EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 102

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Nikako da naucim da postavljam slike sa neta direktno na forum..a i sa kompa isto..umem izgleda samo sa neta na komp..Ajde Smek,Kaliopa,Biki, Cpbuja..upomoc, objasnite mi..mrzi me da guglam sad i to,imam da ucim, a necu da mucim vise Biki da mi postavlja slike...😭

Dal, ja postavljam po srbijinom objesnjenju

Udjem na gugl ukucam postimage tu se prijavim, sad neznam nadjem ono sto je srbija postavila na kom je topicu, ali pokusacu da ti objasnim valjda cu uspeti
Ubacim prvo slike sa neta u komp, onde odem na ovo postimage i tu pise dodaj sliku kliknem i dodam sliku iz kompa,onda ide posalji posaljem pojavi se slika onda se spustim dole i tu pise direktan link to kopiram.Udjem ovde na post reply i kliknem na ovu kovertu pojavi se prozor i tu gore gde pise nesto http to sve obrisem i nalepim ovo sto sam kopirala ovaj direktan link pojavi se slika i onda ok ,meni obicno bece iz prvog puta nego mi pise nesto je se opet vratim i kopiram i izadje slika
E sad koliko sam ja uspela da ti to docaram neznam🤣🤣
smeker thumbnail

Smek, onaj FF koji sam ti predlozila za citanje je zavrsen (napokom) Evo ti link za poslednji deo:

URL Not Available

Hvala ti🤗
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Za Anandi i Shiva ne znam. Znam da je Pratz Lav a Sid Strelac ;) ovo strelac objasnjava bliznakinje :)

Njih dvoje su kombinacija mene 🤣
smeker thumbnail

Sudija, prvo da te pitam kako si zakljucila ono da ce Anandi da prizna osecanja prema Shivu..koja osecanja, jer to osecanje nesigurnosti, jer ljubav jos uvak nije priznala ni sebi..
Drugo,ako si vodjena onim sto pise na sajtu Colors tv, onda zaboravi, vise puta su nam davali nebulozne stvari tamo..
Smek, koliko sam mogla da pregledam promoe od jutros, sve serije uglavnom imaju najave romanticnih scena sa glavnim,a neke i sa sporednim likovima dok u BV akcija spasavanja Ganginog detenceta..romantika i pogledi samo izmedju Shiva i Jag..🤢😭

Kod nas sve nesto kontra kao da ne ide dan ljubavi🤢🤢 nemogu da verujem🤢
i to sve radi promovisanja svinje imam osecaj da ima debelu vezu u CV 🤢🤢
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: mima88

Drage pionirke moje posto se ja tek ucim da komuniciram sa vame a trenutno nemem kogo da pitam jel ispravno to radim nadam se da ce te mi vi na vrijeme skrenuti pa'nu ako negdje grije'im. Na dana'nju epizodu nemem komentar. Al mi bosanci imamo izreku da na strpljivosti stoji svijet po se nadam da ce i na'a strpljivost na kraju biti vi'estruko nagradena. Pozdrav svima

mima, poceci svih nas su bili kao tvoji sada👍🏼 a na greskama se uci👍🏼 Savladaj tjeskobu i sve je OK👍🏼 Pisi slova bez kvakica😊 a mi ti nismo komisija na ispitu😊🤗
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Ja sam dupla riba, inace, uskoro ce mi biti rodjendan..pa spremite poklone,obozavam da dobijam poklone 😆 😃😉

Kako smo pocele sa horoskopom, a kako su desavanja u seriji uzbudljiva,nepredvidljiva i romanticna.., uskoro cemo da radimo i natalne karte likovima da vidimo u kojoj kuci je Anandina ljubav ..a moze i Biki da otvori tarot...🤣🤣🤣

Kada ti je rodjendan? 😃
Bambina thumbnail

Originally posted by: alisa112

Joj Jasna... ne znam da li smem da kazem?! ❓

Pa oni su idealna kombinacija... ❤️ Vatrena... 😆 😆

Slazem se 😆
a meni nije lako samoj sa sobom strelac- lav 😆 ... a ni tebi alisa 😆. Bas nam je coool kombinacija 🤣
Edited by Tina013 - 12 years ago
smeker thumbnail

Smek, onaj FF koji sam ti predlozila za citanje je zavrsen (napokom) Evo ti link za poslednji deo:

URL Not Available

Eh kad bi ovako nesto i docekali u BV 👏
Bambina thumbnail

Originally posted by: adjuric

Hvala, pronasla sam se, ja sam jedna KOZA. 😆😆😆

hihihi, takodje 😳
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Dobar dan devojke. Hvala Dall na divnoj prici. Ne znam kako vi al ja sam danas spremna na jednu "sargarepu" od epizode, da prezivim do ponedeljka😊.