EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 24

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.7k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago
Nista mi se nesvidja 😡. Da mu je rekla makar da ga voli , ali da nije spremna i da se plasi, da joj da vremena... nego opet baba, tata i bla bla blaaa . I eto, vracaju se u Dzastar, uzas... Zaista me nije nervirala i imala sam razumevanja do danasnje episode, ali ga sad pretera vise sa Singovima 😡. Ocigledno hoce da pokazu da kad je neko fer i dobar, na*ebe. Ko tebe pogacom, ti njega kamenom 😕
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Eto prodje i danasnja epizoda😡dobro je moglo je mnogo gore da prodje.Bilo mi je zao Sh,ona zaglavljena u proslosti 😡dokle vise ocekivala sam od nje vise u ovom razgovoru,medjutim on me je odusevio,dobro je podneo mada mislim da je bas povredjen ali to vesto krije😕.I dosadi vise sa singovima s punim pravom se ljuti ira a PT doliva ulje na vatru😡nevolim sto se vracaju u dzetsar,ali kad pomislim da ce biti sami u onoj kucici 😳videcemo valjda vise romantike,ako sme da je pipne😕

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Baba je bas mudra,ovih dvoje dolaze kod njih,ali posto i svinja stize ona poziva i PT da dode s njima,nije baba od jucer zna ona sto radi...😉. To sto Sh hoce da ide kod Singovih sa An,po meni nije strasno,ta obitelj je othranila An i ona ih smatra kao svoje roditelje,a Sh hoce da joj ugodi. Ptikva pravi od toga samo dramu.Njoj je u cilju zavadi pa vladaj!😡 Sh je muz kakvog je An stvarno zasluzila,jer samo on ce je uspijeti izvuci iz ovog oklopa u koji se uvukla..Nije Sh glup covjek jer kad uz njegovo strpljenje i pomoc,ona se izvuce i na povrsinu izade istinska An,osjecajna,strastvena,...! Svjestan je on kakav dijamant od zene krije se u njoj,zato joj daje svoju podrsku i vrijeme,jer napokon u tom blagostanju uzivat ce on,a ne neki drugi muskarac.😎 An kakvu poznamo mi,a i on, trostruko ce mu vratiti sve ovo sto joj on daje., a ona jadnica nije u stanju mu dati.I kazem opet vrijeme,strpljenje,vrijeme,strpljenje...!!
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Izvinjavam se za moju pogresku u mom komentaru gore.😕 U mom "prevodu"stoji da ce J doci u haveli kad i golubici,a u nasem baba se brine da se An nece sekirati sto je svinja otiso iz havelija 🤢.

dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Eto prodje i danasnja epizoda😡dobro je moglo je mnogo gore da prodje.Bilo mi je zao Sh,ona zaglavljena u proslosti 😡dokle vise ocekivala sam od nje vise u ovom razgovoru,medjutim on me je odusevio,dobro je podneo mada mislim da je bas povredjen ali to vesto krije😕.I dosadi vise sa singovima s punim pravom se ljuti ira a PT doliva ulje na vatru😡nevolim sto se vracaju u dzetsar,ali kad pomislim da ce biti sami u onoj kucici 😳videcemo valjda vise romantike,ako sme da je pipne😕

Ocekujem od ovih bezdusnika,CV, da ce AnSh u Haveliju smestiti u sobu gdje su bili J🐷 i Gori, pa da ce se AnSh prebaciti u bivsu njenu sobu, pa slijedi iznenadjenje, An mu se privuce i tako zagrljeni osvanu.a "ono" opet odgodjeno😆 mene to pocinje brinuti,jer takve vrste apstinencije skode zdravlju, narocito nasem😕
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kop93

Izvinjavam se za moju pogresku u mom komentaru gore.😕 U mom "prevodu"stoji da ce J doci u haveli kad i golubici,a u nasem baba se brine da se An nece sekirati sto je svinja otiso iz havelija 🤢.

s**ti,s**ti, pa dozovi onu 🐷, a nemoj misliti da je nemoguce😕ali ovo par dana smo uzivali u AnShneka je i ovako,samo nek nisu Singovi i 🐷😕
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

👏👏👏
ISPRAVKA
kajem se sto ono maloprije napisah😆ali drugarice smo pa ne bih da sta propustis.Vidim ja da ces ti uskoro doktorirati uz ovu seriju😆

Kopice,ne samo da necu skoro doktorirati,nego se verovatno necu ni udavati 😆 😆
Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: kop93

