EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #9 - Page 108

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

70.8k

Users

26

13.5k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kop93

Jecooo ovaj tvoj kanal nece da me primi,sta da radim ???😭

Odjavi se pa se prijavi 😊
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

A sad specijalno za moju dragu DAL...od mene...

108393946 3 Dzc5 1360098800

Biki, a sto Siv ne sme da me pogleda, pa necu mu nista
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sladjo, moze i interventnu..(tamo su dobri frajeri..😆😆)

Pa ne znam sta podrazumevas pod tom ''interventnom'', kod nas ti se elita u tum pogledu na koji ti mislis, sada zove zandarmerija, to su ti specijalci, mislim u svakom pogledu,🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: alisa112

Izvini Bikice🤗, javim se posle.
Jos pricam!!!🤣

Joj Alisa...stomak me boli od smeha na tvoj komentar...jos uvek se smejem jao meni sa mnom🤣
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Daltoni

Iskreno, i ja sam verovala da je Anandi zaljubljena u Shiva,sve do njene izjave Sumitri kako ne veruje da ce moci da uzvrati Shivu ljubav kako zasluzuje, ali tu epi jos nismo gledali sa prevodom, pa neka ostane da sudimo po ovome sto smo do sad videli a veceras smo videli da je Anandi zaljubljena u Shiva, ne tim intenzitetom kao on u nju ali jeste,priznajem, mene je kupila svojim govorom..

Ma ja mislim da su s tom epizodom sa Sumitrom CV hteli zapravo da prikazu nesto drugo. Pa su to ucinili malo nespretno. Hteli su da prikazu kako je normalno osecati strah kada se ide iz roditeljskog doma. Meni se to desilo. Ja volim mog muza i zelela sam nas zajednicki zivot. Nedelju dana pre mog preseljenja u Spaniju , karte kupljene sve spremno mene uhvatio neki nemir, pa mi se ne ide pa sve tako. Pa pocnes da se preispitujes da li to zaista zelis. Moj tada momak je osetio da se samnom nesto desava. I onda 4 dana pred put tek tako iz vedrog neba pocne da prica samnom jedan moj prijatlej koji zivi u Nemackoj i kaze mi: ako si uplasena, nesigurna da znas da je to normalno. Ja sam cupao i grebao da odem a dan pred odlazak za Nemacku sam proveo u svojoj sobi placuci. Bez da sam mu rec rekla poceo je da mi prica kako se osecam. I vratio mi moj mir. Shvatila sam da je to normalno. On je bio moja Sumitra. 🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Serviana

Ma ja mislim da su s tom epizodom sa Sumitrom CV hteli zapravo da prikazu nesto drugo. Pa su to ucinili malo nespretno. Hteli su da prikazu kako je normalno osecati strah kada se ide iz roditeljskog doma. Meni se to desilo. Ja volim mog muza i zelela sam nas zajednicki zivot. Nedelju dana pre mog preseljenja u Spaniju , karte kupljene sve spremno mene uhvatio neki nemir, pa mi se ne ide pa sve tako. Pa pocnes da se preispitujes da li to zaista zelis. Moj tada momak je osetio da se samnom nesto desava. I onda 4 dana pred put tek tako iz vedrog neba pocne da prica samnom jedan moj prijatlej koji zivi u Nemackoj i kaze mi: ako si uplasena, nesigurna da znas da je to normalno. Ja sam cupao i grebao da odem a dan pred odlazak za Nemacku sam proveo u svojoj sobi placuci. Bez da sam mu rec rekla poceo je da mi prica kako se osecam. I vratio mi moj mir. Shvatila sam da je to normalno. On je bio moja Sumitra. 🤣

Ok, pametna si cura, aj da ti poverujem i ovaj put ..ali i dalje cekam akciju sa An strane, sada jos vise nego kada sam imala drugo misljenje..
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Odjavi se pa se prijavi 😊

Nece i nece 😡,crko daboga ovaj yuotube 😡. Evo sin mi kaze sutra ce on probat namjestit!!
Daltoni thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Pa ne znam sta podrazumevas pod tom ''interventnom'', kod nas ti se elita u tum pogledu na koji ti mislis, sada zove zandarmerija, to su ti specijalci, mislim u svakom pogledu,🤣

Mislim na one sto brzo intervenisu..nije bitno: vatrogasci, zandarmerija, specijalci,nindza kornjace,spajdermeni,padobranci...ma nisam probirljiva..🤣
Edited by Daltoni - 12 years ago
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Slazem se, ja nisam isla u drugu zemlju, vec sam se udala u isti grad gde sam oduvek zivela, ali je bilo strasno, tako da sam izjutra, na dan svadbe, ustala sa ogromnim herpesom na usni, da sam htela da umrem. Isto to se dogodilo i mojoj kumi na dan njene svadbe, a herpes hoce da izadje, ako ga vec imas, od prevelikog stresa.
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Ja se slazem sa Jasnom 👍🏼, ko i uvek 🤣
Ne verujem ja bas tim njihovim prevodima i prepricavanjima, dok ne vidim svojim ocima i ne interpretiram kako ja hocu 😆
Ja to nisam ukapirala da je ona to Sumitri rekla bukvalno. Mora, ma mora da su nespretno preneli, 100% sam sigurna.