EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 32

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: shmeker

http://www.youtube.com/watch?v=KHKy3pQ_GaY

Kopice evo ti promo😃

Dobar dan devojke😊 Sta se to desava, sve ste se izlecile od Shivitisa😉 jednom dozom Sid-ola.
Ne znam o cemu se radi pa idem da citam prethodne strane.

Evo o cemu se radi u ovom promou ciji je link Smekica stavila:

Anandi giving shiv the jacket on Makar sakranthi scene
bg voice pyar ki pankhuriyan khul rahi hain dheere dheere(love is starting slowly)
then scene of shiv taking anandi's hand in his
and says something like ( couldnt understand full dialogue) that itne achche se toh jaanta hi hun aapko (i know u that well at least )
and anandi says mai bhi aapko jaanne lagi hun (i have also started knowing u )
shiv says mujhe uss din ka intezaar hai jab hum dono poori tarah ek doosre ko jaan lenge
( waiting for the day when we both know each other completely)

Prevod:

Anandi poklanja Shivu straftasti djemper (stara epi) VO: ljubav polako pocinje
Scena gde Shiv uzima A ruku u svoju i kaze nesto kao: Znam te makar toliko dobro, a A mu odgovara: I ja sam pocela tebe da upoznajem. Na to je S rekao: Cekam na dan kada cemo oboje znati potpuno jedno drugo.
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ok...Smekerice...svako ima svoje misljenje i pravo da se izrazi...
Ja ne pokusavam nikog ubediti u suprotno...ovo je moje misljenje..od pocetka koliko pratim kroz sve intervjue ,sto kod njega kuci sa majkom,sto ovako...
Necu reci...da citam osobe...tj.da znam proceniti...to mogu reci oni koji me licno poznaju...
Tako Smekerice moja draga...samo sam iznela svoje misljenje...a svako ima pravo da iznese svoje...❤️
Moj stric koji zivi u Zagrebu,prosao je svet...ovako rekao bi covek..da je na izgled kao doticni...lep i da manipulise,ali on je izrazito kulturan svetski gosp.(stric),ima taj sarm,divan covek...

Biki u pravu si to za svako ima pravo na svoje misljenje,😃 ja sam napisala sta mislim,ti ne mislis tako i to je,nije valjda da se ljutis.Ja sam se vezala za An i meni smeta ovo njegovo ocijukanje, nije to nista strasno.Jednostavno nemogu da ga zamislim s drugom glumicom glupo je znam ali trenutno je tako😛
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

ja bi njega ovako ,pa bi mu oci bile

🤣 kod nas kazu. Taj bi j... i muhu u letu🤣ili Iz ociju mu viri🤣
alisa112 thumbnail

ja bi njega ovako ,pa bi mu oci bile

A ja bih njega slatko ... poljubila! 🤣 🤣
dadisabih thumbnail

Sreca nema Gange blizu, uhvatio bi obje🤣
smeker thumbnail

Originally posted by: dadisabih

🤣 kod nas kazu. Taj bi j... i muhu u letu🤣ili Iz ociju mu viri🤣

🤣 Slazem se s tim sto kod vas kazu🤣
dadisabih thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ok...Smekerice...svako ima svoje misljenje i pravo da se izrazi...
Ja ne pokusavam nikog ubediti u suprotno...ovo je moje misljenje..od pocetka koliko pratim kroz sve intervjue ,sto kod njega kuci sa majkom,sto ovako...
Necu reci...da citam osobe...tj.da znam proceniti...to mogu reci oni koji me licno poznaju...
Tako Smekerice moja draga...samo sam iznela svoje misljenje...a svako ima pravo da iznese svoje...❤️
Moj stric koji zivi u Zagrebu,prosao je svet...ovako rekao bi covek..da je na izgled kao doticni...lep i da manipulise,ali on je izrazito kulturan svetski gosp.(stric),ima taj sarm,divan covek...sa svim ljudskim kvalitetima...

Provodadziko, kazi jos koju o strikanu, nemoj da ga krijes.Tako smo i od Dal saznale za njenog taju pa smo mu htjele priskociti oko njegovanja kad joj mama negdje otputuje.Takve smo ti mi
smeker thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Sreca nema Gange blizu, uhvatio bi obje🤣

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: alisa112

A ja bih njega slatko ... poljubila! 🤣 🤣

Alisa 🤗...Hvala ❤️...
slazem se sa tobom...

Smekerice...kakva ljutnja...zasto bi se ja ljutila...ja se uopste ne ljutim ni na koga...❤️
Mene jedino izbaci iz takta ova ovde nasa struja,nestaje cesto, .danas u roku 2h nestajala 10 x i dolazila ..e od nje ja ludim ni od cega drugog veruj mi ❤️
Edited by Bikica - 12 years ago
dadisabih thumbnail

Ako ocekujemo AnSh romansu za Valentine's day mozda se razocaramo,jer u Indiji djeliju ekstremni hindusi koji to kaznjavaju i ne dozvoljavaju.Proslih obiljezavanja je stitila mlade i policija i studentske organizacije,a i zakon dozvoljava😊 samo uvijek ima i onaj ko to ne odobrava😕