugovlacenja, pevanja, igranja, propovedanja, a sad eto bas im je sve divno.Pa ako mogu da ostanem s vama, da delim tugu i borbu, ja cu rado, ali za mene je BV zavrsena. Kad sam Smekici jednom rekla hrabro da cu ja da odgledam epizodu jer mi je potreban zakljucak, nisam ocekivala da cu se ovako osecati,ali sta sam trazila, to sam i dobila. Izvinjavam se na ovom dugacko postu, ali ako sam na pocetku svog druzenja s vama imala te duge postove posvecene nasoj Anandi , red je i da na kraju, kad se oprastam od serije zavrsim isto.

i tebi ne dancic nego nocic (kako bi se to izgugoljilo nisam bas sigurna 😕) jer evo u pola 4 ujutro citam tvoju zalopojku tj. oprastaljku (ja sam malopre onako lepo 😭😭 gledajuci nesto majino), sram da ti se vidi kako bi neki rekli 😛, da te nisam vise cula, i ja i svi mi se isto tako osecamo, ali gde je ono nase balllkaaanssskoo boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka, e to srce mi imamo za razliku od ovih domorodaca koji nemaju ni srce ni ono juznije od srca, kako da im kazemo ma prestanite vise da se ponasate. Ja nisam dva dana gledala kod nas nisam ni kod njih, samo se dopisujem prepisujem ispisujem zapisujem zapljuvavam otpljuvavam citam gledam slusam na sve strane sveta i nista me se ne smatraju ni nove ni novi ni bilo koji drugi osim nasih medenjacica! Ja sam se od serije oprostila kad je otisla nasa devojcica sa zekicom u ruci i vise nisam kod njih usla da bacam poglede nego samo one druge potrebe da obavljam, domace mislim... eto jbg i ja ga sad oduzih ko Tomas Man, valjda mi je to u krvi, sve je to od jezika... Imamo mi nas sve ovde medjusobno, imamo sve nase sitnice i detalje u svim mogucim oblicima pa se ne sekirisem ni za sta, jer ljubav pobedjuje oduvek i zauvek, za to su zaduzeni nasi Makan je ZAKON i naravno Papu ❤️ i naravno dzej (e ovaj na kraju cisto da se nadje 😉) Saska moja, 🤗
jadra211 thumbnail

Originally posted by: alisa112

Devojke... vidim da ste sve 😭 pa pomislih da vam dugujem od juce... da nesto kazem.

Meni je juce bio dan D. I mislila sam da ga necu preziveti... Neko je rekao da se to kosi sa godinama i inteligencijom, al ja sam se stvarno tako osecala. U 15: 30 sam iskljucila komp jer sam se bojala.
I provela sat i po setajuci po kuci nervozna nesposobna za bilo sta.
Onda sam se vratila da procitam sta ste vi hrabrije od mene videle. I smejala sam se od srca vasim komentarima. Vratile ste me u zivot.
Tad sam shvatila. Moja serija se zavrsila u sredu kad je nasa An napisala ILU i otisla.
To tamo je neka druga... Nisam gledala ni danas, niti cu...
Necu da pustim da mi uzmu sve lepo sto sam osecala i delila s vama.
Hocu da imam snage za sve crteze koje cu i dalje crtati svuda... Jer tako mislim i tako osecam!
I sve ovo ne znaci da jos ne boli, ni da sam manje ljuta sto su mi oduzeli mogucnost da uzivam u najmagicnijoj ljubavnoj prici ikad... Cak naprotiv! Ja ne idem nigde dok ste vi tu!

Eto! U danu dugih postova, napisah i ja jedan! Sorry!

Zasto sorry, pa zato smo tu da se razumemo da se jedna drugoj isplacemo na ramenu... da podelimo sad i ove tuzne stvari kao sto smo delile lepe i nezne... bice toga opet... nadam se ja i dalje... a ako nista drugo... imamo mi materijala da uzivamo narednih godinu dana... Alisice moja, draga drugarice, mi smo i dalje zajedno... ne dam nase AnSh nikome... samo potvrdjujem da je MAKAN KAKA moj najdrazi lik i takodje PAPU 👏 eto, i ja ga malo protegnuh... 😛
Edited by jadra211 - 12 years ago
Siya_ thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Dazzler Thumbnail
Hello again Ex Yu girls! 🤗

There's a petition to bring Prats back to BV - again, don't know if it'll work, but the management should know our anger! So I thought I'd share it with you all, and hope you'll pass it on!

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Dobro jutro
Ima prevod na drugom snimku samo CC i izaberete prevod

http://www.youtube.com/watch?v=TS4txcN4nmE

http://www.youtube.com/watch?v=s06bxmhzIuY

http://www.youtube.com/watch?v=blf4jKCRhII
Edited by smeker - 12 years ago