EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 49

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.1k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

saaska thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: medena

Hej drustvo ne bi bila ni prva ni poslednja serija na kolorsu gde su promenili glavne parove u seriji.Mislim a i sigurna sam ako ne bude hemije da ce i njega da zamene uskoro i to je kraj BV.😉

Neka ga zamene sto pre pa da on ode kod naseg Makija i da snimaju neku novu serijuuu.
To bi bilo najbolje i najpravednije.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Serviana

Nece da ga menjaju. Ja mislim da su oni jako pametni...prvo sad malo da se priviknemo na nju pa onda ce tek da ih smeste u isti kadar. Da su to ranije uradili 99% ljudi bi rekli uuu🤢

One su toliko razlicite fizicki Jasna. Ne znam da li im je to storade bas prava taktika.Mozda susebas zeznuliu koracimaitrebali odmahdaihspoje. Ovako , na cega se gledaoci navikavaju?😕. Ida kadih spojebice 98,5%.
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: saaska

Ovo je bilo pre dva meseca.Osvojili su nagradu kao najbolji,najlepsi par.

Posle samo dva meseca svi su to zaboravili sem nas.Ovo se vise nikada nece ponoviti osim ako ne vrate Makana.

Meni kazes luda je to kuca koja ukida par koji je dobija nagradu za najbolje spojeni glumci i jos koliko im je nagrada ona licno donela svojom glumom.

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Vrh vrh i opet vrh 🤗

Jao Kopice 🤣 🤣 🤣 ali culi ste vi u jednom mom. baby come back, da Papu nije vec zbriso 🤣🤣🤣
saaska thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Pogledaje ovu hemiju,ovu magiju.To su mogli samo njihhh dvojeee.❤️

doka1709 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Jos...sladjo nemam ni za sebe milosti..placem..😭ali moramo se boriti i uzivati u nasim dragim

licima😳...srca moja...najlepsa...najdraza...😳

ljjj

Jel mogu ja da mu prisijem ova dugmencadance1 Ne mogu da ga gledam ovako negliziranog, spopada me neka drhtavica
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: smeker

Gde to sapuce dajte da vidim 😃

Ne sapuce smekice samo nas pale 😡
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Ko me tera da citam komentare kako fale ovu bikulju 🤢 Al onda me Malika odusevila na drugom topiku na onom sto pisu da su promenili i Gangino dete ,kao naprasno je porastao...ona njima kaze da je on protestvovao zbog Makanovog izbacivanja pa su i njega izbacili 🤣

Editovala engleski deo ko je vido vido ,necu da me sefica grdi zbog eng.
🤣
Edited by Drya - 12 years ago
Maja86 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Ovo je bilo pre dva meseca.Osvojili su nagradu kao najbolji,najlepsi par.

Posle samo dva meseca svi su to zaboravili sem nas.Ovo se vise nikada nece ponoviti osim ako ne vrate Makana.

Prilikom dobijanja nagrade Papuuu se zahvaliooo Makanu na energijiii i podrskiii koju dobija od njeee... Sad nema vise MaPuaaa, neceee biti visee ni nnagrada.
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Neka ga zamene sto pre pa da on ode kod naseg Makija i da snimaju neku novu serijuuu.
To bi bilo najbolje i najpravednije.

Da ali u nekoj drugoj kuci gde se ne nose marame na gavi gde ce i Makan istici isto svoju lepotu,gracioznost i ostale atribute koje znamo da ima i ta serija bi imala zagarantovani uspeh sirom sveta.