Originally posted by: alisa112
Gde ti gledas, Dal... ccc? 🤣 ☢️ Pa na naslon od fotelje! 😆Sad cu i ja morati da kupim ove novine... da bolje vidim... 😳 po cenu da i ja dobijem onu belu kosulju!🤣 🤣
Ne brini, one idu uz casopis ..gratis..🤣🤣🤣
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
Tanya was fab today👏🏻
KIARA THROWN 14.9
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
When a lie is repeated hundred times…
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Bb top 5 - guess
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Originally posted by: alisa112
Gde ti gledas, Dal... ccc? 🤣 ☢️ Pa na naslon od fotelje! 😆Sad cu i ja morati da kupim ove novine... da bolje vidim... 😳 po cenu da i ja dobijem onu belu kosulju!🤣 🤣
Ha, sakrio kais,zna da volimo gledat u njega...😉
Jeco gdje si objesila ovaj poster??
Ok, pametna si cura, aj da ti poverujem i ovaj put ..ali i dalje cekam akciju sa An strane, sada jos vise nego kada sam imala drugo misljenje..
Originally posted by: cherrybaby
Dobro vam vece romanticne dusice
Sve ima svoje vreme. I svaki posao pod nebom ima svoje vreme. Doslo vreme da ja sa 53 prvi put odem na Forum.Pa da vidimo kako to funkcionise Deca mi se razbezala u cudu kad sam rekla sta radim pa zato ako boga znate pomagajte, tj ako neko ovo procita neka javne.Sve ovo zbog VAS, da da, drage moje. Da ne objasnjavam zasto i krozsto ovilazila sam Vas sve do prosle nedelje.E sveta nedelja kad nema novih epizoda naterala me da pocnem da citam i ODUSEVILE STE ME svojim duhom, komentarima pa i svojim umecem.O i ja sam, kao i vi sludjena od juce. Klinicki slucaj jada i ocaja .Mislim sve vreme sto ne nadjose bre nekog drugog za oziljke i sl. dobro da se nisu setili da ne daj boze smisle i neku bolest bolesni umovi pa u tom ocaju skidam sve sto mi pod ruku padne gde ima gdina CS.Koliko sam uspela da vas pratim oganizovaste sudjenje An. Da sam nesto bila tuzilac ja bih za glavnoosumnjicenog postavila Kaljani i to ne samo zbog njenih postupaka prema zenskim clanovima poodice. Zar ne mislite da je ona izneveila i samu sebe? Pa ni njena sudbina nije bila ni laka ni lepa. Zasto je sve zaboravila i jos gore zasto je sama cinila ono sto su njoj drugi. islim da se ona nije ni pokajala ni promenila ona samo gura svoje ne mareci za osecanja drugih (Ira npr.).Potpuno se slazem sa vama da je ona scena pve bracne noci jeziva. A sto se tice Singovih mislim da je sve to samo protrcalo kroz njihove glave: na jedno uvo udje na drugo izadje. Koliko pratim seriju sem Bajrona koji upo*no pokusava da se izmigolji iz kandzi svoje majke, obicaja, predrasuda i koji nije odustao svi drugi su se predali i prepustiliDzaba im onda i suze i prazne reci.Raspisala sam se za prvi put ihhhaj. Trcim, odoh da dovucem neko od dece ukoliko nisu otisli u totalno izbeglistvo da saljem ovo sto nazvljah na brzinu. Mnogo mi znacite (ima vremena, reci cu i zasto). ❤️
Originally posted by: sladjana333
Jel' ti hodjes da sve popadamo u nesvest ovde i da ne docekamo Titove pionire?❤️
Jecka posudila sam tvoju slicicu...malo je uvelicala radi devojaka,mislim ruke..i tako to 😆😆😆