Ma ne brini nece biti silovnje sigurno. Mozda to sto je CM saznala i ne bude tako lose. Mozda ce umesto pritiska na Anandi pokusati da joj pomogne (ja i dalje nosim ruzicaste 🤓 ). Opusti se, na Pinku nas cekaju lepe epizode, hajde da uzivamo😛!
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 6th Sep 2025 - WKV
GEETU vs MAIRA 5.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 06 Sep 2025 EDT
Maira Armaan Poddar
Alia is new global brand ambassador of Levis
Happy Ending Kumkum Bhagya
Priyanka actually deserved more from BW. Robbed twice!
CALL FROM CELL 6.6
23 years of Dil Hai Tumhaara
A clean-shaven Ranveer spotted at the airport
SRKs looks for King
Saiyaara: a movie which will forever remind me of love
Are they planning to end YRKKH with this generation?
Look Out Circular For Shilpa Shetty Raj Kundra
💕💜Somewhere Over the Rainbow #43 With Prats in our hearts 💜💕
Baaghi 4 crashes on Saturday
Generation 5:A new chapter in Yrkkh
Ma ne brini nece biti silovnje sigurno. Mozda to sto je CM saznala i ne bude tako lose. Mozda ce umesto pritiska na Anandi pokusati da joj pomogne (ja i dalje nosim ruzicaste 🤓 ). Opusti se, na Pinku nas cekaju lepe epizode, hajde da uzivamo😛!
Ali ovo "Veceras u 21:15 Grand narod pita" vadi prosek 😆 😆 E nasta ja obracam paznju pored ovakvog macana... Stvarno divna scena, kezila sam se kao idiot sve vreme 😃 😃
Originally posted by: sladjana333
Ah, draga, one imaju poseban znacaj😉 Treba uvek da ih nosi i one zveckaju u ritmu❤️
Originally posted by: Serviana
Ja sam jos besna , ali ipak mislim da nece Shiv to dopustiti. Ono kad je danas rekao tj pomislio Anandi je moja ja sam se onesvestila. On zna da ga ona voli, sad ce on taktikom da je skroz zavede.Takodje se nadam da je ovo sa oziljkom zapravo uvod u neki razgovor izmedju A i Choti Ma. Choti Ma je izuzetno cool lik da bi sad postala negativna. Ona je ta koja sada najvise voli Anandi od svih Shekarovih.
meni nije losa epizoda 😳 . E nek su vala saznale, ko je sisa vise. Nek je bude sramota, pa nek porazgovara opet sama sa sobom. Kapiram je totalno, ne znam da li je iko razume vise od mene 🤣... zato i mislim da je dobro sto su saznale 😉. Nece nista biti na silu, niti ce ona to uraditi pod drukom, vec mislim da ce da se malo zamisli, razmazio je nju Sh previse, da se razumemo mislim da tako i treba, ali treba njoj ponekad cvrsta ruka (baba, a u ovom slucaju strina) da je dozove pameti. A i nek joj Mina kaze koju, ta Mina se pokazala kao mudra zena 😆
I slatka mi je scena gde se seca sa osamehom kako joj je Sh poklonio narukvice ❤️... ahhh voli ga
A posto je An onako sva tiha i necujna, nikako da zvecnu kako treba 😆 pa i iz tog razloga, red je da se malo prodrma, da to ljudski zvekne... ili da je neko prodrma, mislim... 😆 ⭐️
Iz nekih novina
Zauvek cu biti sama! Ko bi mogao da bude srecan uz nekoga ko odsutan 15 sati dnevno,svakog dana!
U Srbiji, do sada je prikazsno vi'e od 1.000 epizoda 'Male neveste".Ako ste mislili da se kraj nadzire,prevarili ste se.
-"Sve serije u na'oj zemlji traju veoma dugo.To ponekad,ume da umori gledaoce.Na snimanjima sam od 9 sati ujutru,pa sve do ponoci.To ostavlja posledice na privatan 'ivot,a ljudi koji 'ive oko vas I sa kojima ste povezani cesto nemaju razumevanja-otkriva mlada Indijka,koja je ba' iz tih razloga okoncala strasnu vezu sa biznismenom I glumcem u usponu Makrandom iz Mumbaja".
-"Upoznali smo se preko zajednickih prijatelja.Njegova mama Pinki void studio koji izdaje za snimanje-prica Prati'a o temi koja je napunila pro'logodi'nje tabloide..
-"Veza nam je bila ozbiljna,svi su se radovali na'oj sreci I ljubavi,ali ja sam znala da ne mo'e da potraje.Ko bi mogao da bude srecan uz osobu koja 15 sati dnevno,skoro svakog dana u nedelji provodi na snimanjima,televizijskim pojavljivanjima I ostaim obavezama koje moj posao podrazumeva.Makrand,svakako nije."
Kada je Prati'a,sredinom pro'le godinne,potvrdila vest da njih dvoje vi'e nisu zajedno,javnost je bila izneneadena,jer sui m svi proricali brak u najavi."
-"Nije bilo ni govora o tome,bili smo premladi za brak.Mada jedva cekam dan kada cu svom buducem suprugu,ko god to bio,reci "Da",smatram da I dalje nisam spremna za to.Novine me spajaju sa svim I svakim,neki su cak pisali o tome das am u vezi sa kolegom koji u seriji glumu 'iva,ali Istina je das sam sama I srecna,I u potpunosti posvecena u'ivanju u mojoj slavi.Uostalom,udacu se za onog mladica kog mi roditelji budu na'li-porucuje junakinja "Male neveste".
Osim o ljubavnom 'ivotu,mediji su mnogo spekulisali o njenoj karijeri.Tako su kraj pro'le godine obele'ili novinarski napisi prema kojima Prati'a napu'a seriju,potpisuje ugovore za filmove, pa cak I dobija otkaz I zamenu.Od svega se ispostavilo da je tacno samo to da u noveli dobija konkurenciju,devojku Gangu,koja je Jagdi'eva nova ljubavna mezimica.