EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #21 - Page 79

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

64k

Users

41

20.3k

Frequent Posters

doka1709 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Sicilija

Ako mogu da prodjem, javljam se na raport. Stigla sam s puta, bila sam da cuvam unuce, s Makanom u srcu.Vidim stigle su i nove cure. Sve ih pozdravljam. Za uspijusu nemam komentara, slazem se i za kez i obrve i ostale kvantitete.

Boze volimbogatstvo naseg jezika😆 Sicilija ni ja ne bih bolje izabralla😉😉Uspijusa polako broji dane🤣🤣🤣
Cica thumbnail

Originally posted by: mima88

Kakoo je krenuulo da naas preepisuju mozda i oni na finjjaka to preepisu odd nas svaasta se deesava 😃

Moze i Nada da im se nadje, ako se bas ne snadju, ona je tu osvedoceni poznavalac jezika.😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Cica

Slazem se s tobom.A mogle bi i Sanci,CM i Ira da ostanu s njima.

Svakako, ipak su oni porodica i treba da se drze zajedno u nevolji, a "nevolja" stize.

Stigla je al oni to tek treba da saznaju. Volim Makana.
doka1709 thumbnail

Originally posted by: saska

Jeste videle komentar kako je Anandi za 4 dana porasla, mora da je pila mleko sa aflatoksinom 🤣

🤣🤣🤣Joj presusice mi se kosa al ne mogu da odolim, bitniji su aflatoksini od sredjene frizure😆😆😆
saaska thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

/QUOTE]

A mogla bi da spozna kako ipak voli Jagdisa i hoce da mu se vrati

Nije ni to losa ideja.Prva ljubav zaborava nema.Makan je Zakon.😃
Dora77 thumbnail
Prisilih sebe, onako pred spavanje da pogledam na preskok, cisto da ne pricam napamet. Ova kao da je putovala kroz vreme. Ode s jednim autom, stize s drugim. Podje u jednoj haljini, stize u drugoj. A i onu njenu uciteljicu je videla pre nekih godinu i po a snimili su kao da se nisu videle godinama. Gluma- trecerazredna. Svaka curka iz KUD-a iz zadnje vuko...bine bi bolje odigrala.
olla thumbnail

Draga Bikice, ja sam povremeno jako zauzeta, ali to ne znaci da cu odustati od vas. Jos cemo se druziti. Imam u PM tebe i Mimu ali mi je pored vaseg imena crveno precrtana stiklica. I jos uvek ne mogu da posaljem poruke za prijateljstvo. Posaljite mi zahtev sve koje zelite a ja cu se izboriti sa "tehnickim problemima. Pratim uputstvo koje je postavila Dal. Pa kada sam uspela da registrujrm, postavim slicicu i jos da spamjem, resicu i ovo

Sicilija, cekam te u Pending list 🤗
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Cica

Hvala , hvala . prosto me sramota od tolikih pohvala. Eto na primer sad sam se posle talijanskog bacila malo na madjarski al opet ova tehnika ...Uskoro prelazim na sledeci.
kom treba pomoc tu sam. Za posledice ne odgovaram a reklamacije ne primam.

olla thumbnail

Originally posted by: Serviana

Jasnice sto si ti sad postala sumnjicava po tom pitanju? ...

Zato sto nisam normalna Oljice😭 i sumnjam u Papua...sram me bilo!☺️
E da mi je neko rekao da tebe treba uveravati da je Papu cool tip... ne bih verovala... 😕
Ma to ti je trenutna faza samo 😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Draga Bikice, ja sam povremeno jako zauzeta, ali to ne znaci da cu odustati od vas. Jos cemo se druziti. Imam u PM tebe i Mimu ali mi je pored vaseg imena crveno precrtana stiklica. I jos uvek ne mogu da posaljem poruke za prijateljstvo. Posaljite mi zahtev sve koje zelite a ja cu se izboriti sa "tehnickim problemima. Pratim uputstvo koje je postavila Dal. Pa kada sam uspela da registrujrm, postavim slicicu i jos da spamjem, resicu i ovo

Da imam vas za prijatelja😉 ako nema zelene strihice sad i ako me ima medju vasim prijateljima onda je to uredu ..znaci prijatelji smo.😉
Edited by Bikica - 12 years ago