EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #21 - Page 81

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

64.1k

Users

41

20.3k

Frequent Posters

medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Ma sta ima da kaze. nece joj trebati ni suncobran ni suncane naocare. Mislice da je pomracenje sunca i to vanredno😉

Sto % ce to da pomisli em lici nabuljuka i igra kao ono cudoviste iz mocvare u crtacu strunfovi😆😆😆
doka1709 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: saaska

Drage moje nesto lepo za sve vas❤️

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9jknr5dCvjE

Pa ni Tinkerbell joj nije ravna😊😊I ko sad da spava😳Sto ih ne pustise da nas cine srecnim jos maaalooo 😭 Kao pahuljia je u njegovom zagrljaju, topi se, nestaje😳 Milina😳
olla thumbnail

Originally posted by: nn027

Ma sta ima da kaze. nece joj trebati ni suncobran ni suncane naocare. Mislice da je pomracenje sunca i to vanredno😉

Ima i drugih strana ulazak ovog chuda u BV... zavolecemo sve negativce jbt 😆😆😆 i one na koje nam se do juce povracalo 🤢
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: olla

Ma kontam... i ja se nadam Cico, i nadam se da ce se Makan vratiti, i da ce sve biti kao do pre pet dana... ili se nadam da ce se BV sunovratiti u propast... jedno od ta dva, pa que sera - sera... Ali mi je jednostavno lakse da uvek razmisljam pozitivno, bice, hoce, sve super i ok... Inace bih do sad fiju-fiju bila...

Meni su sve opcije ok bilo da je da se Makan vrati, da Papu ode, da svi odu u free phde matherine, a, ako ne u ovoj supi da uih gledamo zajedno bilo gde😉
Edited by nn027 - 12 years ago
doka1709 thumbnail

Jasna stvarno se nesto desavalo s njegovim licem kao da je usiljeno ja kad ti kazem😉

E smeki kad ti kazes moram da verujem...

Joj Papu Papu sta se s tobom desava?

Krizira opasno😉Bar se potajno nadam da je tako
nn027 thumbnail

Originally posted by: olla

Ima i drugih strana ulazak ovog chuda u BV... zavolecemo sve negativce jbt 😆😆😆 i one na koje nam se do juce povracalo 🤢

U ravu si , evo doktora "specijalista za sve" vec obozavamo.
Edited by nn027 - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Ne zovi me dok ne vidim Makana..mada moram i ja raditi kako tako...znam nije mi lako😉

Edited by Bikica - 12 years ago
olla thumbnail

Originally posted by: medena

Sto % ce to da pomisli em lici nabuljuka i igra kao ono cudoviste iz mocvare u crtacu strunfovi😆😆😆

Lici i na Shrekovu zenu. Fionu 🤣 evo ovde original! Razbijac - bikulja 😃😃😃
Edit: ko je video, video je 😆😆
P.S. Ovde je bila slika Shrekove zene. Zbog prevelike slicnosti sa bikuljom, a sve u cilju ocuvanja bezbednosti naseg topika, morala je biti uklonjena 🤣
Edited by olla - 12 years ago
saaska thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: doka1709

Pa ni Tinkerbell joj nije ravna😊😊I ko sad da spava😳Sto ih ne pustise da nas cine srecnim jos maaalooo 😭 Kao pahuljia je u njegovom zagrljaju, topi se, nestaje😳 Milina😳

Zato sto su njihova srca od kamena.Ovoga u BV vise nece biti.
Bez Makana sve je otislo u ...
nn027 thumbnail

Originally posted by: medena

Ej a znas onaj Diznijev crtani kad nilski konji igraju balet? To je bre gracioznost.