EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #9 - Page 109

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

70.8k

Users

26

13.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bikica

TAKO je draga Nado🤗
Samo ko voli moze hrabro pred svima njima izneti tako nesto...
samo sto ona samu sebe nije razumela tj.svoja duboka skrivena osecanja ka njemu do skora...jos ih otkriva ❤️ i otkrice uskoro i iskazace njemu tako nezno,toplo, sva osecanja koja postoje za njega,a od njega nece biti srecnjijeg coveka i ako zna da ga voli ali jos da mu izjavi...

Znas onu pesmu "najljubavnija pesma a ni reci o ljubavi"? Anandino vecerasnje istupanje je bila "najljubavnija izjava a ni reci o ljubavi"❤️
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Biki, a sto Siv ne sme da me pogleda, pa necu mu nista

dal ja ga zaboravila prevrnuti🤣 uf mislim okrenuti...🤣 tj.rotirati...
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Znas onu pesmu "najljubavnija pesma a ni reci o ljubavi"? Anandino vecerasnje istupanje je bila "najljubavnija izjava a ni reci o ljubavi"❤️

Da Nado draga🤗znam sve te pesme..i onu" ja ne volim recima vec srcem"..❤️😉
Edited by Bikica - 12 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Slazem se, ja nisam isla u drugu zemlju, vec sam se udala u isti grad gde sam oduvek zivela, ali je bilo strasno, tako da sam izjutra, na dan svadbe, ustala sa ogromnim herpesom na usni, da sam htela da umrem. Isto to se dogodilo i mojoj kumi na dan njene svadbe, a herpes hoce da izadje, ako ga vec imas, od prevelikog stresa.

Hoce herpes da izadje od stresa i kada ga nikad pre nisi imala..evo ko meni sad..
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Joj Alisa...stomak me boli od smeha na tvoj komentar...jos uvek se smejem jao meni sa mnom🤣

Vidis slatka 🤗 koliko nam znacis! 🤗
Odmah mi se popravilo raspolozenje.
Ma znala sam ja da ima jos!!😆 😆

Da nam nije NAS... ovaj CV bi nas utepao kao zeceve... odavno! 🤣
Daltoni thumbnail
Devojke, ja odoh gledati Jecin kanal a vi kad popunite do 149..predjite na sledeci topik

https://www.indiaforums.com/forum/post/75549908
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Devojke, ja odoh gledati Jecin kanal a vi kad popunite do 149..predjite na sledeci topik

https://www.indiaforums.com/forum/post/75549908

Izgleda da su se svi vec preselili
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Shivov poster iz TV Novela

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Serviana

Ma ja mislim da su s tom epizodom sa Sumitrom CV hteli zapravo da prikazu nesto drugo. Pa su to ucinili malo nespretno. Hteli su da prikazu kako je normalno osecati strah kada se ide iz roditeljskog doma. Meni se to desilo. Ja volim mog muza i zelela sam nas zajednicki zivot. Nedelju dana pre mog preseljenja u Spaniju , karte kupljene sve spremno mene uhvatio neki nemir, pa mi se ne ide pa sve tako. Pa pocnes da se preispitujes da li to zaista zelis. Moj tada momak je osetio da se samnom nesto desava. I onda 4 dana pred put tek tako iz vedrog neba pocne da prica samnom jedan moj prijatlej koji zivi u Nemackoj i kaze mi: ako si uplasena, nesigurna da znas da je to normalno. Ja sam cupao i grebao da odem a dan pred odlazak za Nemacku sam proveo u svojoj sobi placuci. Bez da sam mu rec rekla poceo je da mi prica kako se osecam. I vratio mi moj mir. Shvatila sam da je to normalno. On je bio moja Sumitra. 🤣

Ma svaka promena u zivotu u coveku izaziva nelagodu i strepnju. Nova skola, novi posao...nepoznati ljudi. Jasna, dobro si ovo sa Sumitrom uocila i objasnila. Tu se nema sta dodati.👍🏼
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Shivov poster iz TV Novela

Gde stavio desnu ruku...ccc 🤣 ☢️