EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #8 - Page 74

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

77.5k

Users

24

11k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kop93

Garant baba razmislja kako ce unuka opet ozenit!! Od kako pratim seriju to je njena glavna preokupacija!! 😃 Udat...ozenit..udat...ozenit...😆

Generacijo...opet ti zlatna...👏..svaka rec...😆😆😆
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
neka Bikice, nije bas neka romanticna scena, vise je urnebesna 😆. Ima toliko dobrih scena da se zabeleze, ova je vise 🤣
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

E Tinice znam tu scenu...😆😆😆..izvadila sam dosta slika gde on,ali nisam postavila,mada ne znam imam li tu..😆...ne mogu stici za video zapis..bice toga..nadam se

Bikice,ja necu da se ponavljam,znas koliko obozavam tvoje slike i da sam u nocnoj smeni cekajuci sta ces da postavis,a stvarno kad gledas slike onda mozes mnogo bolje da analiziras izraze lica. Eto meni ona slicica gde An gleda u Ja kad joj je Shiv rekao da ga je on pustio govori TI CES PUSTITI MOG COVEKA DA POBEDI,SVASTA,NISI TI NJEMU NI DO KOLENA😆😆😆
Bikica_Biki thumbnail
Danasnja kombinacija ..brzinska..
kombinacija
Edited by Bikica - 12 years ago
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Koliko sam ja skontala , oni prikazuju dve nove epizode i ponavljaju na pocetku deo trece epizode, koja je prethodnog dana bila poslednja. Jesam dobro skontala?

Opet sam gledala ono sa Choti Ma..bas je volim!
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: sashka123

Bikice,ja necu da se ponavljam,znas koliko obozavam tvoje slike i da sam u nocnoj smeni cekajuci sta ces da postavis,a stvarno kad gledas slike onda mozes mnogo bolje da analiziras izraze lica. Eto meni ona slicica gde An gleda u Ja kad joj je Shiv rekao da ga je on pustio govori TI CES PUSTITI MOG COVEKA DA POBEDI,SVASTA,NISI TI NJEMU NI DO KOLENA😆😆😆

Da tako je Sasha...taj njen pogled...mnogo govori...i koliko pada u njenim ocima..on...vezano za njih AnSh,a ona se opet i raduje svakom njegovom "dobrom gestu" ali ovo ne priznaje zato ga tako i gleda...po njoj ispada..da ponizava njenog dragog ili tako nesto😉
Hvala..jos jednom..ali necu sad tako sa svojim kombinacijama cesto..radicu kadrove..tj.nase scene,a ovo drugo sa strane...necu forsirati..ovde..to ide u moj album.Mozda neki ne vole...pa da ne smaram sa ovim..
Edited by Bikica - 12 years ago
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Koliko sam ja skontala , oni prikazuju dve nove epizode i ponavljaju na pocetku deo trece epizode, koja je prethodnog dana bila poslednja. Jesam dobro skontala?

Opet sam gledala ono sa Choti Ma..bas je volim!

Slazem se sa tobom Choti Ma je postupila pravilno tada.Tako je naterala ukucane da malo misle na An.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Serviana

Hvala Nado. Nisam taj deo gledala pa ne znam. Sigurno je da ce i Ganga preko suda dobiti dete nazad. Valjda nece samo J da joj pomogne da bi napravili paralelu izmedju njega i A. Posto A je pomogla Puli zar ne?
Logicno bi bilo da mu u tome pomognu sarpanchji i colector sahab 😉 J heroizma mi je dosta za narednih mesec dana.

Ma nema na cemu.😊. Upravo tako i ja mislim da ce se stvari odvijati kad je u pitanju Ganga. Preko nje ce obraditi jos jednu pojavu u drustvu i tako poslati poruku, da se prptiv toga mora boriti kao i nacin na koji to treba raditi. A sto se J🐷 tice, pa ja njegov "heroizam" vidim kao pokusaj da mu se vrati izgubljena popularnost. Mislim da su se sa njegovim likom malo previse zaigrali i sada pokusavaju to da poprave. 😕 Sto se mene tice ne moraju da se trude, on mi je bitan otprilike koliko i Makan.
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
A u vezi sutrasnje epizode misli da ce se Sh i An umesati kao kolektor i serpanci ,a neznam zasto mi se mota po glavi da ce Sh da dobije udarac i da ce tada da An shvati svoju ljubav prema njemu. Posle ce joj biti frka kako ona to da njemu i pokaze koliko ga voli.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: medena

A u vezi sutrasnje epizode misli da ce se Sh i An umesati kao kolektor i serpanci ,a neznam zasto mi se mota po glavi da ce Sh da dobije udarac i da ce tada da An shvati svoju ljubav prema njemu. Posle ce joj biti frka kako ona to da njemu i pokaze koliko ga voli.

Meni je srce bilo na mestu i danas kad sam videla kako se gledaju i kako je An navijala da njen dragi pobedi,ma preslatki su mi,bezobrazluk je zaista sto nam daju te scene na kasicicu,a ako se bore za gledanost,oni kao da nisu svesni kolika bi gledanost bila da nam prikazuju njih dvoje i njihovu pricu a ideja za to bi imali i vise nego dovoljno. Ako su okupirani raznim porukama koje hoce da posalju drustvu,nisam sigurna kao i svi mi uostalom da salju uvek prave.