EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 51

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.2k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
@Sicilija Edituj pohst obrisi taj deo na eng.Da ne prohvale dohmacini da razumumo taj mrski jezhik
Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: mima88

@ Nado jeest daa smmo pooligote al sta sad prelaazimo naa shiifre maalo see neesnalazim preevedi

Pa snadji se, se i mi tebe tako prevodimo.🤣
E bas me uvek slatko nasmejes.😛
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: saska

@ Dal znam da si rekla da ces nam se svima nahebati svega ako te opomenemo za 4 puta ali za svaki slucaj st 56, al posto si ti sef, kako ti kazes☺️

🤣🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Edited by Bikica - 12 years ago
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: dada68

Evo stizem i ja!

Neznam da li ce da mi prodje post od sinoc sam blokirana i danas do podne a popodne sam imala nekih obaveza pa evo me tek sada.
@kopica,@smekica
Jaaaojj ja tek sada stigla kuci nisam bila tu popodne i tek sam sada videla PM.Stvarno se izvinjavam,zakocih stvari.Jel mogu sada da prosledim ili je obavljeno?Nigde jos nisam bila,idem sad,niti citala niti videla.Odoh da sarnem pa se vrcem!

Evo je jos jedna moja sapatnica😭Ma ja bi sa njima lepo sklopila dil od 07.30h-16.30h me drzite u pritvoru ali aman pustite me "kuci"na prenociste i nemojte mi stajati na muku.Ali valjda svako zlo ima svoje dobro:kod Makice se zapljunula na svakoj slicici i sve neophodne radnje zavvrssila na vrreme,po nekoliko puuta.I sad se ubih kucajuci a on ne prodje 😡

jadra211 thumbnail

Originally posted by: MINA1971

E to sam juce videla ali sam mislila da sam subjektivna.Hm bikulja se becila i juce danas necu ni da gledaaam,nniisam sasava pa da imam nnnooocne more i ovooo mmallo sto prrisppavam.
Makan je zakon,takav se radjas,to se ne ggllumata.Keecceerrka ima iiizzzglled kao stvoren za djinjdji rindji u skan...koj zemlji,znate na ssstaa sammm misssllilla😉

Draga Mina, kao prvo 🤗 dobro nam dosla (mozda sam ti to vec jednom rekla, ali bolje dvaput nego nijednom 😊) u ova teska vremena, valjda cemo nekako pregurati... mora da im padne ne samo ono nego i sve drugo... poa su ga ugasili nacisto... sto se tice ovih mora, imamo ih imamo i nocom i danjom... a kao drugo moj prvi trip je bio da je ova bikulja pobegla iz bioskopa Partizan gde su se nekad davale iskljucivo predstave iz tih zemalja za klince i one vece klince (mislim ne klince kao klincice za jelo) koji su zeleli da usavrse taj gore spomenuti djindji rindji na sve moguce nacine, ma to mi je bila prva asocijacija kad sam videla likusu, a i ona druga nije mnogo bolja... ma to su jasne stvari... lepo sam ja odmah rekla odakle vetar duva 😭😕 ako, ako... znamo mi ono ko drugome kopa... sam se zaje... frknuo 😛
olla thumbnail

Originally posted by: saaska

Uzivajte ❤️

http://www.youtube.com/watch?v=7MY9rRpOFKY

Carobno je, hvala sto si nas podsetila ❤️❤️
olla thumbnail
Biki, ovo se zemlja trese od jacine njihovih emocija ...?
Ili oni gube tlo pod nogama...
Edited by olla - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
E moja Doko...sad mi nije ni do vanile...rasprsla se malo opet...😭
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Imenakinjo cestitam na 1000 postu🤗👏 od