Garant baba razmislja kako ce unuka opet ozenit!! Od kako pratim seriju to je njena glavna preokupacija!! 😃 Udat...ozenit..udat...ozenit...😆
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 24th Oct 2025
RAMAYAN AT PH 23.10
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 2nd ODI🏏
APAHARAANN 24.10
Twinkle Khanna says physical cheating isn’t a deal breaker
Mihir To Kiss Noyna - Ewwwww
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 23, 2025 Episode Discussion Thread
Leap & Separation!
SSR Family To Challenge CBI Closure Report
AT - Abhishek Bajaj 🐐 Humara Bajaj ❤️
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠 RESULTS
Spirit - The Sound Story Of The Film
Abhinav Kashyap about Aamir & Saif
Akash & Isha Ambani s birthday celebration in Jamnagar.
Garant baba razmislja kako ce unuka opet ozenit!! Od kako pratim seriju to je njena glavna preokupacija!! 😃 Udat...ozenit..udat...ozenit...😆
E Tinice znam tu scenu...😆😆😆..izvadila sam dosta slika gde on,ali nisam postavila,mada ne znam imam li tu..😆...ne mogu stici za video zapis..bice toga..nadam se

Originally posted by: sashka123
Bikice,ja necu da se ponavljam,znas koliko obozavam tvoje slike i da sam u nocnoj smeni cekajuci sta ces da postavis,a stvarno kad gledas slike onda mozes mnogo bolje da analiziras izraze lica. Eto meni ona slicica gde An gleda u Ja kad joj je Shiv rekao da ga je on pustio govori TI CES PUSTITI MOG COVEKA DA POBEDI,SVASTA,NISI TI NJEMU NI DO KOLENA😆😆😆
Slazem se sa tobom Choti Ma je postupila pravilno tada.Tako je naterala ukucane da malo misle na An.Originally posted by: Serviana
Koliko sam ja skontala , oni prikazuju dve nove epizode i ponavljaju na pocetku deo trece epizode, koja je prethodnog dana bila poslednja. Jesam dobro skontala?
Opet sam gledala ono sa Choti Ma..bas je volim!
Originally posted by: Serviana
Hvala Nado. Nisam taj deo gledala pa ne znam. Sigurno je da ce i Ganga preko suda dobiti dete nazad. Valjda nece samo J da joj pomogne da bi napravili paralelu izmedju njega i A. Posto A je pomogla Puli zar ne?Logicno bi bilo da mu u tome pomognu sarpanchji i colector sahab 😉 J heroizma mi je dosta za narednih mesec dana.
A u vezi sutrasnje epizode misli da ce se Sh i An umesati kao kolektor i serpanci ,a neznam zasto mi se mota po glavi da ce Sh da dobije udarac i da ce tada da An shvati svoju ljubav prema njemu. Posle ce joj biti frka kako ona to da njemu i pokaze koliko ga voli.