EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #9 - Page 107

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

70.8k

Users

26

13.5k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Uh😭 biki veruj mi jos placem😭 ma razumem je ja i zato mi sad fali takva An kao sto je bila tada😭

Brzo ce doci ta Anandi. Ovo sto smo videli poslednjih dana su veliki koraci za Anandi. Veruj mi!!

Slazem se👏
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Jecooo ovaj tvoj kanal nece da me primi,sta da radim ???😭
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: Bikica

A sad specijalno za moju dragu DAL...od mene...

108393946 3 Dzc5 1360098800

Zovi hitnu za Dal...brzo...🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Zovi hitnu za Dal...brzo...🤣

Sladjo, moze i interventnu..(tamo su dobri frajeri..😆😆)
smeker thumbnail

Originally posted by: kop93

Jecooo ovaj tvoj kanal nece da me primi,sta da radim ???😭

Kopice i meni nije htelo pa sam ,ukucala novu email adresu i novu lozinku pa je posle htelo probaj
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Iskreno, i ja sam verovala da je Anandi zaljubljena u Shiva,sve do njene izjave Sumitri kako ne veruje da ce moci da uzvrati Shivu ljubav kako zasluzuje, ali tu epi jos nismo gledali sa prevodom, pa neka ostane da sudimo po ovome sto smo do sad videli a veceras smo videli da je Anandi zaljubljena u Shiva, ne tim intenzitetom kao on u nju ali jeste,priznajem, mene je kupila svojim govorom..

Ma videlo se i ranije... ona reaguje na svaki Shivov nehotican dodir... postoje u njoj osecanja ... ali ih ona ne razume... jer se nikad nije tako osecala!
Sa onim je bilo drugacije... volela ga je jer je tako trebalo... jer je to sledilo... sta je drugo mogla? Da ga ne voli? Kako?
Ona nije imala svoj identitet... nije mogla da odluci da li ce da ga voli ili ne... Sve sto je radila, osecala bilo je podredjeno njegovim zeljama. Njene zelje nisu postojale. Ona kao licnost nije postojala...
Sa Sh je drugacije... on je voli i postuje kao zenu...
I bez obzira na celu istoriju sa onim, cije ime ne pominjemo, dal' su spavali ili ne, ovo sa Sh je za nju kao prvi put... za zenu!

I necu vise da pisem kad sam tuzna. Mnogo sam se upetljala...😳
Edited by alisa112 - 12 years ago
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Tina013

Jeco ja jos ne vidim video, jesi li ga okacila ili sam ja pogubljena pa ga ne nalazim 😳

Nisam jos,javim kad bude.Sad se stavlja 😊
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Ali znate li sta je tragedija u celoj toj prici kada je vecina nasih devojaka i zena u pitanju? Sto posle brojnih kretena na koje nailaze i koji ih tretiraju po sistemu idi mi/dodji mi, a sve one za to vreme sanjaju i prizeljkuju nekog neznog i pazljivog, kada (i ako) konacno nalete na takvog - onda im je taj dosadan, smarajuc, mutav i ne valja... paradoks

Muskarac treba da izgleda kao muskarac: visok, snazan ,ako je jos i sladak BINGO, ..treba da razmislja ko muskarac: duhovit, zabavan, inteligentan, pazljiv prema slabijem polu, kavaljer i dzentlmen..treba da bude uredan, pristojan, lepo vaspitan i da postuje svoju porodicu, prijatelje i nikog ne gleda sa visine...treba da ume da nosi svako breme sa dostojanstvom i da bude hrabar,odlucan i neustrasiv kad zatreba..u njemu treba da nadjem buducu podrsku, prijatelja,oca svojoj deci i cvrst oslonac...Tako da ne moze da se onaj ko je samo nezan i pazljiv a nema svoje JA i ne ostavlja utisak muskarca vec ima osobine zena,tesko moze svrstati u pozeljnu kategoriju..

Vidim ja Dal tebi treba Shiv😉

On bi bio po svemu idealan za mene..ali isuvise sam velika da jos verujem u Deda Mraza 😆 😆
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Radim,radim 👍🏼
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Izvini Bikice🤗, javim se posle.
Jos pricam!!!🤣