EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #9 - Page 78

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

70.8k

Users

26

13.5k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Ma ne brini nece biti silovnje sigurno. Mozda to sto je CM saznala i ne bude tako lose. Mozda ce umesto pritiska na Anandi pokusati da joj pomogne (ja i dalje nosim ruzicaste 🤓 ). Opusti se, na Pinku nas cekaju lepe epizode, hajde da uzivamo😛!

O tome ja pricam! 😉
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Ali ovo "Veceras u 21:15 Grand narod pita" vadi prosek 😆 😆 E nasta ja obracam paznju pored ovakvog macana... Stvarno divna scena, kezila sam se kao idiot sve vreme 😃 😃

Ti kao Anandi,ccc 😆 A tek ja 😃 Ali svinja mi skinuo kez
Jeca thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Ah, draga, one imaju poseban znacaj😉 Treba uvek da ih nosi i one zveckaju u ritmu❤️

Znam,ali to je SHIV ❤️
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Ja sam jos besna , ali ipak mislim da nece Shiv to dopustiti. Ono kad je danas rekao tj pomislio Anandi je moja ja sam se onesvestila. On zna da ga ona voli, sad ce on taktikom da je skroz zavede.

Takodje se nadam da je ovo sa oziljkom zapravo uvod u neki razgovor izmedju A i Choti Ma. Choti Ma je izuzetno cool lik da bi sad postala negativna. Ona je ta koja sada najvise voli Anandi od svih Shekarovih.

"Ono kad je danas rekao tj pomislio Anandi je moja ja sam se onesvestila." - Isti slucaj i kod mene! 😃 😆

Slazem se sa tobom, mislim da ce definitivno uslediti neki konstruktivan razgovor izmedju CM i Anandi. Verujem da ce joj ona doci nesto poput Sumi i jos vise ce se zbliziti, dace joj neki dobar savet... Ne verujem da ce je pritiskati da mora da spava sa njim. I da, ona sad nju najvise voli, bas kao sto je Alok rekao ranije Iri: Minu ce Anandi voleti najvise od svih nas samo kada je jednom prihvati 😊

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Mislim da ce joj se najvise svideti Sh ''mindjuse''😆 o kojima se ovde, doduse dosta, govorilo
🤣 Steta sto to nema kod nas, zar ne, drage moje?😉

Sladjo, ako mislis na one "mindjuse " o kojima je nekad pisala Lidoni, onda se razumemo 😉

Da na te,😆 ako se u njegovoj porodici pridrzavaju narodne tradicije i sprovode sve obicaje, do sada su ih sprovodili dosta, koliko se videlo, na svadbi i ostalo, bio bi onda red i taj da su ispostovali👏

Sudija,pa ti nas bas odavno pratis 👏 👏 👏
Od prve stranice, ali sam jedva umolila najmladju kcerku da me registruje( to ti ja nemam pojma) i pokaze sta trebam da radim,da bi komunicirala sa vama. U, jednom sam napravila veliki belaj, dok nisam bila registrovana, lajkovala sam ovde, a nisam znala da ce se to pokazati na njenoj face book strani, bila je da me proguta. Uspela sam da je umolim da mi postavi ovu slicicu, koju ja mnogo volim, mog macka Sila.

olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Znam,ali to je SHIV ❤️

A posto je An onako sva tiha i necujna, nikako da zvecnu kako treba 😆 pa i iz tog razloga, red je da se malo prodrma, da to ljudski zvekne... ili da je neko prodrma, mislim... 😆 ⭐️
Serviana thumbnail

Originally posted by: Tina013

meni nije losa epizoda 😳 . E nek su vala saznale, ko je sisa vise. Nek je bude sramota, pa nek porazgovara opet sama sa sobom. Kapiram je totalno, ne znam da li je iko razume vise od mene 🤣... zato i mislim da je dobro sto su saznale 😉. Nece nista biti na silu, niti ce ona to uraditi pod drukom, vec mislim da ce da se malo zamisli, razmazio je nju Sh previse, da se razumemo mislim da tako i treba, ali treba njoj ponekad cvrsta ruka (baba, a u ovom slucaju strina) da je dozove pameti. A i nek joj Mina kaze koju, ta Mina se pokazala kao mudra zena 😆

