EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 102

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.7k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: dadisabih

😭 Sh je zamisljen, evo vec par epizoda, bez osmijeha zaljubljenog covjeka,nema upijajucih pogleda😭 Tu je uz An ali na distancii, i kad razgovara i kad su blizu.Beskrajno tuzan😭 pa i kad hoce An da pomogne, ne pokazuje da u tome uziva, nego onako, kao to tako treba da je😭
Nasa An ne primjecuje tu njegovu tugu, i brinuci se za porodicu Sing, bas ga je zanemarila😭 Valjda ce se sjetiti da ga ponekad uzme za ruku, ne mora biti nista drugo, jer se to nece skoro desiti😭 ne zbog An i Sh vec zbog Singovih😡 AnSh ce se zbliziti kad budu sami, a do tada ce se mozda i PT Sanchi udati, Mahi ozeniti (mozda sa Guli) J🐷 ozeniti, Sekarovi odseliti😕😲

Drage moje forumasice

Za lecenje frustracija izazvanih trenutnom amnezijom BV scenarista koji su zaboravili kakvi su bili AnSh tamo negde u letu 2012 evo jedna prekrasna prica, romanticna, senzualna, meni omiljena pa se nadam da ce se i vama koji je vec niste pre procitali svideti. Index je na prvoj strani sto olaksava citanje. Uzivajte!

https://www.indiaforums.com/forum/balika-vadhu/3234085/ansh-ff-red-roses-and-rain-last-ch-updtd-pg-47
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kop93

Bas tako je Dadi!! 😭 Imam osjecaj da je An svojom udajom za Sh napravila samo ono sto su drugi ocekivali od nje, s tim je ispunila zadani zadatak i za nju je ta stvar zavrsena.Jedno prica,a sasvim drugo radi!! Toliko sam ogorcena na nju,sto oko svih igra,a najvazniju osobu u svom zivotu,je sasvim zapostavila!! Ptikvu bas nepodnosim,ali zaista pozelim da An smrsi istinu o njenom ponasanju prema Sh i pita je zasto se udala za njenog brata.Danas kad je An plakala ponadala sam se da ce se nasloniti na Sh i potraziti utjehu u njegovom narucju,ali...nebi nista od toga. On pati,mada pokusava to sakriti,a ona je slijepa za njegove osjecaje,neznam samo dokle ce to tako ici...😕

Bas tako Napravise idiota od An.Razocarana sam 🤢
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Mama...da..li..mi.je.lep...sari..sto..mi..je.dragi..kupio...
Malo se igram...sa..igrackom..od..mog...dragog...
Koji...pogled...uf...
E...kud...si...bas...nasla...ovo..pismo...
I...njemu...nije...nimalo...lako...
Opet...moram...da...tesim...
Zabrinutost...ali..ljubav..pobedjuje
E...SAD:::ME::VODI::::NASOJ:::KUCI...
Drustvo skinula sam ovo ..neke scene...ali...nisam bas dobro isekla...😭
Ne..zamerite...imam problem sa vidom ocigledno...🤣
Edited by Bikica - 12 years ago
Cpbuja thumbnail
Explorer Thumbnail

Originally posted by: Gocilija

Vala Dadise ovo An ponasanje je prevrsilo svaku meru !! Ustvari, ovaj polu-idiot, koji pise scenario je totalno izgubio razum ... Nije ni malo konzistentan - ne drzi se price i svega onoga sto je do sada hteo da prenese kao poruku publici. Mosh' misliti, Anandi se toliko nasikirala sto je Jagadish otisao u susedno selo, kao da mu to prvi put da je otisao od kuce !! Nije ga bilo 8 godina, pa se niko nije ubio niti isekao vene od Singovih zbog toga - a sad je toboze smak sveta, pa to mora da se place, da se otkaze ceremonija jer zaboga nemoze ona da bude srecna kad su ONI tuzni !!! Koje gluposti i nebuloze !! - Ona se brine kako ce Singhovi da podnesu njegov odlazak ??? Shio mi ga Djura za kilo pasulja !!! Umesto da kola shkripe - to goveda richu !! Sve se bre izvrnulo naopako ! Nego je i ovaj nas princ ispao shonja, papucar. Da joj je tu bio srbenda, zavrnuo bi joj takvu sljagu da se pushi... za kim bre ona place i dokle ce da place !! Mislim, uzasno sam besna na scenaristu... sto od ove ovako lepe devojke i divnog lika napravi bre mentalnog invalida !!

