EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #11 - Page 43

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

85.2k

Users

24

15.2k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago
Kraj:

„Dozvolila sam sebi da budem ranjiva prema coveku za koga sam verovala da ce me uvek stititi." Pogledala je dole u Shivovu ruku koju je drzala izmedju svojih. „A on je odlucio da spava sa drugom zenom u sobi do moje." Ovoga puta je Anandi bila ta koja je zatvorila oci. Kada ih je otvorila susrela se sa Shivovim samopouzdanim pogledom. Bio je odlucan da joj ne pokaze kako njene reci u njemu potpaljuju vatru, vatru u kojoj je zeleo da spali J.

„Nakon toga, obecala sam sebi da nikada vise necu biti slaba, i da cu uciniti sve da ojacam. Naoruzati se svim potrebnim oruzjem koje cu smatrati valjanim. Nikada vise necu dozvoliti da me muskarac tako povredi. Otpisala sam ljubav, brak, intimnost i posvetila se mom poslu i karijeri. Tada se desilo nesto, nesto sto ce zapecatiti kamen koji sam polozila preko moga srca. Tu su bili ti zlikovci koji su me oteli...pokusali su..."

Anandi je osetila kako Shivova ruka drhti medju njenim dlanovima. Poceo je ubrzano da trepce, skoro neumoljivo.

„ Tada si ti usao u moj zivot", nasmesila se. „ Pre nego sto smo se vencali nikada nisi, nijednom cak, pokazao da zudis za fizickom intimnoscu. A ja sam bila dovoljno glupa da o tome nisam nijednom ni pomislila, toliko toga se u to vreme desavalo. Kada sam shvatila da i ti imas ocekivanja, pocela sam da se raspadam. Bila sam umorna Shiv. Umorna od toga da je jedina svrha fizicke intimnosti da se njome ispune necija ocekivanja.Ti me nisi pitao sta ja zelim, a moja je greska sto ti nikada nisam rekla kako se ja osecam." Shiv je progutao knedlu i nezno treptnuo.

„Nikada ti nisam rekla nista od ovoga. Ali ti si nekako shvatio da sam nesigurna. Potpuno si me slomio na krovu KB Haveli i naterao me da priznam da nisam spremna na intimnost. Ali do danas, cak ni ja nisam razumela zasto. Bila sam idiot.Kukavica. Ovo je brak, moderan brak a ne decji brak. Treba da ti otvoreno kazem sta me muci, i da sve prodiskutiram otvoreno sa tobom.

Oduvek sam mislila da je fizicka intimnost povezana sa ocekivanjima. Ali na tom krovu u KB ti si ponistio sva ocekivanja sa tvoje strane. I ostavio si mi izbor. I danas si mi ponudio pravo da biram, i po prvi puta u zivotu me je netko pitao o mom fizickom zivotu (intimi) i sta ja zelim da uradim. To me je uplasilo. Uvek sam radila ono sto se ocekivalo od mene – pa mozes da vidis koliko je to za mene neistrazena teritorija.

„Ja ni sama ne znam sta radim Shiv. Ja ni ne znam kako da pravilno poljubim nekoga, kako da se ponasam romanticno, jer nikada nisam imala tu mogucnost da to uradim – obaveza je bila tu, ali nikada izbor. I zato te molim da budes strpljiv samnom. Da ides polako. Jer iako sam mislila da sam spremna da budemo fizicki intimni, sada kada shvacam da imam mogucnost da biram- mislim da zelim da cekam jer sam uplasena.

Ti zasluzujes objasnjenje za ovaj moj dugacki govor. I zato cu ti reci zasto sam uplasena. I zasto sam odbila tvoju ponudu da se tusiramo zajedno.

To nije zato sto je J jedini covek koga sam tako videla. Nije ni zato sto imam osecanja prema njemu. Nije ni zato sto sam istraumatizirana desavanjima iz mog prethodnog braka, ili zbog onog sto se desilo sa kidnaperima.

Shiv ju je gledao, nije treptao. Njegove oci su je pitale...

"To je zato sto ne zelimda me muskarac ponovo povredi.Zato jer sam uplasena da ponovo dam nekome moc (snagu) da mi ponovo slomi srce."

Oboje su sedeli u tisini. Nije imala nista vise da mu kaze. Sedeo je tu i razmisljao o svim informacijama koje je polozila pred njega. Razumeo je.

„Gotovo je" rekla je. Bio je slobodan da se pokrece, ali se nijedno od njih nije pomaklo.

Konacno je razdvojio svoje zapecacene usne i nezno rekao:" Ljubav je upravo to. Da das nekome pravo da ti slomi srce, verujuci da to nece uraditi."

Zatreptala je ocima. Ona ga voli, to ne moze da se porekne. Nivo udobnosti i srece koji oseca kada je sa njim ne moze se sa nicim uporediti. Ali da li moze da mu veruje da nece da joj slomi srce? Jos uvek nije potpuno shvatila niti razumela te reci. No, imala je osecaj da ce je Shiv tome nauciti vrlo brzo.

