EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #11 - Page 42

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

85.1k

Users

24

15.2k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bikica

Od mene... ja sam je spojila jos ovi da je spoje...😆😆😆

Generacijo samo ti i dalje spajaj,dok se nespoje stvarno,😃valja nama prezivit ovo razdoblje"razdvojenosti"do tad!!😆😆
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Biki, ti si nasa
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
HAHAHAHHAHAHA

http://www.youtube.com/watch?v=F55cdk8rqwo

gledajte ovaj interviju😳😳
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Opet sam se razbolela, temperatura,slomljena..Malo cu da iskuliram, citam vas ja, ali ne mogu da pisem ,bole me ruke..😭

Dal ❤️...nadam se da nam ozdravis brzooo...

dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

kao da si ih uzela iz nasih sanjarenja
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Dobro vece, drage moje dame😊

Kao sto znate ja obozavam da citam ove pricice po forumu o AnSh, pa cesto i ovde postavim koji link. Sada cu vam dati Link jedne divne price, prekrasno napisane, pa ko hoce moze da je cita,

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3374639&TPN=24

Ja cu vam posle u nekoliko postova staviti prevod jednog dela te price (ustvari zadnji nastavak) zato jer tako dobro objasnjava razloge Anandinog ponasanja, da je to jace od mene. Znam da ce Dal da me utepa, ali posto je bole ruke od prehlade nece jako da boli (Sorry Dal❤️ Get well soon❤️🤗)

Ja se stvarno nadam da nas u sledecim epizodama ceka iskren razgovor izmedju Anandi i Shiva gde ce mu ona ispricati svoju proslost i objasniti svoje ponasanje i uz put otkriti razlog za svoje strahove. Mislim da nije slucajno sto su u onom posledjem intervjuu koji su dali njih dvoje pricali o tome kroz sta je sve A prosla. I tako, evo vam deo prevoda:

Uzela je njegovu desnu ruku u svoju i zapocela: „Shiv..." „Anandi,ja..." rekao je

„ Zaledi se." Jednom je iskoristio tu porodicnu tradicionalnu igru kako bi je nagovorio na izlazak. Danas ce ona da upotrebi tu dedinu omiljenu igru kako bi mu objasnila sta je u stvari prepreka njihovom zajednistvu...

„Danas mi je potrebno da me slusas. Samo mi je potrebno da me saslusas i nista vise,OK? Ali ne mogu da te potpuno ukipim, potrebna mi je tvoja reakcija, zato cu te zamoliti da trepces. Hocu da trepnes kada razumes sta ti pricam." Rekla je Anandi.

Shiv je posmatrao svoju zenu koja je bila u njegovom bademantilu koji joj je ocito bio prevelikTo ga je nateralo da se nasmeje u sebi. Vlazni uvojci koji su se opusteno spustali na njena ramena, misris sapuna kojim se tusirala i toplina njenog dodira, sve ga je to privlacilo. Ali bilo je potrebno da je saslusa, da joj dozvoli da kaze ono sta zeli. I tako je on trepnuo ocima i ona je pocela svoju pricu, u nadi da ce ta prica sve promeniti.

„Nikada ovo u stvari nisam radila. Ali znas...u stvari to je moja greska sto ti nikada nisam rekla...onda je baba ucinila najgore... Sve se to vratilo i progonilo me... Sve se upropastilo...Pa onda oni siledjije...pa konj...pa ti..."

Govorila je bez ikakvog smisla i pogledala ga sa izvinjenjem u ocima. Pojma nije imala kako da isprica sve sta je tisti. Na njeno iznenadjenje on je trepnuo ocima.

Sta je razumeo, kad ni ona sama nije mogla da pronadje smisao u onome sta je pricala? Tada je razumela – on je razumeo da ono sto zeli da mu isprica nije lako izgovoriti. Ponovo je trepnuo, kao da joj je rekao da treba da nastavi pricu. I ona je nastavila.

„Udali su me vrlo mladu, Shiv. Ali naravno, ti to znas. Ono sto ne znas je da ja tada nisam bila svesna sta mi se desava. Sve sto sam razumela bilo je da cu dobiti novi bicikl! Bilo je to stvarno uzasno vreme. Nije mi bilo dozvoljeno da ucim, nosim moju skolsku uniformu, ili da se igram sa mojim prijateljima. Morala sam da sluzim moju novu porodicu, kuvam, cistim. Bila je to vrlo surova stvarnost u mojim neznim godinama.

Ponovo je duboko udahnula, i prikupila snagu.Mislila je da ce do sada vec da bude u suzama. Bile su to veoma bolne uspomene kojih se prisecala, ali nekako uspela je da bude sabrana. Da zadrzi prisebnost. Bilo je to zbog njegovog prisutstva, pomislila je, bilo je to zato sto je ovaj razgovor vec odavno trebao da se desi. Postojale su stvari koje ona nikada nije rekla nikome. Stvari koje suprug treba da zna...

Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: alisa112

Evo... za Dal... da brze ozdravi... ❤️

Zao mi je dame... nema kaisa... 😆 😆
Al' ima svega ostalog!

Dal, da bi sto pre ozdravila ne bi ti skodilo jedno dobro preznojavanje.