Mozes da mislis zasto se baba brine ? Cuj, nece An zateci J u haveliju, pa ce se An nasekirati zbog toga..??? Boze da li ona ima mozga - kao da je An udata za J a ne za Sjiva ? Dobro si ti napisla, baba bi trebala da se brine da udalju J da ga AnSh ne vide, a ne da se brine sta ce An reci sto ga nema!
Ali, ja sam negde odgledala neku buducu epizodu, gde An i Sh sede u haveliju sa Singovma, i Shiv stavlja babi ruku preko ociju, kao ima za nju neko iznenadjenje - kad joj skine ruke, baba onako ugleda u polumrau Jagija... Znaci, Shiv je taj koji je otisao da nadje J i da ga dovede u haveli, da baba ne bi patila za unukom - to ce biti u buducim epizodama. Svi su bili iznenadjeni i odusevljeni sto ponovo vide Jagija ( ukljucujuci i An, i njoj je bilo drago sto ga vidi !!)

Inace, da kazem koju rec i o danasnjoj epizodi... Mislim da ce Shiv uspeti da je odledi - mada sam i dalje ljuta na An sto je uopste pristala na ugovoreni brak, brak bez ljubavi - kad se to kosi sa njenim karakterom - ona je hrabra mlada zena, borac za prava zena, kako je onda mogla da sama uleti u takvu zamku - u brak bez ljubavi. Nije posteno i fer ni prama samoj sebi, ni prema Shivu - jedino je uspela da zadovolji babu i da po hiljaditi put uradi ono sto ona hoce !! Sad je tu gde je - nema nazad, a napred ne moze sama, bez pomoci Shiva. Sreca njena sto je ovaj momak voli, inace da je i on ne voli, da je pristao na ugovoreni brak, mislite da bi je pitao HOCE LI ILI NECE u radionu ? Ovako ce Shiv sigurno sve da uradi da dopre do njenog srca - i naravno uspece u tome, on ima dovoljno strpljenja i ljubavi, samo izgleda da publika i strastvene navijacice nemaju 😉 🤣
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Jedna stvar mi nije jasna...Zasto su kod nas (u Srbiji) misljenja podeljena u vezi toga sa kim Anandi treba da ostane,a u Indiji mislim da je njih 99% za Shiva,a kod nas pola-pola 🤢 Ne razumem one sto zele da se A i J pomire 😕
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Gocilija

Mozes da mislis zasto se baba brine ? Cuj, nece An zateci J u haveliju, pa ce se An nasekirati zbog toga..??? Boze da li ona ima mozga - kao da je An udata za J a ne za Sjiva ? Dobro si ti napisla, baba bi trebala da se brine da udalju J da ga AnSh ne vide, a ne da se brine sta ce An reci sto ga nema!
Ali, ja sam negde odgledala neku buducu epizodu, gde An i Sh sede u haveliju sa Singovma, i Shiv stavlja babi ruku preko ociju, kao ima za nju neko iznenadjenje - kad joj skine ruke, baba onako ugleda u polumrau Jagija... Znaci, Shiv je taj koji je otisao da nadje J i da ga dovede u haveli, da baba ne bi patila za unukom - to ce biti u buducim epizodama. Svi su bili iznenadjeni i odusevljeni sto ponovo vide Jagija ( ukljucujuci i An, i njoj je bilo drago sto ga vidi !!)

Inace, da kazem koju rec i o danasnjoj epizodi... Mislim da ce Shiv uspeti da je odledi - mada sam i dalje ljuta na An sto je uopste pristala na ugovoreni brak, brak bez ljubavi - kad se to kosi sa njenim karakterom - ona je hrabra mlada zena, borac za prava zena, kako je onda mogla da sama uleti u takvu zamku - u brak bez ljubavi. Nije posteno i fer ni prama samoj sebi, ni prema Shivu - jedino je uspela da zadovolji babu i da po hiljaditi put uradi ono sto ona hoce !! Sad je tu gde je - nema nazad, a napred ne moze sama, bez pomoci Shiva. Sreca njena sto je ovaj momak voli, inace da je i on ne voli, da je pristao na ugovoreni brak, mislite da bi je pitao HOCE LI ILI NECE u radionu ? Ovako ce Shiv sigurno sve da uradi da dopre do njenog srca - i naravno uspece u tome, on ima dovoljno strpljenja i ljubavi, samo izgleda da publika i strastvene navijacice nemaju 😉 🤣

Goco,to sa povezom je bilo 😊