Morati ce da zasluzi njeno poverenje. Morat ce je osvajati i nauciti je da mu veruje da je njihova fizicka intimnost nece uciniti ranjivom.Shvatio je da ju je njena proslost ucinila bas takvom – otvorenom za bol. I bilo je prirodno da bi u tom slucaju netko povezao fizicku ljubav sa slaboscu. Posebno netko tko je imao proslost poput nje. Nasmesio se u sebi. Bilo je tu pitanje koje je morao da postavi: „Anandi."….."Da?"……

„Jesi li sigurna da su razlozi koje si navela stvarni razlozi zbog kojih se plasis fizicke intimnosti?"

„Da, Shiv, zasto, sta si ti mislio da je razlog?"

„Mislio sam da mozda mislis da sam ruzan i ..."

Zacuo je njen smeh ciji je zvuk bio poput onih zvoncica koje joj je jednom poklonio. Pala je na ledja na kaucu smejuci se. Tiho se u sebi zahvalio Bogu za taj smeh, a takodjer i za srecan bracni zivot. Jer danas, nakon ovoga sto je bio njihov prvi pravi razgovor izmedju muza i zene, prvi puta je stvarno shvatio da je ozenjen covek i da ima zenu.

Izgledalo je da je danas dan u kome ce svi glupi i nezreli trenuci koje su podelili u ovih nekoliko dana njihovog braka biti zaboravljeni.

Danas, osecao je, kao sto su Anandini strahovi iz proslosti isplivali na povrsinu, tako je i znacenje njihovog braka postalo vidljivo. Nadao se da ce jednoga dana moci da sedne sa njim i isprica mu sve o svojim nevoljama, i danas je dosao taj dan. Danas je bio dan kada su udarili temelj u njihovoj vezi- nikada Anandi nije bila iskrenija sa Shivom. Tako otvorena, iskrena, slobodna.

Danas je bio dan kada je obecao sam sebi da nikada nece slomiti srce svojoj zeni.

Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: shmeker

HAHAHAHHAHAHA

http://www.youtube.com/watch?v=F55cdk8rqwo

gledajte ovaj interviju😳😳

Alal ti vera, gde sve ovo iskopas, ovde su bas dobri.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Opet sam se razbolela, temperatura,slomljena..Malo cu da iskuliram, citam vas ja, ali ne mogu da pisem ,bole me ruke..😭

Dal,zlato,a sigurna si da nije shivovitis,i to,ruke te bole,hm?U svakom slucaju,ozdravi brzo,voli tebe tvoja mama😃
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Generacijo...spojice se uskoro i sami😳
Dadisa...do sad iz nasih snova..ubuduce gledacemo...i vise od ovog...😉
Sladjo...Hvala ❤️...
Ja jos dva posta i sijacu...😆
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Kraj:

Danas, osecao je, kao sto su Anandini strahovi iz proslosti isplivali na povrsinu, tako je i znacenje njihovog braka postalo vidljivo. Nadao se da ce jednoga dana moci da sedne sa njim i isprica mu sve o svojim nevoljama, i danas je dosao taj dan. Danas je bio dan kada su udarili temelj u njihovoj vezi- nikada Anandi nije bila iskrenija sa Shivom. Tako otvorena, iskrena, slobodna.

Danas je bio dan kada je obecao sam sebi da nikada nece slomiti srce svojoj zeni.

Love,
Istopila sam se kao sladoled na suncu... i sad ne znam kako da se sastavim ❤️.

I ja cesto citam njihove price, ali kad nam ti prevedes... sasvim drugi dozivljaj...
neprocenjivo! 🤗
Edited by alisa112 - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Generacijo evo ga namesta kajis...iz videa..sto je Smeki postavila

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Sladjo...Hvala ❤️...

Bikice,ti odavno sijas,u svakom slucaju,bicu jos malo tu da ti cestitam👏
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Sladjo...Hvala ❤️...

Bikice 🤗 slatka 🤗
Ti sijas oduvek!
Samo ces sad biti ZLATNA!
Cestitam od srca! 👏 👏 👏

Edited by alisa112 - 12 years ago
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: alisa112

Love,
Istopila sam se kao sladoled na suncu... i sad ne znam kako da se sastavim ❤️.

I ja cesto citam njihove price, ali kad nam ti prevedes... sasvim drugi dozivljaj...
neprocenjivo! 🤗

Divna si.👏 Hvala na ulozenom trudu, trebalo je sve ovo odkucati.❤️Citam i ja price nasih domacina, ali je problem, sto uglavnom upravni govor daju na njihovom jeziku i onda, ono glavno u stvari,ne razumem, a sa druge srane gugl prevodilac (davno sam ucila engleski, da bih sve razumela) daje zbrckano, ali se snalazim, a ovo je prekrasno.👏
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Bilo je tu pitanje koje je morao da postavi: „Anandi."….."Da?"……

„Jesi li sigurna da su razlozi koje si navela stvarni razlozi zbog kojih se plasis fizicke intimnosti?"

„Da, Shiv, zasto, sta si ti mislio da je razlog?"

„Mislio sam da mozda mislis da sam ruzan i ..."

Zacuo je njen smeh ciji je zvuk bio poput onih zvoncica koje joj je jednom poklonio. Pala je na ledja na kaucu smejuci se.

Bogami i ja bih crkla od smeha da sam na njenom mestu i da on ovo kaze...🤣

Love, hvala puno na ovome! ❤️ 🤗