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Nastavak:

I, tako je nastavila svoju pricu," Jagiya je takodjer bio mlad. Nitko nije mogao da ga krivi sto nije znao kako da se ponasa prema svojoj zeni.Oboje smo bili u fazi kada se mrzi suprotni pol. Ja nisam volela decake, a iznenada mi se desilo da zivim sa jednim. Nista fizicko se nije desilo u tom dobu. Bili smo tako mladi. Ali bio je taj dan, mislim da je to normalno, kada se nesto probudilo u njemu, nesto sto ga je nateralo da pokusa..."

Prestala je da prica i pogledala prestraseno u Shiva koji je zatvorio svoje oci. Otvorio ih je nekoliko trenutaka kasnije, jaci no ikad. Uhvatila je taj goruci pogled i izvukla iz njega snagu potrebnu da nastavi pricu. Jos jednom, on ju je razumeo.

„Posto ja nisam zelela nikakvu fizicku intimnost, baba je pomislila da bi bilo najbolje da potrazi novu zenu za J. Da, tako je bilo" odgovorila je na pitanje u Shivovi razrogacenim ocima. „ Pokusala je da ga ozeni sa drugom malom devojcicom – sa Gauri da budem precizna. Shivove su se oci sve vise sirile u zaprepascenju. Bio je sokiran onime sta je cuo.

„Onda mozes da zamislis kako sam se ja osecala. Zato sto nisam zelela da podarim babi praunuka i ispunim njenu zelju, zato sto nisam bila spremna na intimnost, moj muz je umalo bio ozenjen sa nekom drugom. To me je nateralo da shvatim Shiv, da je to duznost koju cu jednoga dana morati da izvedem, ili cu ako to ne uradim, osecala sam, izgubiti muza. On ce zeleti decu jednog dana, i ja cu morati da poslusam. Cak i ako mi se ne udvara, ili ako se ja ne budem osecala ugodno. Pocela sam da razmisljam o fizickoj intimnosti kao o duznosti koju cu jednoga dana morati da izvrsim."

Shiv je trepnuo uzasnut. „ Nije bilo sumnje da u tako ranoj mladosti nisam bila sposobna da imam dete. I u svrhu da sprece neki buduci incident sa mladim i naivnim J, donesena je odluka da bi bilo najbolje za nas dvoje da se razdvojimo dok ne odrastemo. To je bilo bolno. Mozes li da zamislis? Prvo ti kazu da napustas svoju porodicu i odlazis u novu, a onda, nakon sto das sve od sebe da se u tu novu porodicu uklopis, ponovo te i odatle istrgnu. To je bolelo.

Biti razdvojen iskljucivo iz razloga sto je nasa intimnost, iako neminovna, bila preuranjena. Vidis li koliko je kontrolisan bio moj fizicki zivot? Smatrali su da sam dovoljno zrela da budem udata, ali ne i da donosim tu vrstu odluka za sebe. Ali, nasa razdvojenost me je naterala da shvatim koliko mi nedostaje. On je postao moj najbolji prijatelj, i kada tome dodas cinjenicu da je vec bio i moj suprug, pretpostavila sam da ga volim. Kada su nas ponovo spojili, nesto se promenilo medju nama. Odjednom smo osecali fizicku privlacnost. Bilo je to delimicno zbog toga sto smo bili dragi jedno drugom a delimicno zbog babinog zahteva za praunukom. Vec sam pre shvatila da cu jednog dana morati da popustim J, odgajali su me sa tom misli. Poput deteta kome stalno ponavljaju jedno te isto. Tako, bilo je lako prepustiti se... Zastala je a Shiv je trepnuo.

„ali J i ja smo odlucili da je prerano za to. Poslali su nas na medeni mesec – putovanje koje..." Shiv je zatvorio svoje oci, a kada ih je otvorio bilo je malo boli u tim ocima boje lesnika.

„Bila je to moja duznost. Morala sam jednog dana da se sjedinim sa njim. Nikada nisam imala izbora. Bila sam udata tako mlada da je bilo predodredjeno da cu jednoga dana ispuniti i tu duznost. Tako, kada je taj dan dosao, bila je to obaveza koju sam trebala izvrsiti...

A tada me je ostavio. I nakon sve drame koja se tih dana desavala – povredio me na najbolniji nacin koji mozes da zamislis. Nastavili smo da budemo intimni dok...Gauri..."

Shiv je trepnuo. Anandi je gledala kroz prozor, pustajuci da povetarac susi njenu vlaznu kosu. Ne, nece da place. Ne danas.Ne kada ima toliko stvari koje treba da budu recene.

Bilo joj je potrebno nekoliko minuta pre nego sto je mogla da nastavi dalje.

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: shmeker

HAHAHAHHAHAHA

http://www.youtube.com/watch?v=F55cdk8rqwo

gledajte ovaj interviju😳😳

Ovdje se An kobajagi jos otimala 😆 od pipkanja napasnika,a sad neodvaja prste od njega😃,a o kesu da nepricam😲,da nema usiju bio bi oko glave🤣
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Upravo tako!!! Sto je babi milo to joj se i snilo!!!!😡🤣

Jasniceee😭