EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 25

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.6k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Pozdrav devojke!Kakvo je raspolozenje?
Cestitke za novi topik❤️
Edited by Bikica - 12 years ago
Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Goco,to sa povezom je bilo 😊

🤣 ha ha ha Onda sam ja odlepila nacisto 😕 pocela kao Anandi da imam FB - da mi se prividjaju scene... sa Jagadishem !!! 😡 Bas sam ga se pozelela, jos samo fali da pocnem i da ga sanjam nocu 🤢...pa da padnem sa kreveta i da se ubijem . ..🤣. kao da sam mu ja baba a ne DS !!
Ljubi ga babaaa !!!😡😡😡😡
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

s**ti,s**ti, pa dozovi onu 🐷, a nemoj misliti da je nemoguce😕ali ovo par dana smo uzivali u AnShneka je i ovako,samo nek nisu Singovi i 🐷😕

Ma 🐷 je zasluzio da ga Cv dovuce u Haveli i da ga postave u sobu do sobe gdje je su An i Sh,pa neka pati sanjajuci strastvene scenarije u svojoj glavi koji se desavaju u susjednoj sobi,makar mi znamo da nema nista,al nezna on!!😈
kop93 thumbnail

Jedna stvar mi nije jasna...Zasto su kod nas (u Srbiji) misljenja podeljena u vezi toga sa kim Anandi treba da ostane,a u Indiji mislim da je njih 99% za Shiva,a kod nas pola-pola 🤢 Ne razumem one sto zele da se A i J pomire 😕

Ti sto su za pomirbu An i 🐷,ili su muskarci ili su izlapili u glavi!!😆😆
kop93 thumbnail

Originally posted by: Gocilija

Mozes da mislis zasto se baba brine ? Cuj, nece An zateci J u haveliju, pa ce se An nasekirati zbog toga..??? Boze da li ona ima mozga - kao da je An udata za J a ne za Sjiva ? Dobro si ti napisla, baba bi trebala da se brine da udalju J da ga AnSh ne vide, a ne da se brine sta ce An reci sto ga nema!
Ali, ja sam negde odgledala neku buducu epizodu, gde An i Sh sede u haveliju sa Singovma, i Shiv stavlja babi ruku preko ociju, kao ima za nju neko iznenadjenje - kad joj skine ruke, baba onako ugleda u polumrau Jagija... Znaci, Shiv je taj koji je otisao da nadje J i da ga dovede u haveli, da baba ne bi patila za unukom - to ce biti u buducim epizodama. Svi su bili iznenadjeni i odusevljeni sto ponovo vide Jagija ( ukljucujuci i An, i njoj je bilo drago sto ga vidi !!)

Inace, da kazem koju rec i o danasnjoj epizodi... Mislim da ce Shiv uspeti da je odledi - mada sam i dalje ljuta na An sto je uopste pristala na ugovoreni brak, brak bez ljubavi - kad se to kosi sa njenim karakterom - ona je hrabra mlada zena, borac za prava zena, kako je onda mogla da sama uleti u takvu zamku - u brak bez ljubavi. Nije posteno i fer ni prama samoj sebi, ni prema Shivu - jedino je uspela da zadovolji babu i da po hiljaditi put uradi ono sto ona hoce !! Sad je tu gde je - nema nazad, a napred ne moze sama, bez pomoci Shiva. Sreca njena sto je ovaj momak voli, inace da je i on ne voli, da je pristao na ugovoreni brak, mislite da bi je pitao HOCE LI ILI NECE u radionu ? Ovako ce Shiv sigurno sve da uradi da dopre do njenog srca - i naravno uspece u tome, on ima dovoljno strpljenja i ljubavi, samo izgleda da publika i strastvene navijacice nemaju 😉 🤣

Goco,samo polako odlijepit ce An za Sh,palit ce ona mirisljive svijece za njega i setkat pred njim u sexi spavacici,samo bojim se koliko ce se on nacekat za to, moci ce komotno okrecit haveli kad ga krene...😲ROFLROFL
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Anandi je rekla ono sto smo i mislili, nije mu direktno rekla da ga ne voli vec zavijeno u sarme i oblande..ali rekla je i da zeli da ga zavoli,isto tako zavijeno u vinove listove i rolate..ali sustina je ista..sada je sve na Shivu i naravno na vremenu...

Veceras na pinku Singovi se spremaju u posetu hramu,tamo ce ona scena sa narukvicama,mada iskreno,sve te scene su mi nekako izgubile draz sada kada znam kako se An oseca..🤢
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Svim pravoslavnim vernicima zelim srecan i cestit BOZIC,u miru ,zdravlju,blagostanju slavili!

Edited by Bikica - 12 years ago
kop93 thumbnail
Dal samo ti doktoriraj na poslovnom planu,a sto se tice bracnog nedaj se zaplasiti.Ako nenades Sh,naci ce on tebe.❤️ Koliko god zivot hocemo isplanirati,on uvijek nade put da nas lijepo iznenadi. 😉😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Jedna stvar mi nije jasna...Zasto su kod nas (u Srbiji) misljenja podeljena u vezi toga sa kim Anandi treba da ostane,a u Indiji mislim da je njih 99% za Shiva,a kod nas pola-pola 🤢 Ne razumem one sto zele da se A i J pomire 😕

To su sada one prelomne epizode, Jag lik nije potpuno crn,vec je nekako siv ima jos belog u njemu..i uskoro ce shvatiti kako voli Anandi a to smo svi nekada davno zeleli..Iskreno,sada kada vidim kako ce An da se namuci sa Shivom a i njega ce jadnika da iskoriscava,mozda je i bolje da je ostala sa Jag,barem je ne bi mucila proslost jer bi njena proslost bila i njena crna sadasnjost 🤢😭
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

zato sto je normalno na nasim prostorima da zena prasta zlostavljanja,prevare,kockanje,opijanje pa i bigamiju.Posledice tradicije i patrijarhalnog vaspitanja,kao u Indiji.😊.Samo prije par godina kod nas u BiH, je usvojen Zakon o zenskim ljudskim pravima i njegova implementacija se prati.Citam da je to jedan od uslova za ulazak u EU😉To je inace Zakon o rodnoj ravnopravnosti i diskriminaciji, a uvodi se na svim podrucjima ExYU😊Kad ce doci do osvescenja❓❓😲
To su nam dodirne tacke sa Indijom🤣 a otkud Sh⭐️tamo, to Budha zna,reinkarnacija po nasem receptu.😉 da je kod nas, zvali bi ga "papucar"😕