EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #11 - Page 45

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

85.2k

Users

24

15.2k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago
Sidart Šukla: Nemam vremena za druge ponude zbog angažmana u "Maloj nevesti"!

Poznati indijski glumac Sidart Šukla prezadovoljan je ulogom Šiva u sapunici "Mala nevesta" i ima odlicnu saradnju sa koleginicom Pratišom Banerdži. Sidart je nedavno izjavio kako bi voleo da se oproba i u nekoj drugoj roli.
"Dobijam ponude za nove serije, ali angažman u 'Maloj nevesti' ne ostavlja mi mnogo vremena da bih prihvatio druge uloge. Želja mi je da igram u akcionoj drami, da jurim na motoru Suzuki ciji sam veliki ljubitelj", prica Sidart Šukla, koji slovi za kulturnog i dobrog mladica.
"Verujem da se mojim obožavaocima, osim osmeha, najviše dopada moje ponašanje. Volim da komuniciram sa fanovima i uvek saslušam njihove pohvale i kritike. Njihova ljubav prema mom radu je bezgranicna, što mi pomaže da budem još bolji covek".
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Cestitam Bikice!!!😛
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Bikice cestitam na promeni boje!

A sad odoh opet jel vidim da ste se urotile protiv mene 😭

Jasnice nemoj bezati...niko nije protiv tebe❤️ vidi koje srce sam ti dala
Edited by Bikica - 12 years ago
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Cestitke nasoj dragoj ZLATNOJ Bikici 👏👏👏sto svojim zlatnim rukama stvara tako prekrasne slikice koje nam donose radost i ulepsavaju svaki trenutak proveden ovde.😊
Bikica_Biki thumbnail
Smekerice
,Nado ,
Kaliopice
Edited by Bikica - 12 years ago
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Nego Jasna, kako je tvoja drugarica Indijka? Ima li kakvih vesti od nje?
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Serviana

Bikice cestitam na promeni boje!

A sad odoh opet jel vidim da ste se urotile protiv mene 😭

Ma ko se urotio? Evo nesto za tebe

Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: loveansh

Cestitke nasoj dragoj ZLATNOJ Bikici 👏👏👏sto svojim zlatnim rukama stvara tako prekrasne slikice koje nam donose radost i ulepsavaju svaki trenutak proveden ovde.😊

Love...❤️..
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: kaliopa

Nego Jasna, kako je tvoja drugarica Indijka? Ima li kakvih vesti od nje?

Bolje je hvala Bogu. Vec s vremena na vreme svrati na 5 minuta ali mora jos dosta da odmara. Jos je u bolovima. Plus mama joj je besna zato sto joj se nesreca desila dok je citala forum na telefonu i prelazila ulicu. Tako da internet sad bas nije njenoj mami najdraza stvar na svetu.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Sidart 'ukla: Nemam vremena za druge ponude zbog anga'mana u "Maloj nevesti"!

Poznati indijski glumac Sidart 'ukla prezadovoljan je ulogom 'iva u sapunici "Mala nevesta" i ima odlicnu saradnju sa koleginicom Prati'om Banerd'i. Sidart je nedavno izjavio kako bi voleo da se oproba i u nekoj drugoj roli.
"Dobijam ponude za nove serije, ali anga'man u 'Maloj nevesti' ne ostavlja mi mnogo vremena da bih prihvatio druge uloge. 'elja mi je da igram u akcionoj drami, da jurim na motoru Suzuki ciji sam veliki ljubitelj", prica Sidart 'ukla, koji slovi za kulturnog i dobrog mladica.
"Verujem da se mojim obo'avaocima, osim osmeha, najvi'e dopada moje pona'anje. Volim da komuniciram sa fanovima i uvek saslu'am njihove pohvale i kritike. Njihova ljubav prema mom radu je bezgranicna, 'to mi poma'e da budem jo' bolji covek".

Eto Shmeki,ljutis se bezveze na njega,a vidis da kazu da je kulturan i dobar mladic😉,a i ono malo sto mu se omaklo sa onom krestalicom,mozda je hteo malo da nasekira Prats,jer i ona malo -malo pa pomene onog njenog medveda,te moj decko,te dacu mu ruzu,pa sta mislis kako je Sidu bilo😆