EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #8 - Page 75

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

77.5k

Users

24

11k

Frequent Posters

medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: sashka123

Meni je srce bilo na mestu i danas kad sam videla kako se gledaju i kako je An navijala da njen dragi pobedi,ma preslatki su mi,bezobrazluk je zaista sto nam daju te scene na kasicicu,a ako se bore za gledanost,oni kao da nisu svesni kolika bi gledanost bila da nam prikazuju njih dvoje i njihovu pricu a ideja za to bi imali i vise nego dovoljno. Ako su okupirani raznim porukama koje hoce da posalju drustvu,nisam sigurna kao i svi mi uostalom da salju uvek prave.

Slazem se sa tobom nija nisam sigurna da salju ispavne poruke.A mene isto nevrraju sto sve manje ima An i Sh valjda ce promeniti ako im gledanost padne.😆😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Medena,ostale smo izgleda zadnje,ja ne mogu ni da spavam,sva sam u iscekivanju sutrasnje epizode,pribojavam se da onaj bagljavi slucajno ne padne,ugane zglob pa ne daj Boze oboli opet od amnezije,kuku nama😆😆😆. Laku noc,odoh i ja 🥱
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Bojim se da ce i danas da daju sav prostor JaGa prici. N znam mene nekako ne zadovoljavaju 2 pogleda koja upute jedno drugome.😕
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Bojim se da ce i danas da daju sav prostor JaGa prici. N znam mene nekako ne zadovoljavaju 2 pogleda koja upute jedno drugome.😕

Ni mene🤢 ali evo sta sam nasla na forumu neznam jeli tacno mozes da proveris

Hey someone posted on FB new promo for 2 nd Feb

I don't whether its true or not

Anandi gives a gift to Shiv on the occasion of Sankranti. It a deep blue sweater which Shiv wears enthusiastically, and the collar is in fold. Anandi straightens up the folded collar and..eyelock..and her hands rest(for a some considerble time) on his chest-shoulder...

Edited by shmeker - 12 years ago
smeker thumbnail

E ovako treba da izgleda prava domacica😲😉
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: shmeker

Ni mene🤢 ali evo sta sam nasla na forumu neznam jeli tacno mozes da proveris

Hey someone posted on FB new promo for 2 nd Feb

I don't whether its true or not

Anandi gives a gift to Shiv on the occasion of Sankranti. It a deep blue sweater which Shiv wears enthusiastically, and the collar is in fold. Anandi straightens up the folded collar and..eyelock..and her hands rest(for a some considerble time) on his chest-shoulder...

Tacno je. Neke cure su videle video. :) i dalje nisam zadovoljna. Ja hocu pomak u njihovoj prici. Mada je i ovo poklanjanje velika stvar za A. Setite se kako se J rugao njenom ukusu. Cinjenica da ce se Shivu svideti njen poklon za nju ce biti velika stvar.
smeker thumbnail

Originally posted by: Serviana

Tacno je. Neke cure su videle video. :) i dalje nisam zadovoljna. Ja hocu pomak u njihovoj prici. Mada je i ovo poklanjanje velika stvar za A. Setite se kako se J rugao njenom ukusu. Cinjenica da ce se Shivu svideti njen poklon za nju ce biti velika stvar.

Nisam ni ja zadovoljna ako bude samo ta jedna scena😕 ali se opet nadam da ce dati nesto vise,i ovo je na kasicicu😡😡 secam se kako ju je kinjio i govorio da nema ukusa😡😡
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
uhhh ja sam naopaka, meni se svidja sto ide polako 😳... iz razloga sto cemo da ih duze gledamo 🤣. Ja ne mogu da zamislim da se serija zavrsi 😳, sta cu onda 😕
Jeca thumbnail

Originally posted by: sashka123

Sta znaci prevod,od zadovoljstva zbog svake Shivove reci koju je izgovorio onoj🐷 pa do gadjenja zbog svakog njegovog postupka,foliranja,glume i kako je samo opet kurv..ski prebacio lopticu na An,kao ako mu ona ne oprosti do kraja zivota ,nema sta da joj zameri,nije nego,a sta je ona jadna mogla drugo i da uradi nego da mu oprosti,kad je pametni Vasant toliko puta pred njom ponovio kako je on sin te kuce,sta je trebala i mogla jadna da uradi nego to. A zaboravili su izgleda svi da je ona zelela da ode iz te kuce,spakovala svoju malu torbicu kad se svinja pojavio sa novom zenom ali je babi pozlilo pa je ona opet ostala kao zrtva da ne bi baba umrla,gledala njega i Ga,zatvarali joj vrata pred nosem ,sluzila ih i plakala sama da je niko ne vidi,a ispalo je da su oni za nju uradili veliku stvar,ne,ceo zivot je ona njima cinila. Uh!

Kao da mi citas misli! 😊 Sve ja to isto mislim i zato su mi se svi Singovi zgadili 😡 🤢
Edited by Jeca1997 - 12 years ago
Jeca thumbnail
I ja mislim da ce Shiv biti povredjen 😕 A ja cu onda plakati 😭