EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 33

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bikica

1.gif

Ja malo uslikala gosp.Inspektora...i Shiva...😆

shi
shiv
sh

Nisi ga uslikala dok se pipka sa Sriti J? Ajde uslikaj i to za mene 🤣
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Serviana thumbnail

Originally posted by: shmeker

Biki 🤗 pa neka je razocarao me je,ne volim ljude koji manipulisu svojom lepotom i kraj😒

Ne manipulise on svojom lepotom. On je takodje i veoma veoma skroman covek. Huh SMeki sta da radim s tobom!
smeker thumbnail

Nisi ga uslikala dok se pipka sa Sriti J? Ajde uslikaj i to za mene 🤣

Jasnaaa🤢 oces da te prebijem kao zeca😡
Serviana thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Ganga,Sanchi i Minu🤢 (ne znam imena glumica, a i necu da znam)spadaju u ljude sa maskom, izvjestacene i bez duha, nasuprot ostalim zenskim likovima koji su pridobili nese obozavanje, neka je i Dadisa😆😆😆

Minu ---> Choti Ma?

Ona je jedna od najpozitivnijih likova. Hrabra i odvazna.
smeker thumbnail

Originally posted by: Serviana

Ne manipulise on svojom lepotom. On je takodje i veoma veoma skroman covek. Huh SMeki sta da radim s tobom!

Nista Jasna 😭 ja sam ti komplikovana osoba ,kad volim,volim kad ne onda 😡
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
😊OK, procitala sam deset stranica unatrag i jos mi nije jasno sto ste se toliko podigle protiv Sida?😭 😭💔
Pa, on se samo sali, tako se salio i sa glumicom koja glumi Sumitru, oni svi kazu da je na snimanju super atmosfera i da su svi ko porodica. Pa su tako i ovu novu glumicu prihvatili.😉 Njegov odnos sa Prats je poseban 😳 i drugaciji, ❤️

Stvarno, mislim da ste nepotrebno digle prasinu😕, hoce to od apstinencije AnSh romantike❤️ ali valjda nas cekaju srecniji dani sa vise AnSh ljubavi (u vezi promoa, sorry Shmeki tek sam posle videla da ti je Jasna sve to prevela, ja obicno citao odpozadi prema napred, pa stoga i dupli prevod😊)
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Jasnice...izvolite...ko zna cemu su se tako smejali i o cemu su pricali...

Edited by Bikica - 12 years ago
smeker thumbnail

Originally posted by: loveansh

😊OK, procitala sam deset stranica unatrag i jos mi nije jasno sto ste se toliko podigle protiv Sida?😭 😭💔
Pa, on se samo sali, tako se salio i sa glumicom koja glumi Sumitru, oni svi kazu da je na snimanju super atmosfera i da su svi ko porodica. Pa su tako i ovu novu glumicu prihvatili.😉 Njegov odnos sa Prats je poseban 😳 i drugaciji, ❤️

Stvarno, mislim da ste nepotrebno digle prasinu😕, hoce to od apstinencije AnSh romantike❤️ ali valjda nas cekaju srecniji dani sa vise AnSh ljubavi (u vezi promoa, sorry Shmeki tek sam posle videla da ti je Jasna sve to prevela, ja obicno citao odpozadi prema napred, pa stoga i dupli prevod😊)

Hvala ti❤️ nema veze volim ja da citam po nekoliko puta🤗
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: loveansh

Slazem se potpuno sa tobom.

Ja sam videla da je samo, u jednom momentu, na kratko uhvatio za obe ruke. Da li sam previdela nesto? Prat je njemu na setu sa vencanja stavila ruku na butinu.