EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #21 - Page 83

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

64.1k

Users

41

20.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: olla

Hahahhahhh kazi Nado 😆😆
Bas sam ga ubola 😆😆 gle faca, stas, sve isto!
Samo u pravu si, ovo je lako provaliti 😃 da editujem?

Edituj . Tako je najbolje. Sto je sigurno sigurno. Al ubola si bas bas , da nema dalje.🤣
doka1709 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ne zovi me dok ne vidim Makana..mada moram i ja raditi kako tako...znam nije mi lako😉

Biki samo ti radi😉😉😉A mi emo uzivati u plodovima tog rada😆😆😆Neko jednom rece da te nema trebalo bi te izmisliti👍🏼❤️
Cica thumbnail

Originally posted by: Cica

Da, da, Olla. Sad ce i dr da nam postane omiljeni lik, a kako su ga zadnjih epizoda uzdizali i velicali i kod nas izazivali negodovanje, ovim cinom su bas postigli efekat. Pa, eto, ispunila nam se zelja, nije vise najomrazeniji u seriji.

Greska, njima se ispunila zelja, a ne nama. Nado, isto smo pomislile.
Edited by Cica - 12 years ago
Dora77 thumbnail
Teorija zavere, Sumnjivo lice , Branislav Nusic ( zn. Ono : plava riba , kljukana dinastija)
Ko razume shvatice. Malo se igram od muke:
Ovako kaze: najmladji izdanak Post. porod. Sing po svaku cenu rehabilitovati. Njegovu bivsu po svaku cenu sroz.ti. Ako ne milom onda silom. Nije moglo milom sad malo s..om. Od bivse stvoriti negativca i tako naletese na bikulju. Posao zavrsen bez po muke. Ponovo su poslali poruku drustvu!
Bravo CV!
olla thumbnail

Originally posted by: medena

@Olja uze mi rec iz usta bas sam bila mislia na Srekovu zenu Fionu ali nikako da se setim je a nije ni los onaj nilski konj iz dznijevog crtaca.🤣🤣

Mislis na OVO?

Kako da ne, ima elemente, nego sta 🤣🤣

Edited by olla - 12 years ago
nn027 thumbnail
saaska thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Samo za vas.Zelim vam slatke snove.Kao sto su ovi nasi slatkisi.❤️

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ima i drugih strana ulazak ovog chuda u BV... zavolecemo sve negativce jbt 😆😆😆 i one na koje nam se do juce povracalo 🤢

U ravu si , evo doktora "specijalista za sve" vec obozavamo.
Kakvi za mene je Sanci zakon, dok je pre govorila nesto Makanu htela sam da je udavim, a sad jedva cekam kad ce da je zeze 😊
nn027 thumbnail

Originally posted by: Dora77

Teorija zavere, Sumnjivo lice , Branislav Nusic ( zn. Ono : plava riba , kljukana dinastija)

Ko razume shvatice. Malo se igram od muke:
Ovako kaze: najmladji izdanak Post. porod. Sing po svaku cenu rehabilitovati. Njegovu bivsu po svaku cenu sroz.ti. Ako ne milom onda silom. Nije moglo milom sad malo s..om. Od bivse stvoriti negativca i tako naletese na bikulju. Posao zavrsen bez po muke. Ponovo su poslali poruku drustvu!
Bravo CV!

Ma zahabole njih za drushtvo. Njih bolhi sahmo novhcanik i njihhovo dhupe.. Tako bilo i bice. Ni Nusic tu ne bi imao dilemu.
olla thumbnail

Originally posted by: nn027

Ma hjebo im pas mater to su oni nameno rhadili. Dok smo se mi ovde zamajavali glupostima oni isplanirase ova srhsnja. Igrala je ono sto shu jhoj shuntavi dhebili dhavali dha igra,

Sve si u pravu...
Nado ja sam nesto pukla veceras, sad cu da editujem i nilskog konja iz crtaca, sto sam postavila, i sa njim je prevelika slicnost 😆