Jecooo ovaj tvoj kanal nece da me primi,sta da radim ???😭
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Conceiving of PL…
BHAJAN & DANCE 16.9
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Katrina Kaif Is Pregnant
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Welcome Baby Boy ❤️🧿
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
which new Bollywood movie should i watch ....
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
Jecooo ovaj tvoj kanal nece da me primi,sta da radim ???😭
Sladjo, moze i interventnu..(tamo su dobri frajeri..😆😆)
Iskreno, i ja sam verovala da je Anandi zaljubljena u Shiva,sve do njene izjave Sumitri kako ne veruje da ce moci da uzvrati Shivu ljubav kako zasluzuje, ali tu epi jos nismo gledali sa prevodom, pa neka ostane da sudimo po ovome sto smo do sad videli a veceras smo videli da je Anandi zaljubljena u Shiva, ne tim intenzitetom kao on u nju ali jeste,priznajem, mene je kupila svojim govorom..
Originally posted by: Serviana
Ma ja mislim da su s tom epizodom sa Sumitrom CV hteli zapravo da prikazu nesto drugo. Pa su to ucinili malo nespretno. Hteli su da prikazu kako je normalno osecati strah kada se ide iz roditeljskog doma. Meni se to desilo. Ja volim mog muza i zelela sam nas zajednicki zivot. Nedelju dana pre mog preseljenja u Spaniju , karte kupljene sve spremno mene uhvatio neki nemir, pa mi se ne ide pa sve tako. Pa pocnes da se preispitujes da li to zaista zelis. Moj tada momak je osetio da se samnom nesto desava. I onda 4 dana pred put tek tako iz vedrog neba pocne da prica samnom jedan moj prijatlej koji zivi u Nemackoj i kaze mi: ako si uplasena, nesigurna da znas da je to normalno. Ja sam cupao i grebao da odem a dan pred odlazak za Nemacku sam proveo u svojoj sobi placuci. Bez da sam mu rec rekla poceo je da mi prica kako se osecam. I vratio mi moj mir. Shvatila sam da je to normalno. On je bio moja Sumitra. 🤣
Nece i nece 😡,crko daboga ovaj yuotube 😡. Evo sin mi kaze sutra ce on probat namjestit!!
Originally posted by: sladjana333
Pa ne znam sta podrazumevas pod tom ''interventnom'', kod nas ti se elita u tum pogledu na koji ti mislis, sada zove zandarmerija, to su ti specijalci, mislim u svakom pogledu,🤣
Originally posted by: Serviana
Ma ja mislim da su s tom epizodom sa Sumitrom CV hteli zapravo da prikazu nesto drugo. Pa su to ucinili malo nespretno. Hteli su da prikazu kako je normalno osecati strah kada se ide iz roditeljskog doma. Meni se to desilo. Ja volim mog muza i zelela sam nas zajednicki zivot. Nedelju dana pre mog preseljenja u Spaniju , karte kupljene sve spremno mene uhvatio neki nemir, pa mi se ne ide pa sve tako. Pa pocnes da se preispitujes da li to zaista zelis. Moj tada momak je osetio da se samnom nesto desava. I onda 4 dana pred put tek tako iz vedrog neba pocne da prica samnom jedan moj prijatlej koji zivi u Nemackoj i kaze mi: ako si uplasena, nesigurna da znas da je to normalno. Ja sam cupao i grebao da odem a dan pred odlazak za Nemacku sam proveo u svojoj sobi placuci. Bez da sam mu rec rekla poceo je da mi prica kako se osecam. I vratio mi moj mir. Shvatila sam da je to normalno. On je bio moja Sumitra. 🤣