P.S. Danas me sef iznervirao, pa sam non stop besna i svadljiva, tako da necu da se javljam, da vam kvarim ovako lepo raspolozenje. Slike su vam divne ... Anandi je predivna - a tek Shiv..!!

Stvarno je prevrsila svaku meru. Drago mi je da joj je bar baba rekla da moraju Shekarovi da joj budu prioritet i da ne moze vise da cmizdri zbog Singovih. Bravo za Dadisu! 👏

alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ja ...i ...dalje...cekam...tu...cuvenu...noc...nikako...da...svane...

Uh, Bikice, Ova mi je omiljena!
Ja sam cak ubedjena da ce MACAN da dosanja ONO sto sad samo sanja!😉
Imam poverenja u njega!😊
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Ja mislim da sada je bas preterali ovi koji pisu scenario totalno su preterali.An bi vise trebala da misli na Sh i njegovu porodicu koja je sada kada se udala i njena a ne samo na singove.

Bikica_Biki thumbnail
Uh, Bikice, Ova mi je omiljena!
Ja sam cak ubedjena da ce MACAN da dosanja ONO sto sad samo sanja!😉
Imam poverenja u njega!😊
Dobro veceAlisa...draga...
Ja i ti izgleda..opet..treca..smena...nigde nikog...ja veceras imala goste..pa kasno gledala seriju,pa sam radila ove slike..nisam dobro isekla...ko kad sam osamucena..🤣da.li ti se svidjaju?
Dosanjace macan..bas..kao...sto ja s**tim..da..ce..ona.sama...mu.prilaziti.
Vec..eto..trazi..da..je..vodi..njihovoj..kuci...😆
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: medena

Ja mislim da sada je bas preterali ovi koji pisu scenario totalno su preterali.An bi vise trebala da misli na Sh i njegovu porodicu koja je sada kada se udala i njena a ne samo na singove.

Medena
To je tako napocetku..dok..se..sklope..sve..kockice..eto..i..baba..je..rekla..joj..pred..svima..da.misli..na..svoju
novu porodicu...
drago mi je da mu je rekla da je do sad bila srecna..to znaci..dok je bila sa njegovom porodicom
A jos mi je draze sto je trazila da je vodi njihovoj kuci...e to sam ja cekala...

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
ma ok je da Shiv i sanja, ok je i da ceke,ok je i da razume ali dokle vise?Pa zar njemu nije neprijatno ako ne zbog njega samog onda bar sto se to odigrava pred njegovom strinom i zar treba baba da je podseca da joj je prioritet sad njegova porodica?Definitivno je scenarista sad izgubio nit,ona Anandi koja je uvek o svemu i svima vodila racuna postaje malo neuvidjavna prema tudjim osecanjima i to zbog cega,pa ako je tako zasto onda bar negde u nekom malom delicu ne postoji briga i za rodjenog oca koji je potpuno sam?
Edited by sashka123 - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: shmeker

http://www.desi**fo***.net/forum/balika-vadhu/255848-fatafat-news.html evo interviju gde je izjavila da joj je zao porodice a ne jag i bas deluje ozbiljno mora da je ljuta😃 sta mislite

Smekerko...evo...uradila..sam..slicice..sa..tog.promo...nije mi bas najbolji snimak videa...

gfr