Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 28
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
Armaan has always been the victim
How quickly time changes
Deepika starts shooting for King
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
Appreciation Post for Ruheen
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
Anupamaa 20 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Singer Zubeen Garg Passes Away
Aneet replaces Kiara in Shakti Salini
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo ~ Oct 2025 Sign up open!
Veer Hanuman - Chat Club #4
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Homebound - OSCARS 2026 Official Indian Entry
Ma 🐷 je zasluzio da ga Cv dovuce u Haveli i da ga postave u sobu do sobe gdje je su An i Sh,pa neka pati sanjajuci strastvene scenarije u svojoj glavi koji se desavaju u susjednoj sobi,makar mi znamo da nema nista,al nezna on!!😈Originally posted by: dadisabih
s**ti,s**ti, pa dozovi onu 🐷, a nemoj misliti da je nemoguce😕ali ovo par dana smo uzivali u AnShneka je i ovako,samo nek nisu Singovi i 🐷😕
Ti sto su za pomirbu An i 🐷,ili su muskarci ili su izlapili u glavi!!😆😆Originally posted by: Jeca1997
Jedna stvar mi nije jasna...Zasto su kod nas (u Srbiji) misljenja podeljena u vezi toga sa kim Anandi treba da ostane,a u Indiji mislim da je njih 99% za Shiva,a kod nas pola-pola 🤢 Ne razumem one sto zele da se A i J pomire 😕
Goco,samo polako odlijepit ce An za Sh,palit ce ona mirisljive svijece za njega i setkat pred njim u sexi spavacici,samo bojim se koliko ce se on nacekat za to, moci ce komotno okrecit haveli kad ga krene...😲Originally posted by: Gocilija
Mozes da mislis zasto se baba brine ? Cuj, nece An zateci J u haveliju, pa ce se An nasekirati zbog toga..??? Boze da li ona ima mozga - kao da je An udata za J a ne za Sjiva ? Dobro si ti napisla, baba bi trebala da se brine da udalju J da ga AnSh ne vide, a ne da se brine sta ce An reci sto ga nema!
Ali, ja sam negde odgledala neku buducu epizodu, gde An i Sh sede u haveliju sa Singovma, i Shiv stavlja babi ruku preko ociju, kao ima za nju neko iznenadjenje - kad joj skine ruke, baba onako ugleda u polumrau Jagija... Znaci, Shiv je taj koji je otisao da nadje J i da ga dovede u haveli, da baba ne bi patila za unukom - to ce biti u buducim epizodama. Svi su bili iznenadjeni i odusevljeni sto ponovo vide Jagija ( ukljucujuci i An, i njoj je bilo drago sto ga vidi !!)
Inace, da kazem koju rec i o danasnjoj epizodi... Mislim da ce Shiv uspeti da je odledi - mada sam i dalje ljuta na An sto je uopste pristala na ugovoreni brak, brak bez ljubavi - kad se to kosi sa njenim karakterom - ona je hrabra mlada zena, borac za prava zena, kako je onda mogla da sama uleti u takvu zamku - u brak bez ljubavi. Nije posteno i fer ni prama samoj sebi, ni prema Shivu - jedino je uspela da zadovolji babu i da po hiljaditi put uradi ono sto ona hoce !! Sad je tu gde je - nema nazad, a napred ne moze sama, bez pomoci Shiva. Sreca njena sto je ovaj momak voli, inace da je i on ne voli, da je pristao na ugovoreni brak, mislite da bi je pitao HOCE LI ILI NECE u radionu ? Ovako ce Shiv sigurno sve da uradi da dopre do njenog srca - i naravno uspece u tome, on ima dovoljno strpljenja i ljubavi, samo izgleda da publika i strastvene navijacice nemaju 😉 🤣
Originally posted by: Jeca1997
Jedna stvar mi nije jasna...Zasto su kod nas (u Srbiji) misljenja podeljena u vezi toga sa kim Anandi treba da ostane,a u Indiji mislim da je njih 99% za Shiva,a kod nas pola-pola 🤢 Ne razumem one sto zele da se A i J pomire 😕
Originally posted by: Jeca1997