🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 22nd Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Let's Discuss Abhir
Saiyaaara spoof
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Thread for Round 1 Nerdtastically Navratri
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
ENTRY INTO RESORT 22.9
Nine Nights of Devotion - Shubh Navratri
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
Izvinjavam se za moju pogresku u mom komentaru gore.😕 U mom "prevodu"stoji da ce J doci u haveli kad i golubici,a u nasem baba se brine da se An nece sekirati sto je svinja otiso iz havelija 🤢.
Eto prodje i danasnja epizoda😡dobro je moglo je mnogo gore da prodje.Bilo mi je zao Sh,ona zaglavljena u proslosti 😡dokle vise ocekivala sam od nje vise u ovom razgovoru,medjutim on me je odusevio,dobro je podneo mada mislim da je bas povredjen ali to vesto krije😕.I dosadi vise sa singovima s punim pravom se ljuti ira a PT doliva ulje na vatru😡nevolim sto se vracaju u dzetsar,ali kad pomislim da ce biti sami u onoj kucici 😳videcemo valjda vise romantike,ako sme da je pipne😕
Izvinjavam se za moju pogresku u mom komentaru gore.😕 U mom "prevodu"stoji da ce J doci u haveli kad i golubici,a u nasem baba se brine da se An nece sekirati sto je svinja otiso iz havelija 🤢.
Originally posted by: dadisabih
👏👏👏
ISPRAVKA
kajem se sto ono maloprije napisah😆ali drugarice smo pa ne bih da sta propustis.Vidim ja da ces ti uskoro doktorirati uz ovu seriju😆
Originally posted by: Gocilija
Mozes da mislis zasto se baba brine ? Cuj, nece An zateci J u haveliju, pa ce se An nasekirati zbog toga..??? Boze da li ona ima mozga - kao da je An udata za J a ne za Sjiva ? Dobro si ti napisla, baba bi trebala da se brine da udalju J da ga AnSh ne vide, a ne da se brine sta ce An reci sto ga nema!
Ali, ja sam negde odgledala neku buducu epizodu, gde An i Sh sede u haveliju sa Singovma, i Shiv stavlja babi ruku preko ociju, kao ima za nju neko iznenadjenje - kad joj skine ruke, baba onako ugleda u polumrau Jagija... Znaci, Shiv je taj koji je otisao da nadje J i da ga dovede u haveli, da baba ne bi patila za unukom - to ce biti u buducim epizodama. Svi su bili iznenadjeni i odusevljeni sto ponovo vide Jagija ( ukljucujuci i An, i njoj je bilo drago sto ga vidi !!)
Inace, da kazem koju rec i o danasnjoj epizodi... Mislim da ce Shiv uspeti da je odledi - mada sam i dalje ljuta na An sto je uopste pristala na ugovoreni brak, brak bez ljubavi - kad se to kosi sa njenim karakterom - ona je hrabra mlada zena, borac za prava zena, kako je onda mogla da sama uleti u takvu zamku - u brak bez ljubavi. Nije posteno i fer ni prama samoj sebi, ni prema Shivu - jedino je uspela da zadovolji babu i da po hiljaditi put uradi ono sto ona hoce !! Sad je tu gde je - nema nazad, a napred ne moze sama, bez pomoci Shiva. Sreca njena sto je ovaj momak voli, inace da je i on ne voli, da je pristao na ugovoreni brak, mislite da bi je pitao HOCE LI ILI NECE u radionu ? Ovako ce Shiv sigurno sve da uradi da dopre do njenog srca - i naravno uspece u tome, on ima dovoljno strpljenja i ljubavi, samo izgleda da publika i strastvene navijacice nemaju 😉 🤣