Bikice super su ti slikice 👏 a nasi golupcici su mnogo slatki. Tako je lepo videti Anandi nasmejanu i veselu, a najlepse je sto je sva njena paznja usmerena samo na Shiva. 😳
APAHARAANN 24.10
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 3rd ODI, Sydney🏏
PLAN CHANGED 25.10
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 25th Oct 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 25, 2025 Episode Discussion Thread
Leap & Separation!
AT - Abhishek Bajaj 🐐 Humara Bajaj ❤️
Actor Satish Shah Passes Away
Akash & Isha Ambani s birthday celebration in Jamnagar.
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠 RESULTS
Ayan told Karan he blundered leaving Dharma
I'm disgusted
Sunny Deol accuses few actors of corporate bookings
Abhinav Kashyap about Aamir & Saif
Sooooo Happy with This Weeks Elimination
Ram Aur Shyam By Anees Bazmi
Bikice super su ti slikice 👏 a nasi golupcici su mnogo slatki. Tako je lepo videti Anandi nasmejanu i veselu, a najlepse je sto je sva njena paznja usmerena samo na Shiva. 😳
Kako je Shiv na pinku samo potapsao Jag po ramenu, ovaj se odmah prisetio kakve je batine dobio poslednji put kada je Shiv bio ljut zbog nepravde..Bogami,cinilo se kao da ce da ga izuje od batina..a to mi je ulepsalo vece makar na kratko i ublazilo ovu Jag Ganga smaranje-pricu..
Neki kazu da ce serija sada vise da se koncentrise na njihovu pricu jer kod Sh i An nemaju materijala osim da razvlace na kasicicu dok provlace svakojake gluposti. Ta njihova glumica je veoma popularna kod njih ali se pitam kako ce serija biti prihvacena kod nas, s obzirom na nase reakcije na sve ovo...Volela bih da ih upozorim u jednom pismu na to,jer ne bih volela da razocaraju nase gledaoce ..Nazalost sada nemam vremena za to, pa mozda jednom...
Jasna Puli je bila udata za brata svog pokojnog muza i rodila mu dete. Doveli su je kao drugu zenu na prevaru, toboz ova prva je uzas i tako to. Prava istina je da mu prva zena nije mogla roditi dete. Posle rodjenja deteta Puli su "unapredili" u sluskinju (zivela je kao Ganga). Na kraju su je isterali a Anandi joj je pomogla da preko suda vrati dete.
Bikice u vezi onog "maloletni delikvent", nije to tako strasno, narocito ako stavimo naglasak na "maloletni" (obzirom na moje godine kao da sam sama sebi dala kompliment)😉.
Eto ode i ovaj 10-ti😕.
Garant baba razmislja kako ce unuka opet ozenit!! Od kako pratim seriju to je njena glavna preokupacija!! 😃 Udat...ozenit..udat...ozenit...😆Originally posted by: loveansh
Kasnije Anandi zove babu da joj kaze da su u bolnici i takodjer joj je rekla da se cini da Jagya poznaje tu zenu, sto je navelo DS na razmisljanje.
uhhh sad gledam opet scene danasnje AnSh hihihi
kad bi Bikica mogla da uhvati, ali u video zapisu 😆, onu scenu pre nego sto 🐷 pokida konac. Scena kad Sh kao nesto dribla zmaja ili kako se kaze vec 🤣, scena mi je urnebesna, bas je ispalo smesno 🤣, kao nesto vuce kanap, ma cirkus 😆... ali Shiv je dooobar, uhhh 😳
Originally posted by: sashka123
Koliko covek ne moze vise da veruje ovom Ja sta god uradio,ja sad razmisljam sta je njemu znacilo da pusti Shiva da ga pobedi,odkud on zna mozda bi ga Shiv bas pobedio i onaj osmeh kad mu je Shiv stavio do znanja da zna,ako je hteo da ucini An srecnom jer je video koliko joj znaci Shivova pobeda,onda je mogao drugacije da odreaguje a ne onaj osmeh, Ja sad bas u sitna crevca zalazim sto bi rekli,ali sta cu,em ga ne podnosim,em mi fali jos malo postova da mi skinu ogranicenje😆