EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #15 - Page 87

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.6k

Users

29

18.3k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: loveansh

Bas je danas Gina napisala da je od svadbe proslo (prema vremenu iz BV) 15-20 dana, dok druga forumasica tvrdi da je proslo 1,5 meseca. Raspravljale su otome posto se cude sto Anandi ne ide na posao. Bilo bi lepo da netko od njih koje se u to vise razumiju i izracuna.

15-20 dana?Samo? 😲
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: saska

Ne pocinje svaka bajka sa '' nekada davno postojalo je jedno kraljevstvo'', ali zato skoro u svakoj postoji neka vestica, zla maceha i divna princeza,pa tako i u ovoj nasoj. Elem,u jednoj dalekoj zemlji cudnih ljudi i jos cudnijih shvatanja zivela je prebogata porodica Pjevaj(neki to prevode i kao Sing) i imali su svega samo nisu imali srece sa naslednikom koji je bio bahat, razmazen i lenj,pa tako oni odluce jednog dana da ga zene ne bi li produzili svoju plemenitu lozu. Dovedose mu divnu,nasmejanu,prelepu devojku iz porodice Loncar( neki to prevode kao Kazan),ali ne lezi vraze devojka ne bi po volji babi metereopati koja je menjala raspolozenje kako se menja i vreme pa baci devojku u podrum.Plakala je lepa deva,plakala,ronila gorke suze i od njih se napravi reka. Dok je ona bila zatocena u kuci Pjevaj,naslednik zaboravi da postoji,otisnu se na daleke pute i tu nadje drugu zenu.E,ali onom rekom doplovi prelepi princ iz drugog sveta,oslobodi nasu lepu devu,okiti je srecom i zlatom i nastavise da zive srecno do kraja zivota sa svojim bliznakinjama.A naslednik ako vas interesuje,nastavi da menja zene ,a baba jos uvek reaguje na promenu vremena,valjda nece jos dugo, mislim uopste da reaguje.

Ima ji neko da nije imao babu
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Dora77

Naravno da nije ljut. Vidi se da mu je bilo krivo sto je prekinuo poziv. Zvace on nju kasnije .

I ja sve vise verujem u to!
smeker thumbnail
evo zamena 😆😆
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: Jeca

15-20 dana?Samo? 😲

Draga moja Jecili, ti si zaboravila da je ovo BV i da ovde jedan dan u realnom zivotu moze da traje
10 dana po vremenu u BV. Ili vise.Secas se koliko smo dugo gledali ono pustanje zmajeva, sigurno par dana a to je bio samo 1 dan u BV. A o vencanju da ne govorim koliko su to rastegli.
Tako cudno ti je to racunanje vremena po BV.😉
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

evo zamena 😆😆

Vise mi se svidja ono pre zamene😉 Volem more😛 i slatke morske sinjorine😊
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Hvala Sladjo! I ja citam,, s brda s dola". Za tebe isto jedan pokloncic.

Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Draga moja Jecili, ti si zaboravila da je ovo BV i da ovde jedan dan u realnom zivotu moze da traje
10 dana po vremenu u BV. Ili vise.Secas se koliko smo dugo gledali ono pustanje zmajeva, sigurno par dana a to je bio samo 1 dan u BV. A o vencanju da ne govorim koliko su to rastegli.
Tako cudno ti je to racunanje vremena po BV.😉

Ja sam u jednom postu pisala nesto kao podsetnik, ne znam vise kada ali mogla bih da pogledam. Tu pise kako se racuna vreme u Zemlji male neveste.
smeker thumbnail

Vise mi se svidja ono pre zamene😉 Volem more😛 i slatke morske sinjorine😊

Hvala Love❤️ ali Dzeki Cen je vrh😆😆
sladjana333 thumbnail

I od mene