Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
Bigg Boss 19-Daily Discussion Thread- 30th September, 2025
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 30, 2025 Episode Discussion Thread
101 ways to patau your pati
Trump's 100% tariff on Bollywood films
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
What's next? (Multiple votes allowed)
The Pilot Pirates | Book Talk Reading Challenge 2025
Which faces u r fed up of watching
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 1, 2025 Episode Discussion Thread
My Box Office Prediction for Sunny Ki....jo bhi hai.
👻 The Manuscript Marauders 👻 BookTalk Reading Challenge October 2025
Budget Single Digit : 7 cameo openings.
Swara Bhaskar..someone who dared to say it out loud #respect
Otvara te u struku😆
Volim kad si zla. Tako ti lepo stoji!
Nisi samo si realna a slika trazi kant kojuu trennutno nemmamo. Dusice ti znas da te❤️ Makan nas sad puno treba jer u svemu mislim da je njemu najjteze. Zato zbijamo redove i trazimo pravdu za Makana. Makan je ZAKON
Originally posted by: jadra211
Sad sam na nekom tamo njihovom stavila svoj pecat:
I shall never forgive you that you have allowed that BV stays without Prats as Anandi
MAKAN je ZAKON ❤️
Nemoj Bikice . Ti i tvoje slike ste mi i inspiracija i motivacija. Dovoljan mi je jedan pogled i srce mi je puno. Tu su reci suvisne. ❤️ Nemoj mi to uskratiti. 🤗
Pa sto se mucis mogala si to na cistom Finskom a ti zakomplikova. Danas bi naaporan dan tek istjera goste.al pritisli dva dan izbjjeg a danas velim zovnut ce mi dotur Ja pa eto belaj u Havel.Makan je ZAKON Dobro se razradio😃Gde nam je "Finkinja" veceras? Ceo dan se mimoilazim sa njom. Napisala sam njoj i Makanu danas poruku na finskom. Barem sam pokusala ali nemaju finska slova. Samo da joj prevedem trebalo je da pise Dobar dan. Ja sam tvoj fan.
Originally posted by: alisa112
Nado, jedan i jedini moguci!Vidis, taman... Niko se drugi ne slaze...❤️Zato .. je Makan i dalje najvazniji...😆
Dragi druze Beoog cemu to vodi .Makan je Makan a ja letim prema tebi jos malo pa stiglaZatvoren topik!!!!
Don't understand why Prats fans... (Page 16)
Svaki dan makar jedan!
Edit: Au jos jedan je zatvoren.
Edit: I jos jedan!!!!
Pa sto se mucis mogala si to na cistom Finskom a ti zakomplikova. Danas bi naaporan dan tek istjera goste.al pritisli dva dan izbjjeg a danas velim zovnut ce mi dotur Ja pa eto belaj u Havel.Makan je ZAKON Dobro se razradio😃