I slatka mi je scena gde se seca sa osamehom kako joj je Sh poklonio narukvice ❤️... ahhh voli ga

Tino 🤗
Jeca thumbnail

Originally posted by: olla

A posto je An onako sva tiha i necujna, nikako da zvecnu kako treba 😆 pa i iz tog razloga, red je da se malo prodrma, da to ljudski zvekne... ili da je neko prodrma, mislim... 😆 ⭐️

Mozda bas CM prodrma A 😊
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Koji pogled!!!!
4 28
Eh moja An,da imas imalo pameti uhvatila bi ga za onaj pulover i odvukla ga u spavacu sobu...isprasila one duseke od prasine😃,isprobala izdrzljivost kreveta ☺️😆...i svasta jos nesto...😉😆
Serviana thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Iz nekih novina

Zauvek cu biti sama! Ko bi mogao da bude srecan uz nekoga ko odsutan 15 sati dnevno,svakog dana!

U Srbiji, do sada je prikazsno vi'e od 1.000 epizoda 'Male neveste".Ako ste mislili da se kraj nadzire,prevarili ste se.

-"Sve serije u na'oj zemlji traju veoma dugo.To ponekad,ume da umori gledaoce.Na snimanjima sam od 9 sati ujutru,pa sve do ponoci.To ostavlja posledice na privatan 'ivot,a ljudi koji 'ive oko vas I sa kojima ste povezani cesto nemaju razumevanja-otkriva mlada Indijka,koja je ba' iz tih razloga okoncala strasnu vezu sa biznismenom I glumcem u usponu Makrandom iz Mumbaja".

-"Upoznali smo se preko zajednickih prijatelja.Njegova mama Pinki void studio koji izdaje za snimanje-prica Prati'a o temi koja je napunila pro'logodi'nje tabloide..

-"Veza nam je bila ozbiljna,svi su se radovali na'oj sreci I ljubavi,ali ja sam znala da ne mo'e da potraje.Ko bi mogao da bude srecan uz osobu koja 15 sati dnevno,skoro svakog dana u nedelji provodi na snimanjima,televizijskim pojavljivanjima I ostaim obavezama koje moj posao podrazumeva.Makrand,svakako nije."
Kada je Prati'a,sredinom pro'le godinne,potvrdila vest da njih dvoje vi'e nisu zajedno,javnost je bila izneneadena,jer sui m svi proricali brak u najavi."

-"Nije bilo ni govora o tome,bili smo premladi za brak.Mada jedva cekam dan kada cu svom buducem suprugu,ko god to bio,reci "Da",smatram da I dalje nisam spremna za to.Novine me spajaju sa svim I svakim,neki su cak pisali o tome das am u vezi sa kolegom koji u seriji glumu 'iva,ali Istina je das sam sama I srecna,I u potpunosti posvecena u'ivanju u mojoj slavi.Uostalom,udacu se za onog mladica kog mi roditelji budu na'li-porucuje junakinja "Male neveste".

Osim o ljubavnom 'ivotu,mediji su mnogo spekulisali o njenoj karijeri.Tako su kraj pro'le godine obele'ili novinarski napisi prema kojima Prati'a napu'a seriju,potpisuje ugovore za filmove, pa cak I dobija otkaz I zamenu.Od svega se ispostavilo da je tacno samo to da u noveli dobija konkurenciju,devojku Gangu,koja je Jagdi'eva nova ljubavna mezimica.

Dal i Smekice jeste videle da nema Sidyushe 😃

A sad mi recite iz kojih je ovo novina. Jos uvek citam postove...nisam jos up to date