EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #8 - Page 73

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

77.5k

Users

24

11k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Bikice super su ti slikice 👏 a nasi golupcici su mnogo slatki. Tako je lepo videti Anandi nasmejanu i veselu, a najlepse je sto je sva njena paznja usmerena samo na Shiva. 😳
Hvala ..Love...Mogu ti reci..zadnje vreme..sve vise i vise je usmerena na njega...mada je i pre svadbe bilo njenih toplih pogleda itekako,ali sada je nesto posebno...i sve vise i vise bice toga kod nje izrazeno,bice ona..kao sto je on prema njoj i ako ne i vise...gledacemo..❤️
A pricica je super sinoc mi bas dobro dosla,slatko sam se ismejala sladoledu...
sad radim kombinaciju -kreaciju od danasnje epizode...
Edited by Bikica - 12 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
A lepo je bilo i od babe veceras sto je na strinino pitanje ko ce pobediti rekla da joj nije vazno jer obojica su njeni sinovi i stvarno je tako i mislila👏
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: alisa112

Moze ti se... Kad si Goldie..🤣 Ne moras da brojis!😆
'Ajd' opet! 👏

Hahahaha Alisa, pa prosla sam i ja taj put i brojanje..evo mene opet cure 🤗
Serviana thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Kako je Shiv na pinku samo potapsao Jag po ramenu, ovaj se odmah prisetio kakve je batine dobio poslednji put kada je Shiv bio ljut zbog nepravde..Bogami,cinilo se kao da ce da ga izuje od batina..a to mi je ulepsalo vece makar na kratko i ublazilo ovu Jag Ganga smaranje-pricu..
Neki kazu da ce serija sada vise da se koncentrise na njihovu pricu jer kod Sh i An nemaju materijala osim da razvlace na kasicicu dok provlace svakojake gluposti. Ta njihova glumica je veoma popularna kod njih ali se pitam kako ce serija biti prihvacena kod nas, s obzirom na nase reakcije na sve ovo...Volela bih da ih upozorim u jednom pismu na to,jer ne bih volela da razocaraju nase gledaoce ..Nazalost sada nemam vremena za to, pa mozda jednom...

Ma ja se sve nadam da ce biti ravnomerna podela vremena. Kao i kad je J bio sa Gauri tako je bilo. Imaju oni oko Ansh jos toliko toga: njeno shvatanje ljubavi, zatim da je on npr podrzi da nastavi studije, zatim sukob sa Het Singom, zatim njena politicka karijera, bliznakinje , i jos mnogo toga. A Jaga i Ganga bez Ansh ne mogu da nose seriju. Znaju oni da je pola ljudi pocelo da gleda seriju kad je Shiv usao. Pola AT je pocelo da gleda seriju sa Shivom, onda mozes misliti van foruma. Ansh su im zlatne koke, znaju oni to.

Ali mozemo da im pisemo pismo. Ja cu s tobom. ALi ne verujem ja u price. Ovde se po forumu pisu svakakve gluposti.
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
uhhh sad gledam opet scene danasnje AnSh hihihi
kad bi Bikica mogla da uhvati, ali u video zapisu 😆, onu scenu pre nego sto 🐷 pokida konac. Scena kad Sh kao nesto dribla zmaja ili kako se kaze vec 🤣, scena mi je urnebesna, bas je ispalo smesno 🤣, kao nesto vuce kanap, ma cirkus 😆... ali Shiv je dooobar, uhhh 😳
Serviana thumbnail

Originally posted by: nn027

Jasna Puli je bila udata za brata svog pokojnog muza i rodila mu dete. Doveli su je kao drugu zenu na prevaru, toboz ova prva je uzas i tako to. Prava istina je da mu prva zena nije mogla roditi dete. Posle rodjenja deteta Puli su "unapredili" u sluskinju (zivela je kao Ganga). Na kraju su je isterali a Anandi joj je pomogla da preko suda vrati dete.

Bikice u vezi onog "maloletni delikvent", nije to tako strasno, narocito ako stavimo naglasak na "maloletni" (obzirom na moje godine kao da sam sama sebi dala kompliment)😉.

Eto ode i ovaj 10-ti😕.

Hvala Nado. Nisam taj deo gledala pa ne znam. Sigurno je da ce i Ganga preko suda dobiti dete nazad. Valjda nece samo J da joj pomogne da bi napravili paralelu izmedju njega i A. Posto A je pomogla Puli zar ne?
Logicno bi bilo da mu u tome pomognu sarpanchji i colector sahab 😉 J heroizma mi je dosta za narednih mesec dana.
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Kasnije Anandi zove babu da joj kaze da su u bolnici i takodjer joj je rekla da se cini da Jagya poznaje tu zenu, sto je navelo DS na razmisljanje.

Garant baba razmislja kako ce unuka opet ozenit!! Od kako pratim seriju to je njena glavna preokupacija!! 😃 Udat...ozenit..udat...ozenit...😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Koliko covek ne moze vise da veruje ovom Ja sta god uradio,ja sad razmisljam sta je njemu znacilo da pusti Shiva da ga pobedi,odkud on zna mozda bi ga Shiv bas pobedio i onaj osmeh kad mu je Shiv stavio do znanja da zna,ako je hteo da ucini An srecnom jer je video koliko joj znaci Shivova pobeda,onda je mogao drugacije da odreaguje a ne onaj osmeh, Ja sad bas u sitna crevca zalazim sto bi rekli,ali sta cu,em ga ne podnosim,em mi fali jos malo postova da mi skinu ogranicenje😆
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Tina013

uhhh sad gledam opet scene danasnje AnSh hihihi

kad bi Bikica mogla da uhvati, ali u video zapisu 😆, onu scenu pre nego sto 🐷 pokida konac. Scena kad Sh kao nesto dribla zmaja ili kako se kaze vec 🤣, scena mi je urnebesna, bas je ispalo smesno 🤣, kao nesto vuce kanap, ma cirkus 😆... ali Shiv je dooobar, uhhh 😳

E Tinice znam tu scenu...😆😆😆..izvadila sam dosta slika gde on,ali nisam postavila,mada ne znam imam li tu..😆...ne mogu stici za video zapis..bice toga..nadam se
Edited by Bikica - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: sashka123

Koliko covek ne moze vise da veruje ovom Ja sta god uradio,ja sad razmisljam sta je njemu znacilo da pusti Shiva da ga pobedi,odkud on zna mozda bi ga Shiv bas pobedio i onaj osmeh kad mu je Shiv stavio do znanja da zna,ako je hteo da ucini An srecnom jer je video koliko joj znaci Shivova pobeda,onda je mogao drugacije da odreaguje a ne onaj osmeh, Ja sad bas u sitna crevca zalazim sto bi rekli,ali sta cu,em ga ne podnosim,em mi fali jos malo postova da mi skinu ogranicenje😆

Sasha...jos malo eto te do 200-og posta i onada mozes pisati koliko ti ❤️ zeli😉