EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 26

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.6k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Anandi je rekla ono sto smo i mislili, nije mu direktno rekla da ga ne voli vec zavijeno u sarme i oblande..ali rekla je i da zeli da ga zavoli,isto tako zavijeno u vinove listove i rolate..ali sustina je ista..sada je sve na Shivu i naravno na vremenu...

Veceras na pinku Singovi se spremaju u posetu hramu,tamo ce ona scena sa narukvicama,mada iskreno,sve te scene su mi nekako izgubile draz sada kada znam kako se An oseca..🤢

An je sve isplanirala kako ce sa Sh nakon sklapanja braka,samo je skroz zaboravila na intimni dio.😕
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Svim pravoslavnim vernicima zelim srecan i cestit BOZIC,u miru ,zdravlju,blagostanju slavili!

Hvala,Bikice,dobro ti nama dosla,bas sam danas nesto pomislila na tebe, pa da te pitam da nisi i ti stigla helihopterom sa Zerardom Depardijeom ??? 😆 😉
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kop93

An je sve isplanirala kako ce sa Sh nakon sklapanja braka,samo je skroz zaboravila na intimni dio.😕

Jeste,strina je pomislila da An nije u stanju da pruzi Shivu ruku,kako ce onda da ga vodi za ruku celog zivota..Nije ona izgleda puno razmisljala o tom delu..
kop93 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

zato sto je normalno na nasim prostorima da zena prasta zlostavljanja,prevare,kockanje,opijanje pa i bigamiju.Posledice tradicije i patrijarhalnog vaspitanja,kao u Indiji.😊.Samo prije par godina kod nas u BiH, je usvojen Zakon o zenskim ljudskim pravima i njegova implementacija se prati.Citam da je to jedan od uslova za ulazak u EU😉To je inace Zakon o rodnoj ravnopravnosti i diskriminaciji, a uvodi se na svim podrucjima ExYU😊Kad ce doci do osvescenja❓❓😲
To su nam dodirne tacke sa Indijom🤣 a otkud Sh⭐️tamo, to Budha zna,reinkarnacija po nasem receptu.😉 da je kod nas, zvali bi ga "papucar"😕

Dadi ziva istina 👏.Mom muzu je jedan "Macho-opija se ,svalera itd" rekao da je papucar,a ovaj moj mu rekao:Jesam papucar i sta hoces!!?? Shocked Ja kad sam to cula kad se nisam izvrnila od smijeha.ROFL
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Hvala,Bikice,dobro ti nama dosla,bas sam danas nesto pomislila na tebe, pa da te pitam da nisi i ti stigla helihopterom sa Zerardom Depardijeom ??? 😆 😉

Drago mi je da sam ponovo sa vama❤️
Ma nisam ja mislila bas danas nego me Zerard nagovori kao hajde ti sa mnom brze ces stici
Edited by Bikica - 12 years ago
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Ne gledam vise na PINKU,zbog onih dzelata,Dadise i 🐷.Odavno nisam bila tako iskljuciva prema omrazenim likovima.Sta su uradili s An je neoprostivo, i jos ce😡
Bikica_Biki thumbnail
Ipak bi vise volela da je umesto Zerarda bio doticni😛

Edited by Bikica - 12 years ago
kop93 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Ne gledam vise na PINKU,zbog onih dzelata,Dadise i 🐷.Odavno nisam bila tako iskljuciva prema omrazenim likovima.Sta su uradili s An je neoprostivo, i jos ce😡

Da nazalost napravili su od nje emocionalnog invalida,😭al nadajmo se da ce Sh uspijet to popraviti i nedozvoliti daljnje unistavanje.
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: kop93

Da nazalost napravili su od nje emocionalnog invalida,😭al nadajmo se da ce Sh uspijet to popraviti i nedozvoliti daljnje unistavanje.

Kopice,verovatno si upoznata sa mojim likom,bila si na putu kad sam ja pristigla ovde kod vas,ali sam vas pratila od pre,veoma sam se smejala tvojim komentarima i ako nisam bila tada sa vama...dovodila si me do suza i hvala ti na tome.👏
kop93 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Kopice,verovatno si upoznata sa mojim likom,bila si na putu kad sam ja pristigla ovde kod vas,ali sam vas pratila od pre,veoma sam se smejala tvojim komentarima i ako nisam bila tada sa vama...dovodila si me do suza i hvala ti na tome.👏

Hvala i Dobrodosla nam na forum Bikice🤗,primetila sam poslije mog odmora da ima dosta vas novih i bas me veseli sto nas ima vise i sto nam je forum postao zivlji.😆 Ovaj nas je forum je pravo mijesto za opustanje,salu,jedni druge podrzavamo,tjesimo,ma prva liga 👍🏼 i da,kad na njega udes postajes ovisan,ali slatko 😉😆.