EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 103

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Jeca1997

Kada ti je rodjendan? 😃

23.februara..😃😛
Daltoni thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Dal, ovako. Izaberes na netu sliku koja ti se svidja. Kliknes na nju desnim klikom i izaberes opciju OPEN IMAGE IN NEW TAB. Iz tog novog prozora koji ti je otvorio sliku kopiras link. Udjes ovde da postavis sliku u komentar. Izaberes gornju ikonicu, INSERT IMAGE, koja stoji ispred zutog smajlija (evo ovakvog: 😕). Otvorice ti se nov prozor. U polje: IMAGE URL uneses link koji si kopirala i pritisnes PREVIEW. Nakon toga pritisnes OK. I slika bi trebalo da se pojavi. E sad, meni se cesto desi da nece da mi odmah izbaci sliku, pa ponovim postupak sa ubacivanjem linka. Nadam se da nisam bila konfuzna i da sam ti lepo objasnila 😊

Probala sam i ranije tako,ali nije htelo...mozda treba iz vise puta...😲
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kop93

A u kineskom horoskopu??? Sta ste se posakrivale,kad sam ja mogla priznati,mozete i vi!!! 🤣

Ja sam Bivo 🤣
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Probala sam i ranije tako,ali nije htelo...mozda treba iz vise puta...😲

Ako te ne mrzi, pokusaj par puta... Znam da hoce da zeza nesto, ne znam zasto... 😕 Ako ne, probaj ovo sto ti je Smeks napisala, da postavis sliku sa kompa na net, pa odatle na forum.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: shmeker

Dal, ja postavljam po srbijinom objesnjenju

Udjem na gugl ukucam postimage tu se prijavim, sad neznam nadjem ono sto je srbija postavila na kom je topicu, ali pokusacu da ti objasnim valjda cu uspeti
Ubacim prvo slike sa neta u komp, onde odem na ovo postimage i tu pise dodaj sliku kliknem i dodam sliku iz kompa,onda ide posalji posaljem pojavi se slika onda se spustim dole i tu pise direktan link to kopiram.Udjem ovde na post reply i kliknem na ovu kovertu pojavi se prozor i tu gore gde pise nesto http to sve obrisem i nalepim ovo sto sam kopirala ovaj direktan link pojavi se slika i onda ok ,meni obicno bece iz prvog puta nego mi pise nesto je se opet vratim i kopiram i izadje slika
E sad koliko sam ja uspela da ti to docaram neznam🤣🤣

Kada je Cpbuja postavila to objasnjenje,ja sam pokusala, ali nisam se nesto unosila, i nije mi uspelo..Inace imam tu manu da odustajem posle par pokusaja i menjam strategiju..Dakle kod mene nesto od toga sto je napisala promice...potrazicu gde bese to njeno objasnjenje...
Hvala Smek..🤗
Daltoni thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Ako te ne mrzi, pokusaj par puta... Znam da hoce da zeza nesto, ne znam zasto... 😕 Ako ne, probaj ovo sto ti je Smeks napisala, da postavis sliku sa kompa na net, pa odatle na forum.

HaHaHa..mnogo mi to komplikovano..ja ne volim da puno zamaram mozak ,osim kada sam placena za to..😆 😆 Hvala ti Kaliopa, probacu ovo tvoje vise puta, pa ako bi bi,ako ne bi ne bi..
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Dobro jutro! Ja sad tek videla ! To moj sin zvirnuo da vidi sta to mama radi pa vam se javio. A ja htela da postavim jednu malo saljivu pesmicu za 🐷 da mu pokazemo koliko i kako ga volimo🤣http://www.youtube.com/watch?v=GJ7oNr8XvNg
Daltoni thumbnail

Uspela sam iz cetvrtog puta...Hvala Kaliopa i Smeks !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤗
Edited by Daltoni - 12 years ago
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Kada je Cpbuja postavila to objasnjenje,ja sam pokusala, ali nisam se nesto unosila, i nije mi uspelo..Inace imam tu manu da odustajem posle par pokusaja i menjam strategiju..Dakle kod mene nesto od toga sto je napisala promice...potrazicu gde bese to njeno objasnjenje...
Hvala Smek..🤗

Evo za slucaj da ne uspes da nadjes, a mozda bude i drugima od koristi: U google ukucaj POSTIMAGE. ORG. Udjes tu i kliknes na CHOOSE FILES. Otvori se prozorcic preko koga trazis sliku iz kompa koju zelis. Kliknes na zeljenu sliku i OPEN. Ispod imas opciju RESIZE, to ako hoces da menjas dimenzije slike. Kliknes UPLOAD IT! Izadje UPLOADING status. Slika se vrlo brzo pojavljuje i klizacem ides na dole gde ces videti natpis DIRECT LINK koji naravno treba da kopiras. Udjes ovde da postavis sliku u komentar. Izaberes gornju ikonicu, INSERT IMAGE, koja stoji ispred zutog smajlija (evo ovakvog: 😕). Otvorice ti se nov prozor. U polje: IMAGE URL uneses link koji si kopirala i pritisnes PREVIEW. Nakon toga pritisnes OK. I slika bi trebalo da se pojavi. Desi se i ovde ponekad da nece iz prvog pokusaja, ali iz drugog obicno uspeva 😃
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Uspela sam iz cetvrtog puta...Hvala Kaliopa i Smeks !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤗

Dal 👏👏 slika ti je super ali jos sam razocarana cekam dame odrazocara🤣🤣 al sam ovo 🤣🤣napisala