EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #9 - Page 111

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

70.8k

Users

26

13.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: alisa112

Gde ti gledas, Dal... ccc? 🤣 ☢️ Pa na naslon od fotelje! 😆
Sad cu i ja morati da kupim ove novine... da bolje vidim... 😳 po cenu da i ja dobijem onu belu kosulju!🤣 🤣

Ne brini, one idu uz casopis ..gratis..🤣🤣🤣
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Ha, sakrio kais,zna da volimo gledat u njega...😉ROFL
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Jecka posudila sam tvoju slicicu...malo je uvelicala radi devojaka,mislim ruke..i tako to 😆😆😆
Edited by Bikica - 12 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Necu da komentarisem

Ni ne moras,ti si kupila casopis i zalepila ga na orman..sad ces veceras pre spavanja da ga skeniras..😉
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Necu da komentarisem

Jeco gdje si objesila ovaj poster??
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Daltoni

Ok, pametna si cura, aj da ti poverujem i ovaj put ..ali i dalje cekam akciju sa An strane, sada jos vise nego kada sam imala drugo misljenje..

Dal volim te!!!🤗
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: cherrybaby

Dobro vam vece romanticne dusice

Sve ima svoje vreme. I svaki posao pod nebom ima svoje vreme. Doslo vreme da ja sa 53 prvi put odem na Forum.
Pa da vidimo kako to funkcionise Deca mi se razbezala u cudu kad sam rekla sta radim pa zato ako boga znate pomagajte, tj ako neko ovo procita neka javne.
Sve ovo zbog VAS, da da, drage moje. Da ne objasnjavam zasto i krozsto ovilazila sam Vas sve do prosle nedelje.
E sveta nedelja kad nema novih epizoda naterala me da pocnem da citam i ODUSEVILE STE ME svojim duhom, komentarima pa i svojim umecem.
O i ja sam, kao i vi sludjena od juce. Klinicki slucaj jada i ocaja .Mislim sve vreme sto ne nadjose bre nekog drugog za oziljke i sl. dobro da se nisu setili da ne daj boze smisle i neku bolest bolesni umovi pa u tom ocaju skidam sve sto mi pod ruku padne gde ima gdina CS.
Koliko sam uspela da vas pratim oganizovaste sudjenje An. Da sam nesto bila tuzilac ja bih za glavnoosumnjicenog postavila Kaljani i to ne samo zbog njenih postupaka prema zenskim clanovima poodice. Zar ne mislite da je ona izneveila i samu sebe? Pa ni njena sudbina nije bila ni laka ni lepa. Zasto je sve zaboravila i jos gore zasto je sama cinila ono sto su njoj drugi. islim da se ona nije ni pokajala ni promenila ona samo gura svoje ne mareci za osecanja drugih (Ira npr.).
Potpuno se slazem sa vama da je ona scena pve bracne noci jeziva. A sto se tice Singovih mislim da je sve to samo protrcalo kroz njihove glave: na jedno uvo udje na drugo izadje. Koliko pratim seriju sem Bajrona koji upo*no pokusava da se izmigolji iz kandzi svoje majke, obicaja, predrasuda i koji nije odustao svi drugi su se predali i prepustiliDzaba im onda i suze i prazne reci.
Raspisala sam se za prvi put ihhhaj. Trcim, odoh da dovucem neko od dece ukoliko nisu otisli u totalno izbeglistvo da saljem ovo sto nazvljah na brzinu. Mnogo mi znacite (ima vremena, reci cu i zasto). ❤️

Draga cherrybaby, dobrodosla 🤗 od sveg ❤️
Kad mogu ja sa 58, sto ne bi i ti sa samo 53 😉, jos si ti u cvetu mladosti, tek te cekaju kojekakve zivotne gimnastike

A sto se tice snalazenja, nisi jedina, ali ovde uvek ima neko ko ce se naci pri ruci 👏👏👏 nama tuznima 😭
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Idem da kenj.. ako te bas jako zanima..🤣🤣

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Jel' ti hodjes da sve popadamo u nesvest ovde i da ne docekamo Titove pionire?❤️

Ja se samo trudim da dobijete vecernju dozu 😳
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Jecka posudila sam tvoju slicicu...malo je uvelicala radi devojaka,mislim ruke..i tako to 😆😆😆

Hvala Biki za uvelicavanje..iju..nesto mu se nabudzilo ispod ruke...😳