Hahahhahhh kazi Nado 😆😆Bas sam ga ubola 😆😆 gle faca, stas, sve isto!Samo u pravu si, ovo je lako provaliti 😃 da editujem?
Edituj . Tako je najbolje. Sto je sigurno sigurno. Al ubola si bas bas , da nema dalje.🤣
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 26th Sept 2025
ROOM SERVICE 25.9
🏏T20 Asia Cup 2025: PAK vs BD, Match 17, A2 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
DANDIYA NIGHT 26.9
Important Questions
Sameer Wankhede takes Aryan Khan’s series TBOB to Court
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 26, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs SL, Match 18, A1 vs B1 - Super 4 @Dubai🏏
Quiz for BB19 Members.
How Salman Khan Would Address You in Weekend Ka Vaar? Quiz
Abhira master planner of breaking Arman relationships
OTT vs. theatre: which one do you prefer?
Daayra shooting begins - Kareena and Prithviraj
Deepika shot for 20 days for Kalki 2, thought she was irreplaceable!
Official Trailer - Thamma - Ayushmann Rashmika
Besharmi ki sari hadein paar karegi Abhira- Media is catching up
Sabse Nalla Kaun in gen 4
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 27, 2025 || EDT
Hahahhahhh kazi Nado 😆😆Bas sam ga ubola 😆😆 gle faca, stas, sve isto!Samo u pravu si, ovo je lako provaliti 😃 da editujem?
Ne zovi me dok ne vidim Makana..mada moram i ja raditi kako tako...znam nije mi lako😉
Da, da, Olla. Sad ce i dr da nam postane omiljeni lik, a kako su ga zadnjih epizoda uzdizali i velicali i kod nas izazivali negodovanje, ovim cinom su bas postigli efekat. Pa, eto, ispunila nam se zelja, nije vise najomrazeniji u seriji.
@Olja uze mi rec iz usta bas sam bila mislia na Srekovu zenu Fionu ali nikako da se setim je a nije ni los onaj nilski konj iz dznijevog crtaca.🤣🤣
Ima i drugih strana ulazak ovog chuda u BV... zavolecemo sve negativce jbt 😆😆😆 i one na koje nam se do juce povracalo 🤢
Teorija zavere, Sumnjivo lice , Branislav Nusic ( zn. Ono : plava riba , kljukana dinastija)
Ko razume shvatice. Malo se igram od muke:Ovako kaze: najmladji izdanak Post. porod. Sing po svaku cenu rehabilitovati. Njegovu bivsu po svaku cenu sroz.ti. Ako ne milom onda silom. Nije moglo milom sad malo s..om. Od bivse stvoriti negativca i tako naletese na bikulju. Posao zavrsen bez po muke. Ponovo su poslali poruku drustvu!Bravo CV!
Ma hjebo im pas mater to su oni nameno rhadili. Dok smo se mi ovde zamajavali glupostima oni isplanirase ova srhsnja. Igrala je ono sto shu jhoj shuntavi dhebili dhavali dha igra,