Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
ENTRY INTO RESORT 22.9
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
New timslot of Show
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Biki 🤗 pa neka je razocarao me je,ne volim ljude koji manipulisu svojom lepotom i kraj😒
Originally posted by: dadisabih
Ganga,Sanchi i Minu🤢 (ne znam imena glumica, a i necu da znam)spadaju u ljude sa maskom, izvjestacene i bez duha, nasuprot ostalim zenskim likovima koji su pridobili nese obozavanje, neka je i Dadisa😆😆😆
Originally posted by: Serviana
Ne manipulise on svojom lepotom. On je takodje i veoma veoma skroman covek. Huh SMeki sta da radim s tobom!
Originally posted by: loveansh
😊OK, procitala sam deset stranica unatrag i jos mi nije jasno sto ste se toliko podigle protiv Sida?😭 😭💔
Pa, on se samo sali, tako se salio i sa glumicom koja glumi Sumitru, oni svi kazu da je na snimanju super atmosfera i da su svi ko porodica. Pa su tako i ovu novu glumicu prihvatili.😉 Njegov odnos sa Prats je poseban 😳 i drugaciji, ❤️
Stvarno, mislim da ste nepotrebno digle prasinu😕, hoce to od apstinencije AnSh romantike❤️ ali valjda nas cekaju srecniji dani sa vise AnSh ljubavi (u vezi promoa, sorry Shmeki tek sam posle videla da ti je Jasna sve to prevela, ja obicno citao odpozadi prema napred, pa stoga i dupli prevod😊)
Originally posted by: loveansh
😊OK, procitala sam deset stranica unatrag i jos mi nije jasno sto ste se toliko podigle protiv Sida?😭 😭💔
Pa, on se samo sali, tako se salio i sa glumicom koja glumi Sumitru, oni svi kazu da je na snimanju super atmosfera i da su svi ko porodica. Pa su tako i ovu novu glumicu prihvatili.😉 Njegov odnos sa Prats je poseban 😳 i drugaciji, ❤️
Stvarno, mislim da ste nepotrebno digle prasinu😕, hoce to od apstinencije AnSh romantike❤️ ali valjda nas cekaju srecniji dani sa vise AnSh ljubavi (u vezi promoa, sorry Shmeki tek sam posle videla da ti je Jasna sve to prevela, ja obicno citao odpozadi prema napred, pa stoga i dupli prevod😊)
Ja sam videla da je samo, u jednom momentu, na kratko uhvatio za obe ruke. Da li sam previdela nesto? Prat je njemu na setu sa vencanja stavila ruku na butinu.